To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty ^^

Anonymous - Wto Paź 23, 2007 10:39

an napisał/a:
moze swoj ciagnie do swego? :]
hehe, nie chciałam tego mówić, ale czy to sie nie rozumie samo przez się? :DD
Layla napisał/a:
jakie, jakie???? :mrgreen:
cóż, główienie Layla w lateksie na zyrandolu, reszta jest całkowicie niecenzuralna :lol1:
Fea - Wto Paź 23, 2007 11:57

Cytat:
Fea, mzoe swoj ciagnie do swego?

Rajt, wszak wiadomo, że ja tez jestem cudowna i niepowtarzalna. ;]
Właśnie go nagrałam, jak szczeka na sikorkę za oknem, potem zrzucę, bo muszę jeszcze kuć.

Anonymous - Wto Paź 23, 2007 12:11

ooo, koniecznie. mowie Wam, on jest boski jak sie tak caly spina do ptaszkow :]
Anonymous - Wto Paź 23, 2007 12:12

Fea napisał/a:
jak szczeka na sikorkę za oknem
czy nadal mówimy o Bohunie..? O_o
Fea - Wto Paź 23, 2007 12:20

Ta, on naprawdę szczeka. Jeśli twój telefon odbiera ememesy z dźwiękiem, to wyślij numer na priv, podrzucę ci.
Anonymous - Wto Paź 23, 2007 12:25

ło matko, pewnie że chcę! Jak można przegapić coś takiego?
-------
JA PIERDZIU :shock: O_o O_o jak w mordę kota, on szczeka! I wcale to nie jest określenie naciagane.
Swoją droga pięknie szczeka :serducho: Ustawię sobie na smsy, mogę?
----
I chichocze!!!!!!!!!

Fea - Wto Paź 23, 2007 12:36

Noooooo ^ ^
Ok, spadam nareszcie, jak wrócę, to zgram kuota na kompjutra. O ile mi An pozwoli ; )

pituophis - Wto Paź 23, 2007 12:55

Bohun jest prześliczny, przecudowny i ognisty.
Oli - Wto Paź 23, 2007 12:56

Tez slyszalam i widzialam to szczekanie, ale w wykonaniu innego kota - rudego z zielonymi oczami... :serducho:
Mysibaba - Wto Paź 23, 2007 13:04

Bohun jest piękny i wspaniały. Sporo kotów zna obce języki i szczeka na ptaki :) A żeby nie było, że tylko Bohun jest kotem szalonym: http://www.youtube.com/watch?v=AmbvGUp-udg
Filmik jest ciemny i do niczego, ale koniec mówi sam za siebie. Takie po prostu są koty - można powiedzieć "sama kociość" :)

Anonymous - Wto Paź 23, 2007 23:43

Hahahh no tak kot potrafi...wejsc latwo gorzej z zejsciem..heheheheheh
kasia_123 - Śro Paź 24, 2007 08:41

kilka fotek grubasa ;)

- Kiciuś to agresor więc na porządku dziennym jest to że goni psa i go drapie...ale Salsę to kręci bo po zadrapaniu jeszcze chętniej do niego idzie.

Anonymous - Śro Paź 24, 2007 09:10

suka nie wyglada na zadowolona :]
kasia_123 - Śro Paź 24, 2007 14:27

to tylko na zdjęciu tak wygląda :mrgreen:
w rzeczywistości ona odbiega od kota jak ją atakuje a zaraz podbiega i na niego naskakuje żeby się bawił i tak w kółko

Anonymous - Śro Paź 24, 2007 16:10

sssmok,to jest tak:pierwszy kot jadł tylko puszki i nawet nie ruszył nic innego poza surową rybą.Gdy zginął ma drugiego ten je puszki i resztki ze stołu tj mięso i ryby.Oba wychodiły na dwór,może coś i po śmietnikach jadły?Ten drugi to nawet uzupełnia sobie karmę o żywe stworzenia/przykro mi z tego powodu/,poluje na ptaki i nornice,czsami złapie jakąś mysz.

[ Dodano: Sro Paź 24, 2007 16:19 ]
Ale taki to już jest ten koci ród,mimo to jest strasznie kochany i jak odwiedzam siostrę to uwielbia siadać mi na kolanach, rudej sierści mam na sobie wówczas całe mnóstwo. Bardzo lubi gości.Zawsze ma dużo do opowiadania oczywiście w kocim języku,ma na imię Filip.