Mioty urodzone - rok 2008 - Miot R Rat`s Troop - Źle się dzieje...
L. - Śro Sie 06, 2008 13:42
Viss, nie.ee no ;d nie dość, że stajemy się rodziną to jeszcze masz brata bliźniaka
nezu, ja i tak już sie przyznałam do Rei więc możesz tam ładnie w rezerwacji wpisać
Ja widze, że one od mamy tak się uczą łapkami zwisać ?
Oli - Śro Sie 06, 2008 13:42
Viss napisał/a: | Olimpia napisał/a: | To my razem z Laylą i wuwuną naraz powinnyśmy wpaść. | takich decybeli, to nawet na wystawie nie ma. |
Jak to? A ostatnia wystawa? Wszystkie tam byłyśmy, naraz...
Off-Topic: | Layla, tylko bez tete. |
nezu - Śro Sie 06, 2008 13:44
L. napisał/a: | nezu, ja i tak już sie przyznałam do Rei więc możesz tam ładnie w rezerwacji wpisać |
Się robi
L. napisał/a: | Ja widze, że one od mamy tak się uczą łapkami zwisać ? |
A owszem, sztuki zwisania uczą się od mamusi.
Jak była w ciąży, też wolała kratki od hamaka i jej brzuszysko przelewało się przez pręty.
Natalia - Śro Sie 06, 2008 14:07
L., a więc ty bierzesz moją Rei! Będzie miała świetny domek . Prześliczna dziewuszka kochana .
gryska - Śro Sie 06, 2008 17:22
A mnie brakuje fotek mamusi.
To że dzieciaki cudne, rozkoszne i wspaniałe muszą być, to było wiadomo już dawno, bo po Takiej Mamusi po prostu nie miały wyjścia
Będą fotki Dzielnej Mamusi??
pituophis - Śro Sie 06, 2008 18:08
Przepiekne. Nezu, myslalem, ze zostawisz sobie oprocz Recydywy tez cos DU. Bu.
Nie wiem, co mam myslec o problemach z oczami, kielkuje mi teoria, ale niepotwierdzona w sumie. Przypomnialo mi sie, ze ja tez mialem husky, ktora mogla miec cos podobnego.
Oczywiscie wiekszosc imion przewidywalna i oklepana (dobrze, ze nie bylo Reksia i Roksia)
Takie jest mnostwo calozdaniowych imion na R. Radosc dla oczu, Raz, dwa, trzy, Rapid conversion...
Layla - Śro Sie 06, 2008 18:12
pituophis napisał/a: | Przypomnialo mi sie, ze ja tez mialem husky, ktora mogla miec cos podobnego.
|
A ja miałam husky Lutra. We wczesnym dziecinstwie stracil wzrok i tak jakby łypał w jedną stronę tymi oczkami, uciekały. Myślałam, że ot, taki pech, nie powiązałabym z odmianą
L. - Śro Sie 06, 2008 18:43
Off-Topic: | pituophis napisał/a: | Takie jest mnostwo calozdaniowych imion na R. Radosc dla oczu, Raz, dwa, trzy, Rapid conversion... |
Litości to jest straszne
W życiu bym tak szczura nie nazwała.
Ani Pucuś klucuś, anie Radość dla oczu
Kurde to ma być imie, a nie hasło reklamowe.
Wyobraźmy sobie człowieka z imieniem: Błekitna Laguna.
Porażka. I nie ma żadnego charakteru.
|
pituophis - Śro Sie 06, 2008 18:49
Off-Topic: | Charakter jest w szczurze, nie w imieniu. Psy maja czasem takie piekne imiona.
Grunt to gramatyka, Call the shots, Baladier with a drum....
Czemu szczury nie moga?
|
Oli - Śro Sie 06, 2008 19:20
Off-Topic: | Ja tylko napiszę, że jeden dla mnie pozostanie Rasta, obojętnie jakby nie miał na imię. |
wuwuna - Śro Sie 06, 2008 20:47
nezu, napisz już w rezerwacjach czyja jest Ruta
nezu - Śro Sie 06, 2008 20:52
wuwuna!! Normalnie lol!
Anonymous - Śro Sie 06, 2008 21:06
wuwuna, wzięłaś Rutę? Kocham cię!!! Ona jest taka rozkoszna.
wuwuna - Śro Sie 06, 2008 21:16
Viss napisał/a: | Kocham cię!!! | Ciekawe co na to Michał
Viss, to już jesteśmy rodziną
nezu - Śro Sie 06, 2008 21:20
No cóż... Nie mogę winić ludzi... już wiem że 4 a może nawet 5 chłopców będzie szukać domu...
Jeszcze nie wiem których...
|
|
|