To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

O szczurach ogólnie - Opinie nt. fuzzow. A także innych odmianach i ich hodowli

LunacyFringe - Nie Sty 06, 2008 11:12

Szczerze mówiąc pierwszy raz jak zobaczyłam fuzza to stwierdziłam , że nigdy nie będę mieć takiego szczura :oops:
A teraz mam Fenka i jest kochany i cudaśny :serducho: A ta jego naga , ciepła skórka jest najcudowniejsza na świecie :D Lepsza niż futerko , uwielbiam go całować :roll:
No i mały jest naprawdę kochany . Mimo , że nie ma czasu na mizianie narazie, to przychodzi sprawdzić co tam u mnie na kolanach słychać , chociaż jest u mnie krótko :P Nero dopiero od niedawna zaczął mnie odwiedzać , a Fen proszę , tak szybciutko :DD

samar - Nie Sty 06, 2008 11:58

Off-Topic:
Naciol co wiecej..jestem z Bezrzecza :twisted: i jak juz zaffuzi u mnie to chetnie podstawie Ci gola pupke pewnego pana do pocalowania :P

Anonymous - Nie Sty 06, 2008 12:01

Off-Topic:
Saamaaar, ja jestem z Nwoogardu, no nie... I ja w sumie mogę mieć okazję żeby wpaść do Naciola z zapowiedzianą lub też nie, wizytą... :rotfl:

samar - Nie Sty 06, 2008 12:04

Off-Topic:
hehehe..ja nie mam nic przeciwko :mrgreen: ale poki co lepiej nie zapeszac..bo chlopca jeszcze u mnie nie ma ^^

agacia - Nie Sty 06, 2008 12:49

Dla mnie fuzzy tez sa obojetne. Niezbyt podobaja mi sie z wygladu,ale nie moge powiedziec,ze ich nie cierpie. Chociaz ostatnio mialam okazje trzymac fuzza w rece i nawet fajne bylo to,ze one sa takie cieple :)
Nisia - Pon Sty 07, 2008 09:37

Ja też jestem wobec fuzzów obojętna. Owszem, mają swój urok, ale obiektywnie rzecz biorąc na zdjęciach wolę futrzaki. Fajnie jest fuzza pogłaskać, ale chyba nie chciałabym takowego mieć...
nezu - Pon Sty 07, 2008 17:39

Sachma chyba trochę przesadziła, ale fakt, że te szczury budzą reakcje dość skrajne u ludzi i osób którym się one tylko nie podobają, bez wrogiego nastawienia do odmiany jako takiej jest naprawdę niewielu.
sachma - Pon Sty 07, 2008 17:44

chodzilo mi raczej o perspektywe posiadania ;)

bo "szczur jak szczur" ale czy chcialabys miec takiego?

TarI - Pon Sty 07, 2008 18:39

coś mi się wydaje że z golaskami jest tak jak z bullkami :lol1: trzeba byc kimś wyjątkowym żeby zrozumieć wzorzec bullteriera hi hi :mrgreen:
Anonymous - Pon Sty 07, 2008 19:46

Off-Topic:
Ja tam bulle kocham, a fuzza miec nie chce :P

TarI - Pon Sty 07, 2008 20:04

:mrgreen: :P :mrgreen:
L. - Pon Sty 07, 2008 20:06

Off-Topic:
a ja kocham tosa inu :serducho: , i fuzza mieć chcę :serducho:

PALATINA - Pon Sty 07, 2008 20:14

TarI napisał/a:
coś mi się wydaje że z golaskami jest tak jak z bullkami trzeba byc kimś wyjątkowym żeby zrozumieć wzorzec bullteriera hi hi

Dokładnie to samo chciałam napisać!
I jeszcze bym dodała charty do tego.
Większośc ludzi albo bardzo lubi tego typu psy, albo ich bardzo nie lubi.
Ja kocham (i buliki, i charty)!
A fuzzy?
Raczej ich nie lubię, ale "tylko nie lubię" - bez żandej nienawiści czy braku tolerancji. Prawie tak samo nie lubię rexów.

helen.ch - Pon Sty 07, 2008 20:20

PALATINA napisał/a:
A fuzzy?
Raczej ich nie lubię, ale "tylko nie lubię" - bez żandej nienawiści czy braku tolerancji. Prawie tak samo nie lubię rexów.
ja identycznie.
pituophis - Pon Sty 07, 2008 20:34

A ja bardzo lubię charty, bulle lubię tak, jak inne psy, a fuzzy U-WIEL-BIAM!