Mioty urodzone - rok 2011 - Narodziny miotu U SunRat's - rezerwacje str. 10
unicorn - Nie Gru 04, 2011 12:27
http://www.fotosik.pl/pok...510e54a7a2.html jejejejej<3 To zdjęcie jest genialne.
kefija - Nie Gru 04, 2011 21:58
Marynia i Ukaduka poznały już smak nowej rodziny...nie jest żle, choć nie obyło się bez awanturki..Tequila okazała się niezłą awanturnicą ale małe są dwie co rozkłada trochę siły...mam nadzieję że będzie dobrze idę dyżurować przy klatce.
Dodam jeszcze ,że nie myślałam że one będą takie piękne
radzioo81 - Nie Gru 04, 2011 23:05
no to i ja coś tu wpiszę na dobranoc...
po kilku perturbacjach ULFIK SR jest już ze mną... jaki on jest kochany...całą drogę jechał mi na rękach i spał...pociągiem jechałem...a on spał jakbym był jego starym znajomym... jejku niesamowity...wychowany przez niesamowitych ludzi... dziękuję Henioki...
dziękuję ogromnie Kefija za przetransportowanie go do mnie...
kefija - Pon Gru 05, 2011 09:29
radzioo81 napisał/a: | niesamowity...wychowany przez niesamowitych ludzi... |
Święte słowa!!!!!
nasze małe słodziaki są niesłychane...zachowują się jakby znały nas od urodzenia..szacun dla hodowców
mam wrażenie że są bardziej ufne niż nasze znajdy
Sirius - Pon Gru 05, 2011 09:35
Podpisuję się pod przedmówcami! Uszatek jest cudnie oswojony!
Dziękuję za tak dobrą opiekę nad Maluszkiem!
heniok - Pon Gru 05, 2011 10:21
radzioo81 napisał/a: | jejku niesamowity...wychowany przez niesamowitych ludzi... dziękuję Henioki... |
kefija napisał/a: | szacun dla hodowców |
Sirius napisał/a: | Podpisuję się pod przedmówcami! Uszatek jest cudnie oswojony |
Dziękujemy
AngelsDream - Pon Gru 05, 2011 11:16
Nie zdziwcie się, jak Wami odheniokowy szczur zacznie rządzić.
Tylko trzeba mieć dobre rękawy w bluzach.
emileczka - Pon Gru 05, 2011 11:43
A ja tęsknię za piskami i bieganiem po klatkach.
Został Kjujui z Umóki i Ubot. Ubocik musi mieszkać sam i okazało się, że któryś z braci rozciął mu ucho co prawda nie widać na pierwszy rzut oka, ale ewnidentnie rozcięte. Ale i tak jest slodki, ślicznie gania za reką.
Kochani właścicieli piszcie co Umisiów i wstawiajcie foty co jakiś czas
MalaBoo - Pon Gru 05, 2011 11:57
ja będę pisać na pewno ;D
emileczka, to fakt jest za czym tęsknić ale jeszcze trochę i z maluchów od Azi zrobią się małe niedźwiadki które zatkają dziurę po Umisiach
radzioo81 - Pon Gru 05, 2011 15:17
emileczka, pisać mamy w tym temacie czy w naszym "normalnym"..?
kefija napisał/a: | mam wrażenie że są bardziej ufne niż nasze znajdy | dokładnie...wczoraj przez cała drogę pociągiem jechał mi na rękawie i spał... jaki on jest mięciusi...ach..
quagmire - Pon Gru 05, 2011 15:25
radzioo81, wszędzie
Pućka - Pon Gru 05, 2011 16:13
To ja napisze, ze chlopcy polaczyli sie w oka mgnieniu, Bialaska (alfe) traktuja jako mame, do ktorej uciekaja jak tylko cos sie dzieje, a Czarnuszka (bete) jako tatusia, ktory czasem na nich nakrzyczy, ale i tak mozna sie pod niego schowac, bo jest taaaki duzy:) Natomiast Oliska maja gleboko w powazaniu, chociaz czesto z nim spia:p Obaj sa mega rozkoszni, przybiegaja na zawolanie i wlaza na kolana i rece tylko po to, zeby sie poganiac wokol mojego pasa:)
Henioki, dziekujemy bardzo za wspaniale wychowanie maluchow!:)
emileczka - Pon Gru 05, 2011 19:31
radzioo81 napisał/a: | emileczka, pisać mamy w tym temacie czy w naszym "normalnym"..? | od czasu do czasu w tym, a w szczególności jak będzie coś się działo, to napewno zauważymy, nie jesteśmy w stanie śledzić wszystkich tematów właścicieli 'naszych' maluszków. Jeśli napiszesz tutaj to zobaczymy napewno
radzioo81 napisał/a: | jaki on jest mięciusi...ach.. | ja zmieni futerko i zmężnieje to mże nie byc taki mięciutki
Cytat: | Henioki, dziekujemy bardzo za wspaniale wychowanie maluchow!:) | bardzo proszę
MalaBoo - Pon Gru 05, 2011 22:27
ahh te Umisiki one są jakieś wyjątkowe Usia się już przyzwyczaiła do nowego miejsca i bryka po łóżku jak by cały czas tu mieszkała, uwielbia bawić się z ręką i na wybiegu cały czas wybiega zza poduszki do mojej ręki i jak ją dotknę ręką to ucieka szybko ale już tak się wygłupia przy tym, że czasami nawet się na plecki wywala, kręci główką, podgryza lekko poduszkę i znów do mnie wybiega, za to jak się ją weźmie z klatki na ręce to bywa tak, że ułoży się w jednym miejscu i można ją miziać dzisiaj jak przez pręty włożyłam do klatki palec to położyła na nim główkę i zamknęła oczka, jest przewspaniała Henioki należy wam się medal za takie maluchy!!!
fail - Pon Gru 05, 2011 22:28
Ulcia tez jest mieciusia:) zaprzyjaznila sie z dziewczynami i wykazuje cechy przywodcze, juz ustawia kolezanki po katach jest niesamowicie odwazna i kochana, poklony dla heniokow za wychowanie:)
|
|
|