To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki IX

Nakota - Czw Sie 26, 2010 00:37

babyduck, gratuluję! Negrze należały się te wszystkie tytuły, jest piękna :serducho:

Moje "małe", głupkowate szczęście. Pierwszego sierpnia stuknął nam rok razem, a jej samej 2,5 roku :mrgreen:

Biała - Czw Sie 26, 2010 00:44

No to zaczyna się jazda kłaki w FCI ( ON) od 01.01.11
babyduck - Czw Sie 26, 2010 00:46

O, ciekawe.

Polećcie jakiś szampon dla krótkowłosych, który łatwo się rozprowadza i przede wszystkim szybko spłukuje

Sysa - Czw Sie 26, 2010 11:00

babyduck, gratulacje dla Ciebie i Negry!!! Tytuły naprawdę zaśłuzone za wygląd i zachowanie :mrgreen: Będziecie w Warszawie na wystawie? Szampony dobre są Hery podobno, ale nie wiem jak u nich ze spłukiwaniem, bo jeszcze nie próbowałam...

Nakota, piękny psiul, piękny kolor ma i futro! :serducho:

Badoha - Czw Sie 26, 2010 11:04

babyduck, ja tez jestem z Was dumna :mrgreen: :serducho:
normalnie musimy sprawić negrze forumowy prezent :mrgreen:

babyduck - Czw Sie 26, 2010 12:12

Dziękujemy :mrgreen:
W Warszawie będziemy, ale tylko na klubówce drugiego dnia.

Sysa - Czw Sie 26, 2010 12:17

babyduck, szkooooda :(
A podpytam... Ile kosztuje przeciętnie wstęp dla osoby z zewnątrz na taką wystawę? Bo wystawiajacy nie może wziąc kogos jako towarzysza?

babyduck - Czw Sie 26, 2010 12:27

Jakoś 10-15 zł.
Tess - Czw Sie 26, 2010 13:59

babyduck, ja używam KW. Ja co prawda do zupełnie innego włosa, ale mają bardzo różne, jestem z tej firmy bardzo zadowolona.
quagmire - Czw Sie 26, 2010 14:16

babyduck napisał/a:
A cieszy mnie jeszcze, że trakcie czterech godzina czekania na konkurencje finałowe leżała spokojnie i tylko obserwowała.

Kto pospuł Negrę? Przecież ona nie uleży :P

Gratuluję jej tylu nagród, wiedziałam, że ten sędzia ostatnio jakiś dziwny był, skoro wolał grubaskę zamiast Negry :)

Nakota - Czw Sie 26, 2010 14:22

Sysa, dziękujemy za miłe słowa :serducho:
Ja używam szamponu dr Seidla i sobie chwalę :)

Lama - Pią Sie 27, 2010 11:11

Moja suka ma najprawdopodobniej cukrzycę. W poniedziałek będę mieć dokładne wyniki. ;(
Ninek - Pią Sie 27, 2010 12:15

Lama, na lekach i diecie może sobie jeszcze pożyć w dobrej kondycji. Cukrzyca to zawsze wyrok, ale nie natychmiastowy :glaszcze: Niestety, one zawsze kiedyś zaczynają poważnie chorować :(

Ma ktoś doświadczenie z ranami kąsanymi? Wczoraj ok. 35 kilogramowy pies sie na mnie rzucił... Moje przedramie nie wygląda. Jestem zaszczepiona na tężca, od wczoraj biore antybiotyk. Ręka napuchnięta i koszmarnie obolała, z ran cieknie nadal dość mocno.
Jakiś pomysł jak moge sobie ulżyć?

Layla - Pią Sie 27, 2010 12:17

Ninek, a tego nie trzeba było szyć?
Ninek - Pią Sie 27, 2010 12:28

Layla, głębokie rany mam tylko dwie, ale są małe, po prostu odbity kieł, jakby kółko o średnicy ok 7-8mm.
Ale boli cholerstwo strasznie, całą noc prawie nie spałam.
W sumie to użarł mnie dwa razy, raz tak, że mam krwiaka pod skórą i tylko lekko odbite wszystkie zęby, ale to od tego ugryzienia boli mnie cała ręka - mocne uderzenie, drugi raz właśnie z tymi dwoma kłami... Zawisł mi na ręce koszmarnie :| Mame też lekko dziabnął, jak go ze mnie ściągała, prawdopodobnie naruszył jej torebke stawową palca.