Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?
Mrówa - Pon Sie 11, 2008 17:16
Pazurka właśnie siedzi w drewnianym tunelu. O! wyszła
Cwaniara patrzy się na mnie
Bema - Pon Sie 11, 2008 18:38
Czyszczą się:) Mańka myje udko
A teraz to już wcinają kolacyję, każda w innym rogu klatki
nutaka - Pon Sie 11, 2008 19:25
do jogurtu się pszyssały
Anonymous - Pon Sie 11, 2008 19:49
Zabijają się na wybiegu o sok warzywny Vege Tymbarku Nikt ich nie częstował...
Natalia - Pon Sie 11, 2008 20:44
Wsadziły nochalki do miski i jedzą, jedzą, jedzą .
martussia - Pon Sie 11, 2008 23:05
śpią:D
Oli - Pon Sie 11, 2008 23:59
jedzą, myją się i śmierdzą
LunacyFringe - Wto Sie 12, 2008 08:34
Wszystkie naraz twierdzą, że wielki wiszący domek zrobiony z ręcznika przez Lycyfera jest najlepszym miejscem na Ziemi i właśnie twardo się w nim cisną
Anonymous - Wto Sie 12, 2008 08:45
Codziennie rano Kawcia z Juko biegają sobie po sypialni i łazience gdy ja szykuję sie do pracy, maja swoje osobne dominium, ale dziś Juko przeszła sama siebie, bo w końcu wpadła do wanny i o dziwo wcale nie chciała wyjść. Pływała dzielnie, odpoczywając od czasu do czasu na moim kolanie. Normalnie mrrrrrrrrrrrrrrr
Layla - Wto Sie 12, 2008 08:48
Viss napisał/a: | wpadła do wanny i o dziwo wcale nie chciała wyjść. Pływała dzielnie, odpoczywając od czasu do czasu na moim kolanie. |
OMG Toż to cudo a nie szczur
Anonymous - Wto Sie 12, 2008 08:51
Layla napisał/a: | Toż to cudo a nie szczur | Toteż cały czas jej to mówiłam. Z opadem szczęki.
helen.ch - Wto Sie 12, 2008 10:23
Viss napisał/a: | Codziennie rano Kawcia z Juko biegają sobie po sypialni i łazience gdy ja szykuję sie do pracy, maja swoje osobne dominium, ale dziś Juko przeszła sama siebie, bo w końcu wpadła do wanny i o dziwo wcale nie chciała wyjść. Pływała dzielnie, odpoczywając od czasu do czasu na moim kolanie. Normalnie mrrrrrrrrrrrrrrr |
ojej
mi kiedys szczur wpadł do zlewu jak zmywałam, tylko, że pływać nie chciał a później kąpiel była konieczna i długa .
L. - Wto Sie 12, 2008 11:35
Cytat: | bo w końcu wpadła do wanny i o dziwo wcale nie chciała wyjść. Pływała dzielnie, odpoczywając od czasu do czasu na moim kolanie. Normalnie mrrrrrrrrrrrrrrr |
o kurczaczki
* * * *
A moja brzydale latają po pokoju i się leją.
Przed chwilą cała święta 4 zwiała mi z pokoju i trzeba było łapać.
A Holy karmi dzieci i śpi.
Anonymous - Wto Sie 12, 2008 13:49
U mnie jeden spi na gornej polce w klatce rozplaszczony ze zwieszona w dol glowa. Wyglada jak niezle zkacowany po zabojczej bibce hehe a junior caly zakochany w nowo powieszonym plastikowym pudelku w ktorym sa podarte chusteczki spi jak panisko w lozu hehe
Bema - Wto Sie 12, 2008 21:10
Jak miałam 8 lat, dostałam maskotkę-psa od taty, nazywa się perdita i mam ją do dziś; mój pierwszy szczur - a było to na początku liceum (skończyłam studia, tylko obrona przede mną, a więc daaaaaaaaaaaaaaaaawno temu)-uwielbiał pod nim spać.....Tak więc zafundowałam dziś, teraz, Perditę moim młodym (w końcu są już ze mną trzeci dzień ) i leżą teraz na wyrku pod Perditą, rozpłaszczone płaszczki
|
|
|