Archiwum - Koty vol. IV
L. - Czw Lis 17, 2011 12:50
furburger, ja nie widzę nic niepokojącego. dla mnie to też coś ala lekceważenie z jego strony.
pies jak sie szykuje do ataku to sie raczej spina niż łape sobie liże.
furburger - Czw Lis 17, 2011 12:51
Tygrys, chyba nie zrozumiałaś
to mój pies stoi z podniesioną łapą nie kot i on nie liże sobie tej łapy tylko oblizuje się jak po zjedzeniu czegoś smacznego
zauważyłam też że kicia nie boi sie psa (ociera się o niego i liże go) dopóki nie zbliży do niej swojego olbrzymiego pyska
Ninek - Czw Lis 17, 2011 12:52
furburger, poczytaj o sygnałach uspokajających u psów Oblizywanie jest jednym z nich.
furburger - Czw Lis 17, 2011 13:03
dzięki Ninek, ale żadne mi nie pasuje, nie umiem tego opisać, następnym razem zrobię zdjęcie i zapytam w psim temacie bo tu teraz nie na temat piszę
Ninek - Czw Lis 17, 2011 13:04
Pisałaś o oblizywaniu pysku, więc to jest sygnał uspokajający U różnych psów różnie wygląda, ale cel ten sam.
Nakasha - Czw Lis 17, 2011 17:42
Mi też się wydaje, że to sygnał uspokajający.
Syczenie jest normalne, po prostu trzeba dać im trochę czasu.
AngelsDream - Wto Lis 22, 2011 13:14
http://www.youtube.com/watch?v=lNpeTCEPrRk
furburger - Wto Lis 22, 2011 13:31
wzruszyłam się
Tygrys - Wto Lis 22, 2011 13:32
bawi się tak samo jak mój Maniek
Ninek - Wto Lis 22, 2011 13:40
furburger, jak tam podawanie tabletki?
furburger - Wto Lis 22, 2011 14:02
moja kicia nie lubi się bawić piłeczkami z dzwoneczkami, ona woli pudełeczka z kinderniespodzianek i pingpongi ;D
Anonymous - Wto Lis 22, 2011 14:32
aktualnie ulubioną zabawką Salema jest wielkie pudło po paczce z zooplusa
Tygrys - Śro Lis 23, 2011 15:38
furburger, mój też nie lubi piłki z dzwonkiem, ale uwielbia fistaszka, kulkę ze sreberka, moje skarpetki zwinięte w kulkę... i inne rzeczy u normalnych ludzi nie mające nic wspólnego z zabawkami
i właśnie Dawid załamany dzwonił, że Maniek zrzucił mój świecznik z IKEI ze szkła, ale skleił i działa
on załamany moim świecznikiem sam jest winien bo mojego origami łabędzia i różę tam obok postawił, a Maniek przecież MUSI zobaczyć co to za dziwadła nowe
furburger - Śro Lis 23, 2011 15:44
Tygrys, moja uwielbia chusteczki, moje stopy i dłonie, zawieszkę do telefonu i wszystkiego rodzaju kable o_O
Ninek - Śro Lis 23, 2011 16:26
Sreberka po czekoladkach są najlepsze Jak miałam kociaki (kocia niespodzianka z ulicy, wiele lat temu) to sreberka z malagi, tiki taków i kasztanków były hitem (tak jak reklama samych czekoladek, w tamtym czasie).
|
|
|