Mioty urodzone - rok 2008 - Miot R Rat`s Troop - Źle się dzieje...
nezu - Czw Sie 07, 2008 12:01
Pitu, pierwsze DU w Polsce byly u zirrael
L. - Czw Sie 07, 2008 12:49
babyduck, urabiaj, urabiaj
Oli - Czw Sie 07, 2008 12:51
Tomek był bardzo pomocny.
"Jeśli chcesz to bierz."
"Ależ mi pomagasz misiu."
"A co mam Ci powiedzieć? Nie mieszkam jak narazie z Tobą więc mi nie przeszkadza ile będziesz miała szczurów. Chciałaś mieć jedną klatkę."
"Ale dołączyłabym go do Impa, Dupla i Narsila, czyli docelowego stada."
"Kochanie, jak już mówiłem - jak chcesz to weź."
Anonymous - Czw Sie 07, 2008 12:55
Olimpia, no widzisz. Przeciez ja to samo mówiłam. Jeden ogonek nie oznacza nowej klatki, tylko będzie mieszkac z jedna bądź druga grupa chłopców. On niczego nie zmieni.
Anonymous - Czw Sie 07, 2008 12:56
olimpia chcesz to bierz!
Oli - Czw Sie 07, 2008 12:57
Viss napisał/a: | tylko będzie mieszkac z jedna bądź druga grupa chłopców |
Teraz są trzy grupy chłopców... Muszę to przemyśleć, na spokojnie.
Anonymous - Czw Sie 07, 2008 12:58
Olimpia napisał/a: | Teraz są trzy grupy chłopców. | to chyba tym bardziej nie ma kłopotu. Z którąś grupa na pewno sie dogada.
Oli - Czw Sie 07, 2008 13:00
Viss napisał/a: | Olimpia napisał/a: | Teraz są trzy grupy chłopców. | to chyba tym bardziej nie ma kłopotu. Z którąś grupa na pewno sie dogada. |
Tylko to właśnie nie chodzi żeby z którąś, a z jedną konkretną. Stado Rysia i Ojeja z Eltonem uważam za zamknięte - nie chcę tam dodawać maluchów (do Ojeja nawet bym się bała). Pozostaje tylko stado Impa.
Anonymous - Czw Sie 07, 2008 13:04
Olimpia napisał/a: | Pozostaje tylko stado Impa. | aaa, rozumiem. To w takim razie myśl ile wlezie. Remusik i Rejent z tego co pamietam są spokojni.
Azi - Czw Sie 07, 2008 16:16
Olimpia, ja uważam, że to by było bardzo dobrze jakbyś wzięła. Byłby wiekowy łącznik między Duplo a wiesz-kim
Oli - Czw Sie 07, 2008 17:07
Azi napisał/a: | Olimpia, ja uważam, że to by było bardzo dobrze jakbyś wzięła. Byłby wiekowy łącznik między Duplo a wiesz-kim |
No i to jest kolejny jak dla mnie argument. Do tego dochodzi fakt, że jeden z maluchów niemal idealnie pasowałby do wstydliwego Dupla. Tylko ja nie chcę podejmować decyzji teraz natychmiast. Muszę sobie to wszystko przekalkulować.
nezu - Czw Sie 07, 2008 17:44
Dory dzwoniła...
Remus, jeden z dwójki "rzymskich" braci znalazł domek..
Romulus też, u Justyny...
wuwuna - Czw Sie 07, 2008 17:46
superancko Czy ktoś jeszcze jest wolny?
nezu - Czw Sie 07, 2008 17:47
Rejent, Reset, Rebus i Ringo Star.
Anonymous - Czw Sie 07, 2008 18:32
Bierzcie chłopaków, są przecież tacy piękni
|
|
|