Archiwum - Psiaki
Anonymous - Śro Lut 20, 2008 12:55
Piekne sunie, ale naprawdę wspaniale wygladaja jak biegna. Nie zapomnę tego widoku, jakby płynęły, pelne gracji.
Fea - Śro Lut 20, 2008 13:08
http://www.fotosik.pl/pok...2efb14f8de.html
Uojezuuuuu jaki slodzias!! Uaaaaaaaa <3
PALATINA - Śro Lut 20, 2008 13:14
Viss,
Biegające foty będą za 2 tyg najwcześniej, cieczka...
Teraz biegamy tylko nocą (ok 1 w nocy chodzimy do małego parczku).
Fea, Dzięki
zasadzkas - Śro Lut 20, 2008 13:18
Znalazłam dziś psa, właściwie sunię. Malutka taka, z cieczką w zestawie i łapą, może złamaną. Chcę ją zawieźć do wetki, ale na razie nie mam auta. Cicho taka myszka leży w łazience, a jak jej z oczu patrzy... Pod naszym domem znalazłam, nie mogłam udawać, że nie widzę. Malutka jest, jakoś jej dom znajdę. Mam nadzieję.
PALATINA - Śro Lut 20, 2008 13:23
zasadzkas,
Bidula...
Porób foty, to sie znajomym porozsyła. Jak malutka, to o dom powinno być łatwo.
Kciukam za łapkę...
zasadzkas - Śro Lut 20, 2008 13:27
Na szyi ma ślad wytartej sierści, chyba miała za grubą obrożę, albo łańcuch za ciężki
hefi - Śro Lut 20, 2008 19:42
mi się strasznie podobają beagle i west highland white terriery
satanka666 - Śro Lut 20, 2008 19:46
PALATINA, aaaaaaaa! Kudłacze!
polna - Śro Lut 20, 2008 20:17
hefi napisał/a: | mi się strasznie podobają beagle i west highland white terriery |
hefi może chcesz?
zasadzkas - Śro Lut 20, 2008 20:23
Moja znajdka ma złamanie z przemieszczeniem, jutro będzie drutowana. Operacja z rana. Pieniądze jakoś skołuję, ale kto ją weźmie na 3 tygodnie rekonwalescencji?
Mnie samej teraz bardzo trudno chodzić na spacery z własną sunią, męczę się szybko, a oddzielnie (nie nadają się na wspólne). Mąż mnie z domu wyrzuci (może mnie ta ciąża uratuje). No, ale jak tu oddać taką małą wyderkę na zmarnowanie, nie mają tam rtg, na ooperację kasy też nie mają a schroniskowa wet... szkoda gadać.
Ma 8-10 miesięcy, ledwo dorosła, jeszcze jeden kieł mleczny się ostał, a waży 4,6 kg. No, kot, nie pies. Jedno uszko ma oklapłe, drugie złamane. Malizna taka, grzeczna, cichutka, wystraszona bardzo.
Kto chce wyderkę? Zawiozę, byle nie na koniec Polski.
wyderka
Ninek - Śro Lut 20, 2008 21:43
zasadzkas, dobrze, że ją wzięłaś Żal suni, taki zwykły kundelek ale ma coś przyciągającego w tych smutnych oczach.
Szkoda, że nie mieszkam w domku z ogódkiem, 'pasowałaby' do moich suń gabarytowo.
Popytam znajomych, może ktoś sie skusi na ślicznote.
Jeśli kasa jest potrzebna, moge małą wspomóc jakąś sumką, nie dużą co prawda, ale w tym przypadku chyba każdy grosz może sie przydać.
Lama - Śro Lut 20, 2008 21:45
Zasadzkas, przecie niedawno chciałaś małego pieska - toż to przeznaczenie. I nawet kolorystycznie do dobermana pasuje.;]
zasadzkas - Śro Lut 20, 2008 22:02
Lama, ja się teoretycznie zastanawiałam. No, i mała się nie nadaje na jeden spacer z Milwą.
pituophis - Śro Lut 20, 2008 22:58
Hefi, nie myslalas nad czyms mniej popularnym i "zepsutym"?
PALATINA - Śro Lut 20, 2008 23:18
zasadzkas napisał/a: | No, i mała się nie nadaje na jeden spacer z Milwą. |
Czemu się nie nadaje?
|
|
|