To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Myszki

Mohanah - Czw Cze 12, 2008 16:30

Trzymam, trzymam, ale przepychanki są i będą. To normalne w mysim stadzie :)

babyduck dokładnie zgadłaś dążymy do jak największych, prostych i nisko rozmieszczonych uszu :mrgreen:

Natalia - Czw Cze 12, 2008 17:11

A nie moglibyście wyhodować odmiany, która ma uszka jak laboratoryjne? Bo mojej mamie się te duże uszka nie podobają, za to rodzaje i barwy sierści - bardzo:).
Layla - Czw Cze 12, 2008 17:12

Te ucha to cały urok :)
nezu - Czw Cze 12, 2008 20:12

Ja uwielbiam mysie wielkie uszy. Im większe tym bardziej rzuca mi się w oczy taka mysz..
Gina jakiś czas temu miała miot z myszami, które miały uszy wielkie jak mysia głowa każde.. Nie mogłam oderwać od nich wzroku. Zachwyciły mnie totalnie.. Smukły pyszczek i wielkie uszy to cały urok tych myszek.

Natalia - Czw Cze 12, 2008 20:26

A mojej mamie się nie podobają i już.
Mi się osobiście nawet podobają. ;-) .

wuwuna - Czw Cze 12, 2008 20:32

Bernadeta napisał/a:
Dla Ciebie wklejam: moje rasowe myszki

Super,dzięki Bernadeta
A my sie nie dogadałśmy,ja pisałam,żebyś pokazała nie Afrike tylko tą której nie było na fotach .
Piękne masz panienki,a Afrika przebija wszystkie.
Trzymam :kciuki: żeby się dogadały

Mohanah - Czw Cze 12, 2008 23:37

Natalia napisał/a:
A nie moglibyście wyhodować odmiany, która ma uszka jak laboratoryjne? Bo mojej mamie się te duże uszka nie podobają, za to rodzaje i barwy sierści - bardzo:).

Nie wszystkie mysie mają takie ogromne uszy, ale dążymy do tego :)

Anonymous - Pią Cze 13, 2008 05:55

Nadal ją gonią :( ,jej ulubione miejsce,to górna część kratki przy samej górze duny.Bardziej poraniona nie jest,wychudzona też nie,więc czekam bo przecież momentami śpią razem i na wybiegu też się dogadują . :wavexxs:
pixxa - Pią Cze 13, 2008 12:17

spokojnie... będzie dobrze.. trzymamy kciuki :wink:
Anonymous - Sob Cze 14, 2008 06:14

pixxa, dziękuję :) Rano i wieczorem kwiki,ale coraz cichsze,gonitwy pewnie jeszcze długo będą.
Podziwiam myszki,bo chociaż tak małe,a ja nie mam tak wiele czasu jakbym chciała dla nich to jednak oswajają się ze mną.Wczoraj Vittara liczyła moje włosy na głowie,a Umbrella przebiegła po moich nogach na fotel i nie bała się jak w tym czasie podrapałam się po nosie :lol:
Mam wrażenie,że doskonale wiedzą gdzie stoi ich duna i gdyby mogły to same by do niej pobiegły. :wavexxs:

[ Dodano: Sob Cze 14, 2008 08:10 ]
Nieśmiała Africa,dla tych którym podobają się jej kędziorki i duże uszy: :falover:

Mała Mi - Sob Cze 14, 2008 13:47

Ewcia, gratuluje nowego domownika!!! masz wspaniałe stadko!!! a Africa... oszałamiająca biel!!! :serducho: :serducho: :serducho: wycałować wszystkie dziewczynki w brzusie proszę!!!:) a co do łaczenia - one czasem też muszą się pokłócić ;)
wuwuna - Sob Cze 14, 2008 13:55

http://www.fotosik.pl/sho...0eebef232e1e012 piękna małolata
Anonymous - Sob Cze 14, 2008 13:57

Mała Mi napisał/a:
one czasem też muszą się pokłócić

Mają coś z ludzi :D

Naciol - Sob Cze 14, 2008 15:18

Śliczna owieczka. Dałabyś radę zrobić więcej zdjęć? :D
Anonymous - Sob Cze 14, 2008 17:38

Naciol, Oczywiście,że będą :mrgreen: ,ale powoli,bo mała nieśmiała,poza tym nie chcę ciągle tych samych ujęć robić :wink: Pozostałe panienki zwłaszcza Umbrella i Vittara przechodzą same siebie,to nie te myszki,które w kwietniu przyniosłam do domu. :mrgreen:

[ Dodano: Nie Cze 15, 2008 08:29 ]

Nieśmiałe spojrzenie: 8:(

Najpierw trzeba się umyć: :)

Spacer: :wavexxs:

A to mój azyl jak za bardzo mi dokuczają starsze koleżanki: 8:(

Jest już coraz lepiej,właściwie idealnie,jeździła na kolowrotku razem z Umbrellą,nie daje się tak łatwo jak odpędzają ją od miski,robi kółko wokół duny uciekając i wraca do miski z powrotem.
Dzisiaj spała razem z Umbrellą po śniadaniu.Nie obawia się już wąchania nosem w nos. :grouphug: