To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2011 - Narodziny miotu U SunRat's - rezerwacje str. 10

unicorn - Nie Gru 04, 2011 12:27

http://www.fotosik.pl/pok...510e54a7a2.html jejejejej<3 To zdjęcie jest genialne. :mrgreen:
kefija - Nie Gru 04, 2011 21:58

Marynia i Ukaduka poznały już smak nowej rodziny...nie jest żle, choć nie obyło się bez awanturki..Tequila okazała się niezłą awanturnicą ;( ale małe są dwie co rozkłada trochę siły...mam nadzieję że będzie dobrze :kciuki: idę dyżurować przy klatce.
Dodam jeszcze ,że nie myślałam że one będą takie piękne :serducho: :serducho:

radzioo81 - Nie Gru 04, 2011 23:05

no to i ja coś tu wpiszę na dobranoc... :P
po kilku perturbacjach ULFIK SR jest już ze mną... :) jaki on jest kochany...całą drogę jechał mi na rękach i spał...pociągiem jechałem...a on spał jakbym był jego starym znajomym... jejku niesamowity...wychowany przez niesamowitych ludzi... dziękuję Henioki... :DD
dziękuję ogromnie Kefija za przetransportowanie go do mnie... :)

kefija - Pon Gru 05, 2011 09:29

radzioo81 napisał/a:
niesamowity...wychowany przez niesamowitych ludzi...

Święte słowa!!!!!
nasze małe słodziaki są niesłychane...zachowują się jakby znały nas od urodzenia..szacun dla hodowców :serducho:
mam wrażenie że są bardziej ufne niż nasze znajdy :mrgreen:

Sirius - Pon Gru 05, 2011 09:35

Podpisuję się pod przedmówcami! Uszatek jest cudnie oswojony! :serducho:

Dziękuję za tak dobrą opiekę nad Maluszkiem! :)

heniok - Pon Gru 05, 2011 10:21

radzioo81 napisał/a:
jejku niesamowity...wychowany przez niesamowitych ludzi... dziękuję Henioki...
kefija napisał/a:
szacun dla hodowców
Sirius napisał/a:
Podpisuję się pod przedmówcami! Uszatek jest cudnie oswojony

Dziękujemy :oops:

AngelsDream - Pon Gru 05, 2011 11:16

Nie zdziwcie się, jak Wami odheniokowy szczur zacznie rządzić. :D

Tylko trzeba mieć dobre rękawy w bluzach. :serducho:

emileczka - Pon Gru 05, 2011 11:43

A ja tęsknię za piskami i bieganiem po klatkach.
Został Kjujui z Umóki i Ubot. Ubocik musi mieszkać sam :( i okazało się, że któryś z braci rozciął mu ucho co prawda nie widać na pierwszy rzut oka, ale ewnidentnie rozcięte. Ale i tak jest slodki, ślicznie gania za reką. :serducho:

Kochani właścicieli piszcie co Umisiów i wstawiajcie foty co jakiś czas :wink:

MalaBoo - Pon Gru 05, 2011 11:57

ja będę pisać na pewno ;D

emileczka, to fakt jest za czym tęsknić ale jeszcze trochę i z maluchów od Azi zrobią się małe niedźwiadki które zatkają dziurę po Umisiach :)

radzioo81 - Pon Gru 05, 2011 15:17

emileczka, pisać mamy w tym temacie czy w naszym "normalnym"..? ;)
kefija napisał/a:
mam wrażenie że są bardziej ufne niż nasze znajdy
dokładnie...wczoraj przez cała drogę pociągiem jechał mi na rękawie i spał... :serducho: jaki on jest mięciusi...ach..
quagmire - Pon Gru 05, 2011 15:25

radzioo81, wszędzie :slinisie:
Pućka - Pon Gru 05, 2011 16:13

To ja napisze, ze chlopcy polaczyli sie w oka mgnieniu, Bialaska (alfe) traktuja jako mame, do ktorej uciekaja jak tylko cos sie dzieje, a Czarnuszka (bete) jako tatusia, ktory czasem na nich nakrzyczy, ale i tak mozna sie pod niego schowac, bo jest taaaki duzy:) Natomiast Oliska maja gleboko w powazaniu, chociaz czesto z nim spia:p Obaj sa mega rozkoszni, przybiegaja na zawolanie i wlaza na kolana i rece tylko po to, zeby sie poganiac wokol mojego pasa:) :serducho: :serducho:
Henioki, dziekujemy bardzo za wspaniale wychowanie maluchow!:)

emileczka - Pon Gru 05, 2011 19:31

radzioo81 napisał/a:
emileczka, pisać mamy w tym temacie czy w naszym "normalnym"..?
od czasu do czasu w tym, a w szczególności jak będzie coś się działo, to napewno zauważymy, nie jesteśmy w stanie śledzić wszystkich tematów właścicieli 'naszych' maluszków. Jeśli napiszesz tutaj to zobaczymy napewno :wink:

radzioo81 napisał/a:
jaki on jest mięciusi...ach..
ja zmieni futerko i zmężnieje to mże nie byc taki mięciutki :wink:

Cytat:
Henioki, dziekujemy bardzo za wspaniale wychowanie maluchow!:)
bardzo proszę :wink:
MalaBoo - Pon Gru 05, 2011 22:27

ahh te Umisiki ;) one są jakieś wyjątkowe :serducho: Usia się już przyzwyczaiła do nowego miejsca i bryka po łóżku jak by cały czas tu mieszkała, uwielbia bawić się z ręką i na wybiegu cały czas wybiega zza poduszki do mojej ręki i jak ją dotknę ręką to ucieka szybko ale już tak się wygłupia przy tym, że czasami nawet się na plecki wywala, kręci główką, podgryza lekko poduszkę i znów do mnie wybiega, za to jak się ją weźmie z klatki na ręce to bywa tak, że ułoży się w jednym miejscu i można ją miziać :serducho: dzisiaj jak przez pręty włożyłam do klatki palec to położyła na nim główkę i zamknęła oczka, jest przewspaniała ;) Henioki należy wam się medal za takie maluchy!!! :serducho:
fail - Pon Gru 05, 2011 22:28

Ulcia tez jest mieciusia:) zaprzyjaznila sie z dziewczynami i wykazuje cechy przywodcze, juz ustawia kolezanki po katach :lol: jest niesamowicie odwazna i kochana, poklony dla heniokow za wychowanie:)