Ogonowy offtopic - Czekanie na szczurka!
Oli - Pią Mar 28, 2008 20:43
Off-Topic: | W takim razie czyżby miał być BES... |
Azi - Pią Mar 28, 2008 20:44
Off-Topic: | Olimpia, u mnie łysole są niestety nie możliwe, chyba, że bardzo będzie mi zależało na rozwodzie
polna, no ach ta Dory, no więc to już chyba taka tajemnica poliszynela... ech Powiem tylko, że małe i brudnonose i nie BES... nie teraz przynajmniej |
Anonymous - Pią Mar 28, 2008 20:47
Azi, ok, ok faktycznie nie chcę cię mieć na sumieniu.
Olimpia, będziesz jechać po Pimpusia?
Oli - Pią Mar 28, 2008 20:52
Maluch z miotu pe ma inne imię i możliwe, że będę po niego jechać a co zabierzesz się ze mną? Kombinuję jakiś transport dla Impa i nic nie mogę znaleźć...
Anonymous - Pią Mar 28, 2008 21:06
Olimpia napisał/a: | i możliwe, że będę po niego jechać | ja jadę na pewno, więc mogę wszystkim zainteresowanym przywieźć malce. A jeśli pojedziemy razem to już w ogóle fajnie.
Co do Impka, to nikt nie bierze I malców z Wawy czy Łodzi?
nutaka - Pią Mar 28, 2008 21:51
u mnie szciury juz jutro:)) miłego czekania wszystkim zycze, wiem co czujecie
Azi - Pią Mar 28, 2008 22:57
Utłuczcie mnie... obecnie czekam na dwa krycia... z czego jedno dopiero w maju. Utłuczcie, zanim znów coś napiszę
Zmiana metrażu + pomysłowa matka wpływają destrukcyjnie na mnie.
Savash - Sob Mar 29, 2008 10:09
A dla mnie czekanie zawsze związane jest z przemeblowaniem klat moich chłopaków, wymyślaniem nowych gadżetów, chodzeniem po działkach w poszukiwaniu fajnych gałęzi po których łobuzy mogłyby się wspinać i dokupowaniem kolejnych misek, poideł , kolb i przysmaków dla malucha no i trzeba kciukać za krycie bo od tego wszystko zależy.
gam - Pon Mar 31, 2008 22:44
ja też czekam. Ale albinosek ma przyjechać na pewno w kwietniu, tylko jeszcze dokładna data nieznana
Anonymous - Wto Kwi 01, 2008 10:44
Czekam na krycie, które może odbędzie się środa/czwartek więc mocno mocno kciukać
Ja chcę już, nie cierpię czekać w niepewności
Justka1 - Wto Kwi 01, 2008 14:04
Ja tez czekam i sie doczekac nie moge,bo wiadomosc miala byc nadana na dniach
Ciekawe kiedy maluch/y do mnie przyjada -a jeszcze ich nawet nie ma
Savash-widze,ze nie tylko mnie natchnelo na zbieranie badyli .Dzis nastepne 2 ,gdzie jeden to juz raczej drąg,a nie kijek,patyczek,czy badylek przytaszczylam do domu
Ciekawe jak ja tego draga wloze do woliery
Poza tym mebluj,mebluj,co by bylo ciekawiej ale i bezpiecznie
Savash - Wto Kwi 01, 2008 14:33
dzisiaj takiego cudnego badyla znalazłam, że ho ho. Będzie bezpiecznie! Musi być! Teraz to ja naprawdę wszystkie kantu będę pluszem obijała
Juliett - Wto Kwi 01, 2008 15:11
Ale sięęęę cieszę !
W sobotę jadę po 2 szczurasy.. pierwsze w moim życiu, i mam nadzieję nieostatnie
Dziś mama powiedziała, że jak cokolwiek pojawi się w domu w klatce , to to wyrzuci przez okno *śmiech*
Boję się że ona faktycznie to zrobi hahahaha
gam - Śro Kwi 02, 2008 11:50
Juliett, moja mama też tak mówiła ale uparłam się i wzięłam jednego szczurka. A potem chciałam drugiego. Najpierw załatwiłam niezbędne rzeczy do adopcji po czym zaczęłam powoli przekonywać mamę. Pokazywałam jej zdjęcia albinosków, zachwalałam ich cechy, opowiadałam ogólnie o szczurkach. Potem zaczęłam serię "bo mój szczur jest samotny" i teraz mama też się nie może doczekać kiedy wacik przyjedzie.
Ale ja już czekam od końca lutego Ale poczekam jeszcze troszkę Na pewno warto.
Łączmy się w czekaniu !
Anonymous - Śro Kwi 02, 2008 11:56
Jak dla mnie te dni za wolno lecą Ja chce już
|
|
|