Mioty urodzone - rok 2011 - Narodziny miotu Q SunRat's - rezerwacje str. 10 

pszczoła - Pią Lis 11, 2011 22:46
  Jaki śliczny baranek!       
												 AngelsDream - Pią Lis 11, 2011 22:49
  Owieczka z szyszunią.   
												 bajgraf - Pią Lis 11, 2011 23:36
  Bardzo podobny do siostrzyczki Quentiny      
												 Pyl - Pon Lis 14, 2011 12:30
  Babciu, Dziadku,

mnie nikt od nie wyzywa, myślę, że oni mnie po prostu lubią. Szczególnie wtedy, gdy się o coś pokłócą i trzeba ich uspokoić - bardzo lubię pomóc wtedy kolegom, a najbardziej lubię jak już oni się pogodzą i jest spokój w stadzie. Wtedy można pobiegać z maluchami - one tak potrzebują zabawy, szczególnie Gruszek, a ja też lubię trochę się poruszać. W ogóle dobrze mi się układa z Gruszkiem, to taka przyjazna i ciekawa świata dusza. 

Tylko Pańcia czasem mówi do mnie "Baranku", ale to jest takie pieszczotliwe i kochane, że wybaczę jej to - mimo, że niektórzy mogli by pomyśleć, że to o moim umyśle a nie o pięknym pokręconym futrze.

quagmire - Pon Lis 14, 2011 12:33
  A o mnie jak zwykle, Qba zapomniał  
												 Pyl - Pon Lis 14, 2011 12:42

| Off-Topic: | 	 		  quag, a jaki jest wołacz od liczby mnogiej słowa "babcia"?     |   
												 heniok - Pon Lis 14, 2011 12:43
  quagmire,     

Ja go wymiziałem i od Ciebie w niedziele     

Pyl, dałem Ci kolorowe szczury a Ty mi jakieś ponure, szare zdjęcia pokazujesz   
												 Pyl - Pon Lis 14, 2011 12:47

| heniok napisał/a: | 	 		  Pyl, dałem Ci kolorowe szczury a Ty mi jakieś ponure, szare zdjęcia pokazujesz    | 	   Ej, heniok, coś naciągasz. Który jest kolorowy? Qbuś? Szary. Szmerek? Też szary. Gruszek... Szary inaczej     

To tylko w kwitach masz jakieś bajki o czekoladkach, niebieskich i... czarnych  
												 heniok - Pon Lis 14, 2011 12:49
  Pyl, fakt kolorów to ja nie rozróżniam, ale coś srebrnego tam widziałem   
												 Pyl - Pon Lis 14, 2011 13:03
  heniok, widziałeś jak świstak zawijał sreberka??? Kurcze, wśród nadmiaru ogonów przegapiłam świstaka! I sreberka!  
												 emileczka - Sob Lis 19, 2011 17:25
  16.11.2011 - Qinia miała operację niestety nie przeżła jej miała nowotwór śledzony który oplatał pozostałe narządy.
												 Anonymous - Sob Lis 19, 2011 19:58
  Nowotwór śledziony jest bardzo rzadki u szczurów, czy będzie badanie hp?
												 Pyl - Nie Lis 20, 2011 00:32
  Siostrzyczka    A jeszcze tydzień temu ją widziałam i nie zdążyłam jej wygłaskać  
												 emileczka - Nie Lis 20, 2011 09:52
  Viss, nie będzie dowiedziałam się o wszystkim po fakcie, a niektórzy własciciele nie stosują się do zapisów w umowie.
												 Anonymous - Nie Lis 20, 2011 10:06
  To fatalnie. 	  | emileczka napisał/a: | 	 		  | a niektórzy własciciele nie stosują się do zapisów w umowie. | 	   opierniczyłaś mam nadzieję? Bo z tego co widzę kobita ma jeszcze jedną samicę z tego miotu.

| 

|  

|