To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Grupowe zamówienia z e-sklepów - Wspólne zamówienie z www.littlepetwarehouse.co.uk

natkapatka - Wto Gru 20, 2011 10:18

kicha fioletowych tarasow nie ma :(
wushu - Wto Gru 20, 2011 10:38

natkapatka, a tam były fioletowe? Oj chyba nie...
Niamey - Wto Gru 20, 2011 10:39

wushu, a może zamiast towera: http://www.equinecaninefe...ge-p-12606.html i do tego dużo różowych tuneli :P Na pewno jest dużo bardziej ustawna i wygodna do zagospodarowania.
Albo taka: http://www.equinecaninefe...rs-p-12565.html

wushu - Wto Gru 20, 2011 10:46

Niamey, pierwszej nie wrzucę do wanny... Wiem, że można myć szmatką bo tak myję Toddy'ego, ale wolałabym móc do solidnie myć w wannie...
A ta druga klatka to chyba żartujesz, ZA MAŁA :P I ma chyba duże odstępy więc źle. Teraz muszę trzymać Maślanę i Pinky w oddzielnej klatce bo mały łysol z Toddy'ego ucieka :P
I Toddy i Tower są mało ustawne, ale czego się spodziewać po wielkiej klacie. Miejsce mam a wielką przestrzeń łatwo zagospodarować. No... i "dawno" klatki nie zmieniałam :P

A do różowych tuneli sobie tylko powzdycham. Mam 3 proste i 2 zgięte tunele czarne. Muszę się nimi zadowolić :P

Niamey - Wto Gru 20, 2011 10:55

wushu, e tam nie wrzucisz :P Ona się rozdziela na dwie części i siup do wanny :lol: Weź nie bierz towera tylko jaką bajerancką klatkę :lol:
Swoją drogą, ja nie ma tego problemu - nie mam wanny.

wushu - Wto Gru 20, 2011 11:10

Niamey, od towera mnie cena odstrasza. Z drugiej strony jak nie przejdzie testu to mogę ją sprzedać np. po miesiącu użytkowania. No nic, muszę to przemyśleć. Z jednej strony wymiana klatki jest bez sensu, z drugiej... sama nie wiem.
Niamey, Ty jesteś od kupowania bajeranckich klatek :P

Niamey - Wto Gru 20, 2011 11:17

wushu, no ja tym razem nie dałam rady, może w przyszłości coś sobie sprowadzę :lol: , więc myślałam, że może Ty dołączysz do klatkowej awangardy Pyl :lol:
Może rzeczywiście pomyśl (tzn. niech tata pomyśli) nad jakimś fajnym przerobieniem toddiego

Bel - Wto Gru 20, 2011 11:48

Ja towera będę sprzedawać zapewne w 2012 ;) nie planuję więcej szczurów a jeśli kiedyś się przytafią to zostawiam plusa.
mmarcioszka - Wto Gru 20, 2011 23:45

Ja chcę czarwony sputnik ;( jakby ktoś chciał cały czarny, to bardzo chętnie się wymienię :mrgreen:
wushu - Wto Gru 20, 2011 23:48

Bel, i co, sprzedasz mi? :p tylko ze ja muszę mieć klatki w dobrym stanie, a pewnie Twa wielka banda niezłe je uzywala;) także jeśli już, to chyba kupię w zooplusie... Ale póki co wydaje mi sie to zachcianka, i nie wiem czy nie lepiej wydać kasę na coś innego lub zachować. Kolejna klatka - brzmi śmiesznie:p
(Ja tez nie planuje mieć jakoś wiecej szczurow, tzn. może sie stafic, ale bez szału. Pewnie w ciagu kilku lat będę sie wyprowadzać na swoje a wtedy jeśli w ogóle to będę mieć mało szczurow, ze 3..)

wushu - Wto Gru 20, 2011 23:50

mmarcioszka, Nie wiadomo czy tak sie trafi. Może przysla wszystkie sputniki takie same (czerwony dół i czarna góra) a wtedy sie z nikim nie wymienisz.
mmarcioszka - Wto Gru 20, 2011 23:53

wushu napisał/a:
mmarcioszka, Nie wiadomo czy tak sie trafi. Może przysla wszystkie sputniki takie same (czerwony dół i czarna góra) a wtedy sie z nikim nie wymienisz.

Wystarczy do nich napisać prośbę przy zamówieniu, że chce się różne ;)

jolaada - Pią Gru 23, 2011 08:58

Proponuję sprawdzić ile osób byłoby chętnych na zakupy. Dobrze zaczniemy 2012r.prezentami dla braci mniejszych.Może zakupy w styczniu? Myślę,że jeśli chętnych w stolicy będzie więcej to tam można zrobić zakupy a reszcie rozesłać.Bel, co Ty na to? :wink:
No to ja pierwsza
1.Tychy, sputniki szt 2 i tarasy szt 2
2.......

Bel - Pią Gru 23, 2011 09:11

ja będę chętna na jeden różowy taras. Nic więcej nie potrzebuję ;)
jolaada - Pią Gru 23, 2011 09:36

1.Tychy, sputniki szt 2 i tarasy szt 2
2. Warszawa, taras szt 1
Kto jeszcze?