Mioty urodzone - rok 2008 - Miot R Rat`s Troop - Źle się dzieje...
Anonymous - Śro Sie 06, 2008 21:29
nezu napisał/a: | już wiem że 4 a może nawet 5 | smutno. Nie spodziewałam się szczerze mówiąc, bo częściowy brak wzroku to żadne kalectwo (dziwne, że nad albinosami nikt nie ubolewa..). wuwuna napisał/a: | Ciekawe co na to Michał | jak nie wypaplesz to nic wuwuna napisał/a: | Viss, to już jesteśmy rodziną | no własnie ubolewam, żeś nie z Wawy, przywiozła bym ci tą księżniczkę.
Layla - Śro Sie 06, 2008 21:31
Viss napisał/a: | (dziwne, że nad albinosami nikt nie ubolewa..). |
Dokładnie
wuwuna - Śro Sie 06, 2008 21:40
Viss napisał/a: | jak nie wypaplesz to nic | Będę cicho jak mysz pod miotłą
Viss napisał/a: | no własnie ubolewam, żeś nie z Wawy, przywiozła bym ci tą księżniczkę. | ja na wystawie ją sobie odbiorę
Oli - Śro Sie 06, 2008 21:40
nezu napisał/a: | już wiem że 4 a może nawet 5 (dory się nie odzywa i nie wiem... ) chłopców będzie szukać domu... |
Rozrywasz mi serce i je depczesz!
Viss napisał/a: | wuwuna napisał/a:
Ciekawe co na to Michał
jak nie wypaplesz to nic |
Ja powiem.
Matrix - Śro Sie 06, 2008 21:41
Wszystkie są cudowne, przepiękna i mua! Łaciata gromadka..
Ja się rozpływam nad Rei oczywiście, ale grzbiet Rebusa to mistrzostwo
Anonymous - Śro Sie 06, 2008 21:43
Olimpia napisał/a: | Rozrywasz mi serce i je depczesz! | Oczyma duszy już widzę nas w pociągu relacji Wawa-Malbork. Wersja altenatywna - zamęczam całusami twoje chłopię w drodze do Wawy. Olimpia napisał/a: | Ja powiem. | flądra!
Oli - Śro Sie 06, 2008 21:45
Viss napisał/a: | flądra! |
Za to mnie koffash.
Co do tych wizji to powiem jedno - idź duszo nieczysta!
wuwuna - Śro Sie 06, 2008 21:45
Olimpia napisał/a: | nezu napisał/a:
już wiem że 4 a może nawet 5 (dory się nie odzywa i nie wiem... ) chłopców będzie szukać domu...
Rozrywasz mi serce i je depczesz! | Olimpia bierz,będziemy,jedną wielką rodziną
Olimpia napisał/a: | Viss napisał/a:
wuwuna napisał/a:
Ciekawe co na to Michał
jak nie wypaplesz to nic
Ja powiem. | papla,papla
Anonymous - Śro Sie 06, 2008 21:52
Olimpia napisał/a: | idź duszo nieczysta! | jestem czyściutka i pachnąca i sobie wypraszam. A w ogóle przestań się mazgaić, idź czytać opisy malców i wybieraj.
Oli - Śro Sie 06, 2008 21:56
Viss napisał/a: | A w ogóle przestań się mazgaić, idź czytać opisy malców i wybieraj. |
A mogę Ci dać klatkę z Eltonem i Ojejem na stałe? Niestety, ale znów wprowadzam całą menażerię do jednego pokoju, a ja + dwa psy i 3 klatki z 8 szczurami to trochę dużo...
wuwuna - Śro Sie 06, 2008 21:57
Viss napisał/a: | A w ogóle przestań się mazgaić, idź czytać opisy malców i wybieraj. | Jestem za
Viss,kiedy odbierasz chłopców
Anonymous - Śro Sie 06, 2008 22:01
wuwuna napisał/a: | Viss,kiedy odbierasz chłopców | http://forum.szczury.biz/...p=194261#194261 Olimpia napisał/a: | a ja + dwa psy i 3 klatki z 8 szczurami to trochę dużo... | No widzisz, bez sensu. Wymień Cyga na eRkę. A na serio - rozumiem jak najbardziej. Co za dużo to niezdrowo. Bardzo żałuję.
nezu - Śro Sie 06, 2008 22:05
Nie ma sensu pchać nikomu malca na silę..
Bedę jednak wdzięczna, jeśli poszukacie może wśród znajomych domu, który się nie przestraszy tych oczek i który by malca może chciał..
Maluchy i tak nie zapowiadają się na chorutki, zrobiłam wszystko żeby tak było..
Wiecie, nie bałabym się tak tego że zostaną, gdyby nie brzuch Oliwki... poniekąd mnie te jej rozstępy przerażają...
Oli - Śro Sie 06, 2008 22:13
Viss napisał/a: | Wymień Cyga na eRkę. |
Musiałabym koleżankę na malucha wymienić.
L. - Śro Sie 06, 2008 22:23
Viss, Olimpia, zabijacie mnie swoim tekstami. spadłam z krzesła normalnie.
Weście eRki są cudowne i ja nie wiem, co te oczy mają do tego.
Widzę to widzą, ewetulanie troche jak w lunaparku
|
|
|