Archiwum - Chomiczki
Martini - Pon Paź 31, 2011 16:53
super!
Lavi - Pon Paź 31, 2011 17:13
Bel, wspaniałe zdjęcia
Anonymous - Pon Paź 31, 2011 23:15
haha super
Ninek mam nadzieję, że uda się je wszytskie odebrać. Ja cały czas staram się urabiac faceta ale cięzko mi idzie
Ninek - Czw Lis 03, 2011 09:26
Dzisiaj chomiki będą odebrane!
Może jednak ktoś chce malca na dt? Trzy zostają we Wrocławiu, reszta jedzie tymczasowo do mnie i ciągle szukam innych dt
Bernadeta - Czw Lis 03, 2011 21:58
Gościła w tym temacie,więc po raz ostatni zagości znowu,
https://picasaweb.google.com/Bernadeta01/Rewoli#5668049029662921634
Rewolucja From HamsterHouse /Rewoli/ została dzisiaj uśpiona ,powód - nowotwór a raczej dwa guzy w jamie brzusznej,była już słabiutka ,żal było patrzec ,jedyne co mogłam zrobic to prosic o uśpienie.To były piękne chwile bycie z nią no i żal gdzię stam ściska jak po szczurkach,bo to jedyny i ostatni chomik u mnie w domu.
Anonymous - Czw Lis 03, 2011 23:20
Widziałam na forum chomiczym, dziewczyny sa prześliczne i mam nadzieje, ze znajda dobre domki. Ja nic nie zdziałałam
Bernadeta bardzo mi przykro
Laetia - Czw Lis 10, 2011 17:32
To może ja przestawię naszego adoptowanego chomika
Oto Olaf Jest z nami od czerwca i od tego czasu z chomika, który zwiewał gdzie pieprz rośnie gdy słyszał najmniejszy hałas i widział zbliżającą się dłoń zamienił się w cudowną kluseczkę liżącą palce i nosy Olaś ma jedną charakterystyczną cechę - kiedy już ma dość wybiegu i miziania, włącza mu się nieziemskie wkurzenie, które dla dramatyzmu akcentuje pokazywaniem zębów. Ale to głównie zależy od dnia, czasem potrafi latać po łóżku godzinami, czasem ma agresora i skoczka w jednym już po paru minutach. Nie zmienia to faktu, że jest bardzo przyjazny i no cóż, kochany
Anonymous - Czw Lis 10, 2011 22:02
Jaki sliczny Co to za gatunek? Jeszcze nie rozrózniam
Ninek - Pią Lis 11, 2011 11:40
Mocno biały dżungarek? :
Mnie zauroczyła dżungarka koleżanki. Bez problemu włazi na ręke, myje sie na niej, itp. Urocza
Tymke nie wchodzi na ręce.
Laetia - Pią Lis 11, 2011 17:40
Dokładnie, dżungarek ; )
Bel - Pią Lis 11, 2011 18:06
Ninek, to wpadnij wymiziać Amelkę trzeba się czasami chować przed nią bo jak tylko usłyszy, że ktoś stoi nad jej domkiem wychodzi i robi oczy kota ze szreka próbując się wspinać a nie zawsze chcę ją wyjmować Dziś leżała ze mną do południa w łóżku i co chwilę lizała mnie po ustach albo łaskotała swoim małym mokrym nochem wczoraj minęło jej już 2 lata i 2mc .
Ninek - Pią Lis 11, 2011 18:13
Bel, troche daleko mam xD
Najlepsze jest to, że ta chomica kumpeli była oddana (od jej głupiej kuzynki) jako gryząca Owszem, skubie po rękach, ale to na zasadzie próbowania, nie kaleczy, ani nic.
cynia - Pon Lis 14, 2011 21:42
A to moja dżungarka, Balbina Gryzie menda, ale dość późno ją oswajałam (bo poprzedni właściciele mieli chomika gdzieś i go nie dotykali "bo gryzł") więc daję jej fory. I tak ją kocham xD
Bel - Pon Lis 14, 2011 23:57
śliczna
Anonymous - Wto Lis 15, 2011 00:33
Urocza
A jak jest ze zdrowiem u chomików? Czy chorują równie często jak szczury?
|
|
|