Archiwum - Psiaki IX
Nakota - Czw Sie 26, 2010 00:37
babyduck, gratuluję! Negrze należały się te wszystkie tytuły, jest piękna
Moje "małe", głupkowate szczęście. Pierwszego sierpnia stuknął nam rok razem, a jej samej 2,5 roku

Biała - Czw Sie 26, 2010 00:44
No to zaczyna się jazda kłaki w FCI ( ON) od 01.01.11
babyduck - Czw Sie 26, 2010 00:46
O, ciekawe.
Polećcie jakiś szampon dla krótkowłosych, który łatwo się rozprowadza i przede wszystkim szybko spłukuje
Sysa - Czw Sie 26, 2010 11:00
babyduck, gratulacje dla Ciebie i Negry!!! Tytuły naprawdę zaśłuzone za wygląd i zachowanie Będziecie w Warszawie na wystawie? Szampony dobre są Hery podobno, ale nie wiem jak u nich ze spłukiwaniem, bo jeszcze nie próbowałam...
Nakota, piękny psiul, piękny kolor ma i futro!
Badoha - Czw Sie 26, 2010 11:04
babyduck, ja tez jestem z Was dumna
normalnie musimy sprawić negrze forumowy prezent
babyduck - Czw Sie 26, 2010 12:12
Dziękujemy
W Warszawie będziemy, ale tylko na klubówce drugiego dnia.
Sysa - Czw Sie 26, 2010 12:17
babyduck, szkooooda
A podpytam... Ile kosztuje przeciętnie wstęp dla osoby z zewnątrz na taką wystawę? Bo wystawiajacy nie może wziąc kogos jako towarzysza?
babyduck - Czw Sie 26, 2010 12:27
Jakoś 10-15 zł.
Tess - Czw Sie 26, 2010 13:59
babyduck, ja używam KW. Ja co prawda do zupełnie innego włosa, ale mają bardzo różne, jestem z tej firmy bardzo zadowolona.
quagmire - Czw Sie 26, 2010 14:16
babyduck napisał/a: | A cieszy mnie jeszcze, że trakcie czterech godzina czekania na konkurencje finałowe leżała spokojnie i tylko obserwowała. |
Kto pospuł Negrę? Przecież ona nie uleży
Gratuluję jej tylu nagród, wiedziałam, że ten sędzia ostatnio jakiś dziwny był, skoro wolał grubaskę zamiast Negry
Nakota - Czw Sie 26, 2010 14:22
Sysa, dziękujemy za miłe słowa
Ja używam szamponu dr Seidla i sobie chwalę
Lama - Pią Sie 27, 2010 11:11
Moja suka ma najprawdopodobniej cukrzycę. W poniedziałek będę mieć dokładne wyniki.
Ninek - Pią Sie 27, 2010 12:15
Lama, na lekach i diecie może sobie jeszcze pożyć w dobrej kondycji. Cukrzyca to zawsze wyrok, ale nie natychmiastowy Niestety, one zawsze kiedyś zaczynają poważnie chorować
Ma ktoś doświadczenie z ranami kąsanymi? Wczoraj ok. 35 kilogramowy pies sie na mnie rzucił... Moje przedramie nie wygląda. Jestem zaszczepiona na tężca, od wczoraj biore antybiotyk. Ręka napuchnięta i koszmarnie obolała, z ran cieknie nadal dość mocno.
Jakiś pomysł jak moge sobie ulżyć?
Layla - Pią Sie 27, 2010 12:17
Ninek, a tego nie trzeba było szyć?
Ninek - Pią Sie 27, 2010 12:28
Layla, głębokie rany mam tylko dwie, ale są małe, po prostu odbity kieł, jakby kółko o średnicy ok 7-8mm.
Ale boli cholerstwo strasznie, całą noc prawie nie spałam.
W sumie to użarł mnie dwa razy, raz tak, że mam krwiaka pod skórą i tylko lekko odbite wszystkie zęby, ale to od tego ugryzienia boli mnie cała ręka - mocne uderzenie, drugi raz właśnie z tymi dwoma kłami... Zawisł mi na ręce koszmarnie Mame też lekko dziabnął, jak go ze mnie ściągała, prawdopodobnie naruszył jej torebke stawową palca.
|
|
|