Zooplus.pl - [Warszawa] zamówienia Zooplus
Pyl - Czw Mar 08, 2012 16:41
Czy ktoś będzie robił w najbliższym czasie zamówienie z polskiego zooplusa? Chętnie się podłączę - mam zapotrzebowanie na jakieś 160 zeta, ale chętnie się podłączę do większego (najlepiej aby przekroczyć 400 zł). Mogę też zamówić dla siebie i dla kogoś (mam zniżkę), ale preferuję zamówienia duże, żeby potem nie rozsyłać 15 sputników do 15 osób
Ktoś chętny?
PALATINA - Czw Mar 08, 2012 17:46
Ja potrzebuję kupić zabawkę dla kota (49 zł), bo jak robiłam zakupy (tydzień temu) to o niej zapomniałam.
Większych zakupów nie planuję, bo dopiero co robiłam, ale mogłabym wpaść odebrać osobiście, gdybyś mi kupiła.
Pyl - Czw Mar 08, 2012 17:55
OK, to pewnie będę robić zamówienie osoboście, szczególnie, że natkapatka odstąpiła mi kupon zniżkowy na karmy Chcę jednak chwilę poczekać (tak z parę dni), może ktoś się skusi i zrobimy większe zamówienie.
A odbiór osobisty mile widziany - tylko ja jestem wiocha a nie żadna Warszawa
PALATINA - Czw Mar 08, 2012 18:24
Pyl,
Mi się nie śpieszy. Planowałam dokupić zabawkę robiąc zamówienie za miesiąc lub 1,5 mies.
A może bywasz przejazdem w "ściślejszej" W-wie? Bo ja bez prawa jazdy jestem, więc ograniczona mobilnie.
Pyl - Czw Mar 08, 2012 18:29
PALATINA, jestem, jestem Codziennie w robocie i n-razy w tygodniu u weta Dogadamy się jakoś
mmarcioszka - Czw Mar 08, 2012 19:42
Pyl, a czy zamawiasz może Timę 2*15kg? Byłabym chętna na 5kg, ale te mniejsze opakowania są ponad 2,5zł droższe za kilogram
Pyl - Czw Mar 08, 2012 22:59
mmarcioszka, dopiero co zamawiałam. Mam 15 kg, więc mi na razie niespieszno. Może ktoś się jeszcze chętny znajdzie.
trixy - Czw Mar 08, 2012 23:37
mmarcioszka a jakbysmy wziely worek 15 kg na spółe? Tam wychodzi tylko troche drozej
o ile te dwie rzeczy: http://www.zooplus.pl/sho...zury/tima/31175 http://www.zooplus.pl/sho...ury/tima/174872
to to samo (?)
+ ja bylabym chetna na sputnika i chyba na poidelko
mmarcioszka - Pią Mar 09, 2012 13:11
trixy, mogę wziąć z Tobą, ale ja chcę góra 7kg. W jakiej części Warszawy mieszkasz?
quagmire - Pią Mar 09, 2012 13:17
Pyl, PALATINA mieszka koło mnie Ma więc stosunkowo blisko do Twojej pracy
trixy - Pią Mar 09, 2012 15:38
Mieszkam na Ursynowie.
Jezeli bedzie trzeba to ja moge rownie dobrze wziac 3 kg jak i 7-8 kg.
Tak czy siak ryzykuje, bo nie wiem czy szczurki beda chcialy to jesc
Pyl - Pią Mar 09, 2012 17:30
Dobra, to jeśli dobrze rozumiem, to chętnych z tego wątku oraz wątku o kuponie rabatowym można podsumować tak:
PALATINA - zabawka dla kota - potwierdzone
trixy - sputnik XL rozowo-liliowy - potwierdzone
trixy - poidło (Sippy small) - potwierdzone
mmarcioszka + trixy + mikanek - Tima 15 kg - potwierdzone
mikanek - JR Farm Uczta szczura 2,5 kg 2 szt - potwierdzone
mikanek - sputnik XL różowy 2 szt - potwierdzone
emileczka - JR Farm Uczta szczura light 2*500g - potwierdzone
Pyl - JR Farm Uczta szczura light 2*500g 10 szt - potwierdzone
mikanek - kula wierzbowa z jabłkiem w środku 1 szt - potwierdzone
Proszę o potwierdzenie oraz przesłanie na PW linków z konkretnymi pozycjami (dotyczy poideł, zabawek itp, z karmą dam se radę ).
W poniedziałek będę chciała zamówić.
Do wykorzystania jest kupon zniżkowy na karmy 10% od natkapatki oraz moja stała zniżka 5%, więc końcowe ceny powinny być milsze niż na stronie, ale dokładne wyliczenie zrobię już po zamówieniu.
Jeśli ktoś się będzie chciał jeszcze dołączyć to proszę od razu o konkrety, ale tak jak pisałam preferuje "duże zamówienia", żeby nie biegać potem z jednym poidłem po Warszawie.
trixy, Timę zazwyczaj ogony chętnie jedzą. Raczej nie ma obaw. Raczej za chętnie ją jedzą
mmarcioszka - Pią Mar 09, 2012 18:56
trixy napisał/a: | Mieszkam na Ursynowie.
Jezeli bedzie trzeba to ja moge rownie dobrze wziac 3 kg jak i 7-8 kg.
Tak czy siak ryzykuje, bo nie wiem czy szczurki beda chcialy to jesc |
Na pewno będą chciały jeść
Kurczę daleko, ale może na lini metra jakoś się dogadamy na odbiór?
Pyl - Pią Mar 09, 2012 20:07
Zaktualizowałam opis zamówienia powyżej.
mmarcioszka - Pią Mar 09, 2012 20:23
Pyl, ja jestem chetna na 5-7kg
|
|
|