To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Czekanie na szczurka!

Oli - Pią Mar 28, 2008 20:43

Off-Topic:
W takim razie czyżby miał być BES... :>

Azi - Pią Mar 28, 2008 20:44

Off-Topic:
Olimpia, u mnie łysole są niestety nie możliwe, chyba, że bardzo będzie mi zależało na rozwodzie ;)

polna, no ach ta Dory, no więc to już chyba taka tajemnica poliszynela... ech ;) Powiem tylko, że małe i brudnonose i nie BES... nie teraz przynajmniej

Anonymous - Pią Mar 28, 2008 20:47

Azi, ok, ok :D faktycznie nie chcę cię mieć na sumieniu. ;)
Olimpia, będziesz jechać po Pimpusia?

Oli - Pią Mar 28, 2008 20:52

Maluch z miotu pe ma inne imię i możliwe, że będę po niego jechać a co zabierzesz się ze mną? :P Kombinuję jakiś transport dla Impa i nic nie mogę znaleźć... :(
Anonymous - Pią Mar 28, 2008 21:06

Olimpia napisał/a:
i możliwe, że będę po niego jechać
ja jadę na pewno, więc mogę wszystkim zainteresowanym przywieźć malce. ;) A jeśli pojedziemy razem to już w ogóle fajnie. :)
Co do Impka, to nikt nie bierze I malców z Wawy czy Łodzi?

nutaka - Pią Mar 28, 2008 21:51

u mnie szciury juz jutro:)) miłego czekania wszystkim zycze, wiem co czujecie :twisted:
Azi - Pią Mar 28, 2008 22:57

Utłuczcie mnie... obecnie czekam na dwa krycia... z czego jedno dopiero w maju. Utłuczcie, zanim znów coś napiszę :roll:

Zmiana metrażu + pomysłowa matka wpływają destrukcyjnie na mnie.

Savash - Sob Mar 29, 2008 10:09

A dla mnie czekanie zawsze związane jest z przemeblowaniem klat moich chłopaków, wymyślaniem nowych gadżetów, chodzeniem po działkach w poszukiwaniu fajnych gałęzi po których łobuzy mogłyby się wspinać i dokupowaniem kolejnych misek, poideł , kolb i przysmaków dla malucha :) :kciuki: no i trzeba kciukać za krycie bo od tego wszystko zależy.
gam - Pon Mar 31, 2008 22:44

ja też czekam. Ale albinosek ma przyjechać na pewno w kwietniu, tylko jeszcze dokładna data nieznana :)
Anonymous - Wto Kwi 01, 2008 10:44

Czekam na krycie, które może odbędzie się środa/czwartek więc mocno mocno kciukać :kciuki:
Ja chcę już, nie cierpię czekać w niepewności ;(

Justka1 - Wto Kwi 01, 2008 14:04

Ja tez czekam i sie doczekac nie moge,bo wiadomosc miala byc nadana na dniach ;)
Ciekawe kiedy maluch/y do mnie przyjada :roll: -a jeszcze ich nawet nie ma :P
Savash-widze,ze nie tylko mnie natchnelo na zbieranie badyli :D .Dzis nastepne 2 ,gdzie jeden to juz raczej drąg,a nie kijek,patyczek,czy badylek ;) przytaszczylam do domu :D
Ciekawe jak ja tego draga wloze do woliery :drap:
Poza tym mebluj,mebluj,co by bylo ciekawiej ale i bezpiecznie ;)

Savash - Wto Kwi 01, 2008 14:33

:] dzisiaj takiego cudnego badyla znalazłam, że ho ho. Będzie bezpiecznie! Musi być! Teraz to ja naprawdę wszystkie kantu będę pluszem obijała :(
Juliett - Wto Kwi 01, 2008 15:11

Ale sięęęę cieszę :D !
W sobotę jadę po 2 szczurasy.. pierwsze w moim życiu, i mam nadzieję nieostatnie :-P

Dziś mama powiedziała, że jak cokolwiek pojawi się w domu w klatce , to to wyrzuci przez okno *śmiech* :roll:
Boję się że ona faktycznie to zrobi hahahaha :kciuki:

gam - Śro Kwi 02, 2008 11:50

Juliett, moja mama też tak mówiła :D ale uparłam się i wzięłam jednego szczurka. A potem chciałam drugiego. Najpierw załatwiłam niezbędne rzeczy do adopcji po czym zaczęłam powoli przekonywać mamę. Pokazywałam jej zdjęcia albinosków, zachwalałam ich cechy, opowiadałam ogólnie o szczurkach. Potem zaczęłam serię "bo mój szczur jest samotny" i teraz mama też się nie może doczekać kiedy wacik przyjedzie.
Ale ja już czekam od końca lutego :) Ale poczekam jeszcze troszkę :) Na pewno warto.
Łączmy się w czekaniu :D !

Anonymous - Śro Kwi 02, 2008 11:56

Jak dla mnie te dni za wolno lecą ;( Ja chce już ;(