Archiwum - Psiaki XII
Anonymous - Nie Paź 09, 2011 15:47
sachma, tak jak Viss napisała - jeśli wysiądziesz na dworcu głównym, to targi masz po drugiej stronie ulicy
sachma - Nie Paź 09, 2011 17:27
Viss, wystarczy popatrzeć na rozpiskę sędziów - zawsze rasy wchodzą w takiej kolejności jak są wypisane nie ma planu sędziowania niestety..
dzięki dziewczyny, nie zdawałam sobie sprawy że to tak blisko
Anonymous - Nie Paź 09, 2011 21:08
sachma napisał/a: | Viss, wystarczy popatrzeć na rozpiskę sędziów - zawsze rasy wchodzą w takiej kolejności jak są wypisane nie ma planu sędziowania niestety.. | to wiem, ale mnie plan potrzebny, nie wiem ile i czy w ogóle "moje" rasy będą.
Plan bedzie tyle, że później..
sachma - Pon Paź 10, 2011 13:08
viss, wejdz w statystyki - tam masz wypisane ile bedzie psow w danej rasie i w jakich klasach ja wiem ze pudli srednich b/cz/braz bedzie 12! To duzo szkoda tylko ze nie wiadomo jakie to psy..
Anonymous - Pon Paź 10, 2011 13:29
edit/
Jest już plan sędziowania.
sachma - Pon Paź 10, 2011 18:23
Viss, na jakie rasy jedziesz?
Anonymous - Pon Paź 10, 2011 19:14
W zasadzie chcę połowę 9 grupy, marzy mi się zobaczyć pudle duże no i wiadomo, jamniki.
Tylko niestety ocenę 9 przegapię w sobotę, bo w Pozku będę po 12h. Ale w niedzielę zamierzam być na 10h. Ty jak będziesz?
pszczoła - Pon Paź 10, 2011 19:17
Off-Topic: | Oo, nawet nie wiedziałam, że wystawa będzie Na pewno się wybiorę pooglądać |
sachma - Pon Paź 10, 2011 19:25
Ja jadę na sobotę, będę o 11, więc zdążę na pudle. Szkoda że będziesz dopiero na 12, bo to tylko/aż 10min po rozpoczęciu oceny dużych..
Ale spoko, będę od 11 do 18 więc się pewnie zobaczymy ja mam nadzieję na miziaki toyki Violi, bo dawno małej nie widziałam (urodziła się w tym samym czasie co Lenny, więc ją też obserwowałam od maleństwa ), więc jak będziesz mnie szukać to przy ringu pudli a później przy ringu głównym, bo pewnie Viola mnie wykorzysta do noszenia jak zawsze
mam nadzieję że światło będzie dobre, bo chcę foty ładne porobić, zwłaszcza średniakom
Viss, a nie masz wcześniejszego pociągu?
ja żałuję że nie mogę być na 9-10 żeby spokojnie wszystko obczaić zanim pudle będą wchodzić.. ale mam 0 20:30 w piątek i jestem o 2:30.. a kolejny dopiero o 4:40 i jestem na 11 tak te pociągi dziwnie chodzą.. kto chciałby być o 2 w nocy w poznaniu? jak ktoś na coś jedzie to wolałby być o 7-8 ew 9 a nie 11...
Anonymous - Pon Paź 10, 2011 19:45
sachma napisał/a: | Viss, a nie masz wcześniejszego pociągu? | pociągów nie sprawdzałam, jadę busem za 5 zł.
Zadzwonię jak już dotrę, liczę, że się zobaczymy.
sachma - Pon Paź 10, 2011 19:54
Viss, lol to ja myślałam, że jadę tanio bo ledwie 60zł w dwie strony ale tylko dzięki mojej legitymacji studenckiej
Dzwoń jak będziesz, ale ostrzegam że do póki pudle będą wystawiane to od ringu nie odejdę
Anonymous - Pon Paź 10, 2011 19:55
sachma napisał/a: | Dzwoń jak będziesz, ale ostrzegam że do póki pudle będą wystawiane to od ringu nie odejdę | w pełni rozumiem, też najpierw psy.
Sorgen - Pon Paź 10, 2011 21:13
sachma ja strasznie ślicznie proszę o zdjęcia pudli dużych. plizzzzzz Sredniaki też ale zwłaszcza duże bo coraz bardziej mnie nosi na takiego pudla
Gdyby komuś się nawinęły bulle to też będę bardzo wdzięczna
Anonymous - Pon Paź 10, 2011 21:56
Sorgen, ja z pewnością będę polowała na duże, więc podzielę się zdjęciami z przyjemnością.
Sorgen - Pon Paź 10, 2011 22:37
Dzięki serdeczne Powoli się przymierzam do wejścia w światek pudlarzy. Choć szczerze powiedziawszy trochę się boję bo lekko mnie zniechęciło bagienko u bullowatych.
sachma jakieś pudlowe forum możesz polecić?
|
|
|