Archiwum - Psiaki XVI
sachma - Pon Mar 04, 2013 11:57
Heh nawet nie zauważyłam. Dziś Lenny ma 3 urodziny jak ten czas zleciał o.O
Bel - Pon Mar 04, 2013 11:57
ja jakoś nie wierzę w furmanator dla collaka. Kurde ja jej portki muszę partiami czesac- po 6-7 partii na jeden półdupek bo nawet rzadkim grzebieniem nie jestem w stanie dokopac się do skóry bez tego więc w furminator tu nie wierzę
mmarcioszka - Pon Mar 04, 2013 12:14
Tak, sezon linienia otwarty, kłaki w zupie obecne
katasza - Pon Mar 04, 2013 12:18
Aaaa! Wlasnie przyszly dwie obroze i smycz dla Froda z pawsitive! Jakie one sa sliczne! Musze isc z nim zaraz na spacer poszpanowac na dzielni
Bel - Pon Mar 04, 2013 12:19
katasza, oszalałaś kurde ja mam dla Pierdolota jedne szelki dla Alphy jedną obrożę.. zły ze mnie właściciel
nezu - Pon Mar 04, 2013 12:24
A propos linienia.
Jak ja się cieszę, że sierści Bonga bliżej do braku sierści. ;p
Nie dość że krótka, to jeszcze nieszczególnie linieje. raz w tygodniu go szmatą wilgotną przejadę (nie żartuję) i mam względny spokój. ;p
Stanowcze nie długowłosym psom.
katasza - Pon Mar 04, 2013 12:24
Nie, ja po prostu zawsze bylam zakupoholiczka, wiec pies to kolejny powod zeby dostawac paczuszki
EDIT. Frodo ma... 6 obrozy, 4 smycze i 3 szelki
Bel - Pon Mar 04, 2013 12:26
nezu, a ja się cieszę, że nie muszę psa w jakieś kubraki ubierac i buty na zimę wolę już długowłose
katasza, ja nadal jestem zakupoholiczką ale to się tyczy mnie. Nie psów
nezu - Pon Mar 04, 2013 12:57
Bel, Bongo wytrwał bezkrubrakowo. Buty musi nosić tylko przy -14 i niższych, więc nie mam na co narzekać.
Większą trzęsidupą jest długowłosa jamniczka taty. )
Pies z Afryki. Hehe.
katasza - Pon Mar 04, 2013 13:29
Pff to nie zakupoholizm
Ja lubie jak moj pies ma ladne obrozki i ciesze sie jak dziecko jak teraz lazi w takiej slicznej
Moj jest posrodku. W zime zakladalam mu kubrak na dluzszy spacer a teraz linieje na potege wiec jestem w najgorszej sytuacji
Bel - Pon Mar 04, 2013 13:36
ja czekam aż się już na stałe słońce zamontuje i Pierdolota wysyłam do jakiegoś spa. A niech sierściuch ma. I ma wrócic z nową króką fryzurką
jokada - Pon Mar 04, 2013 13:56
PALATINA, ja mam mały oryginalny
(w końcu go nie sprzedałam, lezy i czeka na niewiadomo co...)
Bel - Pon Mar 04, 2013 13:57
jokada, ooo a za ile chcesz sprzedac? bo myslałam o tym dla pierdolota
Anonymous - Pon Mar 04, 2013 14:12
sachma napisał/a: | jak ten czas zleciał o.O | faktycznie, pamiętam jak planowałaś zakup.
Moja nie linieje bardziej (w widoczny sposób) i kocham za to włos, nigdzie go nie ma poza psem. Po hovku nigdy nie będę miała psa z podszerstkiem.
katasza - Pon Mar 04, 2013 14:38
Mojego jak sie porzadnie wyczesze zwykla szczotka nie furminatorem to tez caly dzien nic nie ma. A ze on kocha jak sie go czesze (wyciagam szczotke a pies skacze i macha ogonkiem po czym szybko rozklada sie na lozku i moge go czesac i godzine ) to robie to dwa razy dziennie wiec jakiejs fruwajacej siersci tez nie mam.
Ja swojego tez chce do fryzjera zaprowadzic, moze za tydzien sie wybiore.
|
|
|