Archiwum - Psiaki
pituophis - Nie Lut 24, 2008 13:47
Ale PSPP nie maja zbyt wiele wspolnego z grzywaczami Znam hodowcow, ktorzy jezdza z nimi na zimowe coursingi w Czechach i Finlandii.
Slyszalem tylko o 1 peruwianczyku z uczuleniami. Naprawde, jesli ktos daje sobie rade z chorowitym buldogiem albo westie to przy peruwianczyku odetchnie z ulga.
zasadzkas - Nie Lut 24, 2008 13:59
pitu, są dobermany, które biegają z chartami w wyścigach i dają radę
Mnie też nie chodzi o prędkość a wrażenie, właśnie, jak koń, a nie chudy suseł, takiej harmonii w ciele i ruchu
pituophis - Nie Lut 24, 2008 14:03
Jesli wystawowy grey (wystawowy, nie wyscigowy!) albo sloughi to chudy susel, to ja jestem krolowa angielska
PALATINA - Nie Lut 24, 2008 15:01
Olimpia napisał/a: | po dokładnym wysuszeniu tylko - zapach mokrej wełny przyprawia mnie o mdłości i ogólnie zniesmacza - okropieństwo. |
Dziwne, bo jak ja suszę moje psy (co zajmuje 2 godz. Masakra! ), to czuję tylko intensywny zapach szamponu (morelowy J.P.Herry) i odżywki Dove.
Zapach mokrej wełny czuć tylko jak wracają z parku po deszczu.
A łyse psy w łóżku? Nieee.... Łyse jest paskudne, wybacz Pitu.
Asaurus - Nie Lut 24, 2008 15:13
Jak już odchodzi chwalenie się smyczami Rogza to i ja się pochwalę wczorajszym wyrobem dla Baaja:
Jest to linka 15m do wyprowadzania gówniarza. Nie mogłem się powstrzymać i jeszcze przy okazji zrobiłem mu przepinaną smycz 1,5m wzorowaną na Rogzie. Będzie jako zapas na czarną godzinę jak Baaj zje już wszystki Rogzy
PALATINA - Nie Lut 24, 2008 15:25
Długie linki dla psich dzieci to super pomysł.
AngelsDream - Nie Lut 24, 2008 15:26
PALATINA, wiemy.
Zobaczymy jak się będą sprawować.
polna - Nie Lut 24, 2008 15:28
PALATINA, a Ty masz może rózową obróżke z tych rogzowych nowych? Bo ja się intensywnie zastanawiam nad kupnem, ale teraz brak w pełnej-misce.
Oli - Nie Lut 24, 2008 16:55
Mnie się strasznie ta podoba http://animalia.pl/produkt.php?id=9410 - kupiłabym chętnie w zestawie z obrożą dla Duszka, ale cena jak narazie mnie "rozprasza".
PALATINA - Nie Lut 24, 2008 20:37
polna napisał/a: | PALATINA, a Ty masz może rózową obróżke z tych rogzowych nowych? Bo ja się intensywnie zastanawiam nad kupnem, ale teraz brak w pełnej-misce. |
Nie mam (jeszcze).
Ciągle jej nie ma (bo mnie tylko zacisk interesuje, a są dostępne tylko na klips)!
Mi głupio, bo koleżanka miała nam kupić rogzikową obróżkę w podziękowaniu za opieke nad psem, którego mi zostawiła na kilka dni (Chciała mi zapłacic jak za hotel, ale powiedziałam, że skoro już koniecznie chce, to niech mi kupi obrożę).
Tymczasem do obróżki dorzuciła jeszcze przepinaną smycz... Przeciez to majątek kosztowało...
jokada - Nie Lut 24, 2008 21:04
Ja sie zarażam maną rogzową
ale jak na razie z tego co jest - to nic mnie nie powala
jak już sie dorobie drugiego psa - dziewczynki - to kupie taką http://www.pelna-miska.pl...a4f07816c4b.jpg
ale to jak na razie pobozna życzenia
PALATINA - Nie Lut 24, 2008 22:16
A ja czekam na różowe i brązowe zaciskowe rogzy "lekkie i miękkie".
No i mam w planach komplecik dla Jagny Paint Paw (taki, tylko obroża na zacisk, oczywiście http://www.pelna-miska.pl...ct&prod_id=1684 ).
Asaurus - Nie Lut 24, 2008 23:40
Przed chwilą mieliśmy nieoczekiwanego gościa
Beza i Graf
Trochę zajęło zanim znaleźliśmy u niego oczy Mieszkanie przeszło crash test tak dużego psa i przynajmniej wiemy, że wilczak będzie mógł się obrócić [bo podobno w kawalerce to jest za mało miejsca]. Z ciekawości także go zmierzyliśmy: 65 cm w kłębie + 5 cm futra Powoli sobie uświadamiamy jakiej skali będzie Baaj.
PALATINA - Nie Lut 24, 2008 23:44
Asaurus,
CTRek???
AngelsDream - Nie Lut 24, 2008 23:45
PALATINA, tak Papierowy, strzyżony
|
|
|