To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

Ninek - Pią Mar 07, 2008 09:52

Wszystkie wydery są piękne ale ja sie w Batoh'u zakochałam :oops: Ma taki dorosły wyraz pyszczka :)
Anonymous - Pią Mar 07, 2008 10:02

Jakie małe diableta tasmańskie! :lol1: :lol1: Wyglądają niesamowicie. :serducho: Ale przyznam, że najbardziej podoba mi sie Batoh. Nie wiem jak będzie wyglądał z dorosłą sierścią, ale teraz jest zdecydowanie najładniejszy. Tyle, że niewiele to ma do charakteru. :]
AngelsDream - Pią Mar 07, 2008 10:14

Viss, ma bardzo wiele :] Nawet nie wiesz jak bardzo diablo potrafi się zachowywać Batoh ;)
Anonymous - Pią Mar 07, 2008 10:19

Nie, ja mówię, że psa wybiera sie po charakterze bardziej (przynajmniej dla mnie tak to powinno wyglądać) niz po wyglądzie. Tak więc to, że Batoh jest ładniejszy nie oznacza, że jest lepszy pod względem charakteru. :)
AngelsDream - Pią Mar 07, 2008 10:21

Viss, wiesz pod Batohem była bitwa, rzeź i masakra ;) Trzeba przyznać, że psiak zapowiada się ciekawie, prawda? Ale stanowczo nie na pierwszego psa - za mali jesteśmy, żeby się podjąć. Moglibyśmy sobie i jemu zrobić krzywdę. A to bez sensu, choć przyznam, że pyś ma śliczny i iskrę taką, że na stado starczy.
Anonymous - Pią Mar 07, 2008 10:25

nooooo kuchnia, Batoh :serducho: :serducho: :serducho: jest przepiękny... :)
PALATINA - Pią Mar 07, 2008 10:34

Wszystkie są urocze! :serducho:
Nie wiem, który najfajniejszy...

Tymczasem... Tracę wiarę w hodowców... ;(
Ludzie, ja rozumiem, że się szczurza wpadka trafia, ale pies u hodowcy w domu... Boże, ale żenada! :evil: ...i to moja kumpela... :killer:

AngelsDream - Pią Mar 07, 2008 10:40

PALATINA napisał/a:
Ludzie, ja rozumiem, że się szczurza wpadka trafia, ale pies u hodowcy w domu... Boże, ale żenada! ...i to moja kumpela...

I nie można nic z tym zrobić?

PALATINA - Pią Mar 07, 2008 11:01

AngelsDream,
Szczeniaski już popiskują przy cycu mamy.... :?
No i są rasowe, jakby nie było...
ech...
Ręce mi opadają... :|

AngelsDream - Pią Mar 07, 2008 11:03

PALATINA, wzdych... :|
Oli - Pią Mar 07, 2008 11:27

Mnie się najbardziej Blitz podoba. :serducho: Jeśli chodzi o wilczaki to wolę te jaśniejsze jakoś. :roll:
AngelsDream - Pią Mar 07, 2008 11:31

Olimpia, najjaśniejsza jest panna Rivage. Przy czym jeśli wilczak jest za jasny, to też źle, bo nie widać mu maski, etc.
Oli - Pią Mar 07, 2008 11:38

AngelsDream napisał/a:
Przy czym jeśli wilczak jest za jasny, to też źle, bo nie widać mu maski, etc
Niestety wiem, stąd "roll" na końcu zdania. :wink:
AngelsDream - Pią Mar 07, 2008 12:17

Olimpia, nie jesteś sama z tymi gustami, chociaż np. ja wolę ciemniejsze :]
Łosoś - Pią Mar 07, 2008 14:28

A mi się i tak najbardziej podoba Baaj i o :mrgreen: