To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?

Mrówa - Pon Sie 11, 2008 17:16

Pazurka właśnie siedzi w drewnianym tunelu. O! wyszła :P
Cwaniara patrzy się na mnie :lol:

Bema - Pon Sie 11, 2008 18:38

Czyszczą się:) Mańka myje udko :)
A teraz to już wcinają kolacyję, każda w innym rogu klatki :)

nutaka - Pon Sie 11, 2008 19:25

do jogurtu się pszyssały :mrgreen:
Anonymous - Pon Sie 11, 2008 19:49

Zabijają się na wybiegu o sok warzywny Vege Tymbarku O_o Nikt ich nie częstował...
Natalia - Pon Sie 11, 2008 20:44

Wsadziły nochalki do miski i jedzą, jedzą, jedzą :) .
martussia - Pon Sie 11, 2008 23:05

śpią:D
Oli - Pon Sie 11, 2008 23:59

jedzą, myją się i śmierdzą :lol:
LunacyFringe - Wto Sie 12, 2008 08:34

Wszystkie naraz twierdzą, że wielki wiszący domek zrobiony z ręcznika przez Lycyfera jest najlepszym miejscem na Ziemi i właśnie twardo się w nim cisną :P
Anonymous - Wto Sie 12, 2008 08:45

Codziennie rano Kawcia z Juko biegają sobie po sypialni i łazience gdy ja szykuję sie do pracy, maja swoje osobne dominium, ale dziś Juko przeszła sama siebie, bo w końcu wpadła do wanny i o dziwo wcale nie chciała wyjść. Pływała dzielnie, odpoczywając od czasu do czasu na moim kolanie. Normalnie mrrrrrrrrrrrrrrr :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:
Layla - Wto Sie 12, 2008 08:48

Viss napisał/a:
wpadła do wanny i o dziwo wcale nie chciała wyjść. Pływała dzielnie, odpoczywając od czasu do czasu na moim kolanie.

OMG :shock: Toż to cudo a nie szczur :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:

Anonymous - Wto Sie 12, 2008 08:51

Layla napisał/a:
Toż to cudo a nie szczur
Toteż cały czas jej to mówiłam. :D Z opadem szczęki. :wink:
helen.ch - Wto Sie 12, 2008 10:23

Viss napisał/a:
Codziennie rano Kawcia z Juko biegają sobie po sypialni i łazience gdy ja szykuję sie do pracy, maja swoje osobne dominium, ale dziś Juko przeszła sama siebie, bo w końcu wpadła do wanny i o dziwo wcale nie chciała wyjść. Pływała dzielnie, odpoczywając od czasu do czasu na moim kolanie. Normalnie mrrrrrrrrrrrrrrr :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:

ojej :serducho: :serducho:
mi kiedys szczur wpadł do zlewu jak zmywałam, tylko, że pływać nie chciał :D a później kąpiel była konieczna i długa ;) .

L. - Wto Sie 12, 2008 11:35

Cytat:
bo w końcu wpadła do wanny i o dziwo wcale nie chciała wyjść. Pływała dzielnie, odpoczywając od czasu do czasu na moim kolanie. Normalnie mrrrrrrrrrrrrrrr

o kurczaczki :serducho: :serducho: :serducho: :falover:

* * * *

A moja brzydale latają po pokoju i się leją.
Przed chwilą cała święta 4 zwiała mi z pokoju :-P i trzeba było łapać.

A Holy karmi dzieci i śpi.

Anonymous - Wto Sie 12, 2008 13:49

U mnie jeden spi na gornej polce w klatce rozplaszczony ze zwieszona w dol glowa. Wyglada jak niezle zkacowany po zabojczej bibce hehe a junior caly zakochany w nowo powieszonym plastikowym pudelku w ktorym sa podarte chusteczki spi jak panisko w lozu hehe :D
Bema - Wto Sie 12, 2008 21:10

Jak miałam 8 lat, dostałam maskotkę-psa od taty, nazywa się perdita i mam ją do dziś; mój pierwszy szczur - a było to na początku liceum (skończyłam studia, tylko obrona przede mną, a więc daaaaaaaaaaaaaaaaawno temu)-uwielbiał pod nim spać.....Tak więc zafundowałam dziś, teraz, Perditę moim młodym (w końcu są już ze mną trzeci dzień ;) ) i leżą teraz na wyrku pod Perditą, rozpłaszczone płaszczki :serducho: