To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. II

Layla - Śro Kwi 02, 2008 17:02

AngelsDream napisał/a:
psy zaczynają się sporo powyżej kolan

Nieprawda, poniżej :P

LunacyFringe - Śro Kwi 02, 2008 17:46

Powyżej ! Uwielbiam duże psy ! :serducho:

Boże marze o dogu niemieckim ;( Ale skąd go wziąćto już nie wiem :P

agacia - Śro Kwi 02, 2008 17:53

AngelsDream napisał/a:
ja nadal jestem zdania, że psy zaczynają się sporo powyżej kolan. :twisted:

Tez tak myslalam poki Lucyna do mnie nie trafila :mrgreen:

zas - Śro Kwi 02, 2008 17:55

AngelsDream napisał/a:

No więc tak, osobiście kocham duże psy i gdybym mógł miałbym conajmniej owczarka niemieckiego ;)

Nie trawię psów, które są wielkości moich szczurów, patrz: york, chichuachua i inne takie dziwne rasy.
Tylko jakoś się tak złożyło, że tylko jak byłem dzieckiem miałem przez krótki okres owczarka, do dziś wspominam go mile. Potem mieszkanie było małe więc był jamnik krótkowłosy. Mojego obecnego rodzice znaleźli jako szczenię na śmietniku, jakieś bydle przygniotło go opakowaniem z KFC żeby się zadusił.
Więc chcąc nie chcąc mam małego psa, którego kocham uwielbiam i bez niego jest mi zawsze źle ;)
Jeszcze się dowiedziałem, że prawdopodobnie będę musiał przygarnąć na stałe kolejnego jamnika, także wizja dużego psa zrealizuje się dopiero jak zamieszkam na swoim ;)

PALATINA - Śro Kwi 02, 2008 17:57

AngelsDream napisał/a:

Czyli jeśli sobie kupię chichuachua, to będzie jako 8-my szczur, prawda? :roll: 8)

helen.ch - Śro Kwi 02, 2008 18:22

LunacyFringe napisał/a:
Boże marze o dogu niemieckim ;(
jak moja Natalia, tylko do tego doga to trzeba dobudować chałupę :D
AngelsDream - Śro Kwi 02, 2008 18:35

PALATINA, nie wiem. Moja skala, to moja skala. Każdy ma własną ;)
Oli - Śro Kwi 02, 2008 19:24

zas, Duszek ma identyczny fetysz i jego potrzeby zaspokaja mój TZ z tak samo owłosionymi nogami, tylko że blond. :lol:

popieram agacie - duże psy tak, ale Duszek ponad nie! :mrgreen:

[ Dodano: Sro Kwi 02, 2008 19:42 ]
Dzisiaj urodzone za pomocą cesarskiego cięcia, pierwszy oddech zaczerpnęły dzięki naszemu rozcieraniu... :serduszka:

AngelsDream - Śro Kwi 02, 2008 19:54

Olimpia, piękne są!

Baaj lubi szczury. Siada przed nimi, kładzie się, ogląda. :mrgreen:

kasia_123 - Śro Kwi 02, 2008 20:14

dla mnie też od kolana psy się zaczynają :)
chociaż są rasy, które mierzą mniej i bardzo mi się podobają :)

już pisałam że marzę o pięknym błękitnym dogu niemieckim i kiedyś mam zamiar spełnić to swoje marzenie :serducho:
w chwili obecnej nie pozwala mi na to chociazby fakt że jestem zależna od innych członków rodziny :roll:

Salsa nauczyła się ładnie prosić :)

Juliett - Śro Kwi 02, 2008 20:16

Kasiu , ale on ślicznie prosiii ;P
ooj xD

Owszem, ja też sądzę, że psy zaczynają się powyżej kolana ^^
można się porządnie do czegos przytulić, a takiego maluszka to zgnieciesz przypadkiem :P

devilline - Śro Kwi 02, 2008 20:18

Dagus, jezu, zakochałam sie w Belli! :serducho:
Dagus napisał/a:
Już cię lubie za to 100 razy lepiej. Nawet nie wiesz ile sie nasłuchałam od zwolennikow "wzorcowego" wyglądu, że wygląda jak kundel i wstyd to pokazywac.

Mi sie wydaje czy kopiowanie uszu i ogonów jest w naszym kraju zakazane? Bo pamiętam że kiedyś gdzieś czytałam o kopiowaniu ogonów i uszu i tam było że Polska jest na liście krajów gdzie to jest zakazane...

Ale szczerze mówiąc duuużo bardziej podoba mi sie Bella niekopiowana niż te kopiowane psy ze strony...

Ja osobiście uwielbiam duże psy :serducho: A wielki i kudłaty... :falover:

kasia_123 - Śro Kwi 02, 2008 20:24

Juliett, to suczka ;) :mrgreen:

Uwielbiam psy tarmosić, przewracać, ściskać i "naciskać" :) hehe...ogólnie lubię siłowe zabawy z psami a mając do czynienia z małą rasą bałabym się że wyrządzę mu krzywdę bawiąc się w ten sposób z nim.
Salsa do dużych ras nie należy bo jest do kolana ale jest mocna i nie muszę się bać czy coś jej się stanie.

Naciol - Śro Kwi 02, 2008 20:33

Jak dla mnie psy mogą być poniżej kolana, ale nie do torebki. Pies to pies, nie musi być duży, choć na małego bym się nie zdecydowała. ;)
PALATINA - Śro Kwi 02, 2008 20:40

A ja mam ochotę na takiego do torebki. :P
Nie jako psa, ale jako szczura, który długo żyje.
Psy (no takie dokolanowe, 15 i 18kg) mam już 2 i więcej na raz nie chcę (właśnie poszło 200zł na karmę... :roll: Więc dziękuję za kolejną mordę do karmienia... :? ).