To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

O szczurach ogólnie - Opinie nt. fuzzow. A także innych odmianach i ich hodowli

samar - Pią Sty 04, 2008 22:15

Viss - przegladam i wciaz mi malo :slinisie:
Anonymous - Pią Sty 04, 2008 22:22

Aaaa, ale TO ci akurat nigdy nie przejdzie. :DD
samar - Pią Sty 04, 2008 22:24

licze ze to mi sie troche uspokoi jak bede mogla sobie na swojego patrzec..a! i dotykac nawet bede mogla :twisted: :tummykiss:
L. - Pią Sty 04, 2008 22:35

Off-Topic:
a jak takie małe tyci tyci to do tematu miotu H Emerald Moon :P :P

samar - Pią Sty 04, 2008 22:38

alez ja zagladam! :twisted:
AngelsDream - Pią Sty 04, 2008 22:42

U mnie też fuzz ^^ Loki :serducho:
samar - Pią Sty 04, 2008 22:51

widzialam w Waszym watku..piekny :serducho:
L. - Pią Sty 04, 2008 22:55

a i u nas w galerii hodowli zdjęcia Yogurtha jak był u mnie :serducho: :serducho: widziałeś jak mi zasnął w bluzie *rozkosz* :slinisie:

edit: a i Hruna ;]

samar - Pią Sty 04, 2008 23:02

widzialam :sirwwt:
niedlugo okaze sie ze juz wszystkie fuzziatka widzialam :twisted:

sachma - Sob Sty 05, 2008 23:10

ogolnie to chyba niedlugo posiadacze szczurow podziela sie na dwie grupy :P pro i anty fuzzo :P bo albo sie ich nie znosi albo sie w nich czlowiek zakochuje na maxa - nikt nie pozostaje obojetny ;)
AngelsDream - Sob Sty 05, 2008 23:13

sachma, i będą marsze i pikiety. Za i przeciw rozmnażaniu "kalek" :twisted:
Szura - Sob Sty 05, 2008 23:15

No to ja was zaskoczę - są mi obojętne. :twisted: Szczury jak szczury, kochane słoneczka. :mrgreen:
Anonymous - Sob Sty 05, 2008 23:18

Mi tez sa obojetne :P
Chyba troche przeszlo mi z tymi kalekami, fajnie opisujecie ich charakterki, ale nigdy nie zdecydowalabym sie na fuzza. Wole futrzaki.

Po za tym mam 3 szczury, wszystkie futrzaste i 2 z nich zgadzaja sie z opisem charakteru fuzza, wiec chyba nie tylko fuzzy maja takie boskie charakterki :P

Naciol - Nie Sty 06, 2008 09:58

Off-Topic:
samar, wiesz, jesteś ze Szczecina... :mrgreen: Ja też... :mrgreen: I będziesz miała fuzza... :mrgreen:

Mi się kiedyś strasznie nie podobały. Potem byłam obojętna ;] Teraz nie mam nic przeciwko nim, są całkiem fajne (na zdjęciach, bo na żywo nie widziałam ;] )

Izabela - Nie Sty 06, 2008 10:24

Ja też: ani nie jestem przeciwko fuzzom, ani za nimi. Rozumiem ideę powstawania nowych odmian zwierząt hodowlanych i jeśli zachowuje się w tym zdrowy rozsądek uważam to za działanie postępowe. A że osobiście wolę futrzaki, jak już kiedyś pisałam, to inna sprawa. Co nie oznacza wcale, że jestem przeciwna golaskom :wink: