To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Chomiczki

Martini - Pon Paź 31, 2011 16:53

super!
Lavi - Pon Paź 31, 2011 17:13

Bel, wspaniałe zdjęcia :serducho:
Anonymous - Pon Paź 31, 2011 23:15

haha super :lol:

Ninek mam nadzieję, że uda się je wszytskie odebrać. Ja cały czas staram się urabiac faceta ale cięzko mi idzie :x

Ninek - Czw Lis 03, 2011 09:26

Dzisiaj chomiki będą odebrane!

Może jednak ktoś chce malca na dt? Trzy zostają we Wrocławiu, reszta jedzie tymczasowo do mnie i ciągle szukam innych dt ;)

Bernadeta - Czw Lis 03, 2011 21:58

Gościła w tym temacie,więc po raz ostatni zagości znowu,

https://picasaweb.google.com/Bernadeta01/Rewoli#5668049029662921634

Rewolucja From HamsterHouse /Rewoli/ została dzisiaj uśpiona :cry: ,powód - nowotwór a raczej dwa guzy w jamie brzusznej,była już słabiutka ,żal było patrzec ,jedyne co mogłam zrobic to prosic o uśpienie.To były piękne chwile bycie z nią no i żal gdzię stam ściska jak po szczurkach,bo to jedyny i ostatni chomik u mnie w domu.

Anonymous - Czw Lis 03, 2011 23:20

Widziałam na forum chomiczym, dziewczyny sa prześliczne i mam nadzieje, ze znajda dobre domki. Ja nic nie zdziałałam :(

Bernadeta bardzo mi przykro :glaszcze:

Laetia - Czw Lis 10, 2011 17:32

To może ja przestawię naszego adoptowanego chomika ;)

Oto Olaf :P Jest z nami od czerwca i od tego czasu z chomika, który zwiewał gdzie pieprz rośnie gdy słyszał najmniejszy hałas i widział zbliżającą się dłoń zamienił się w cudowną kluseczkę liżącą palce i nosy :serducho: Olaś ma jedną charakterystyczną cechę - kiedy już ma dość wybiegu i miziania, włącza mu się nieziemskie wkurzenie, które dla dramatyzmu akcentuje pokazywaniem zębów. Ale to głównie zależy od dnia, czasem potrafi latać po łóżku godzinami, czasem ma agresora i skoczka w jednym już po paru minutach. Nie zmienia to faktu, że jest bardzo przyjazny i no cóż, kochany :)

Anonymous - Czw Lis 10, 2011 22:02

Jaki sliczny :) Co to za gatunek? Jeszcze nie rozrózniam :oops:
Ninek - Pią Lis 11, 2011 11:40

Mocno biały dżungarek? :

Mnie zauroczyła dżungarka koleżanki. Bez problemu włazi na ręke, myje sie na niej, itp. Urocza :serducho:

Tymke nie wchodzi na ręce.

Laetia - Pią Lis 11, 2011 17:40

Dokładnie, dżungarek ; )
Bel - Pią Lis 11, 2011 18:06

Ninek, to wpadnij wymiziać Amelkę :P trzeba się czasami chować przed nią bo jak tylko usłyszy, że ktoś stoi nad jej domkiem wychodzi i robi oczy kota ze szreka próbując się wspinać :P a nie zawsze chcę ją wyjmować ;) Dziś leżała ze mną do południa w łóżku i co chwilę lizała mnie po ustach albo łaskotała swoim małym mokrym nochem :DD wczoraj minęło jej już 2 lata i 2mc .
Ninek - Pią Lis 11, 2011 18:13

Bel, troche daleko mam xD

Najlepsze jest to, że ta chomica kumpeli była oddana (od jej głupiej kuzynki) jako gryząca :P Owszem, skubie po rękach, ale to na zasadzie próbowania, nie kaleczy, ani nic.

cynia - Pon Lis 14, 2011 21:42

A to moja dżungarka, Balbina :) Gryzie menda, ale dość późno ją oswajałam (bo poprzedni właściciele mieli chomika gdzieś i go nie dotykali "bo gryzł") więc daję jej fory. I tak ją kocham xD

Bel - Pon Lis 14, 2011 23:57

śliczna :serducho:
Anonymous - Wto Lis 15, 2011 00:33

Urocza :mrgreen:

A jak jest ze zdrowiem u chomików? Czy chorują równie często jak szczury?