To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2013 - Miot M2 SunRat's - rez. str. 7

Lowenstein - Pią Maj 30, 2014 09:37

:kciuki: :kciuki: Są, i będą trzymane.
Pyl - Pią Maj 30, 2014 10:16

limomanka, oj mam. Zastanawiam się tylko czy to nie efekt regularnego badania uszu wszystkim ogonom - bo jakiekolwiek widoczne objawy wystąpiły tylko u 2 z ok. 10 "usznych" szczurów. Mam nadzieję, że dzięki temu leczymy uszka wcześniej, czyli skuteczniej. Oby.

limomanka, Lowenstein, za kciuki pięknie dziękujemy - przydadzą się.

marcique - Czw Cze 26, 2014 10:16

Malaria była wczoraj na przeglądzie u dr. Rzepki. U szczury wszystko w porządku :) jest malutka - waży 286 g.
gryska - Wto Lip 01, 2014 22:57

Jako, że nasze dzieciaki 3 dni temu skończyły 6 miesięcy, chciałam tylko "uprzejmie donieść", że moje M&M&Msy mają się znakomicie. Nadal są absolutnie cudowne. Absolutnie 100% zdrowe (tfu, tfu) i bezproblemowe. Włażą wszędzie, gryzą wszystko (ale nigdy człowieka). Znakomicie aklimatyzują się w nowych warunkach. Spędziły 4 dni na tymczasie bo wyjeżdżaliśmy rodzinnie i bynajmniej nie stwarzały wrażenia zestresowanych zaistniałą sytuacją. Dzięki Wam, za te 3 Szczęścia :)
Mao - Śro Lip 02, 2014 00:48

Madara to cudowny, mały prętojad i motorówka :serducho: Jest niesamowicie ugodowa w stadzie, a ja mogę z nią zrobić, co chcę. Podobna do tatusia, udana pod każdym względem, oby jeszcze w przyszłości zdrowie dopisywało :mrgreen:

Uwielbiam ją i cieszę się, że ją mam :D

marcique - Śro Lip 02, 2014 15:16

Mao, koniecznine wymiziaj od nas Madarę!
Malaria to też plastelinka - daje się gnieść i tulić niekończenie :)

smeg - Pon Lip 07, 2014 11:44

Margolcia i Mortadelka też mają się świetnie :) Niedawno do stada dołączyły dwie dziewczynki od emila3838 na wakacje, M'ki okazały się świetnymi kompankami, bezproblemowymi w łączeniu - szybko się zakumplowały. Margolcia nadal jest delikatna i eteryczna, ale stała się dużo mniej strachliwa, ładnie bawi się z ręką, nie spina się już przy podnoszeniu :) Nie mam ostatnio dla swoich ogonów zbyt dużo czasu, dlatego tak bardzo sobie cenię moc stada przy oswajaniu nieśmiałków :)
marcique - Pon Lip 28, 2014 18:26

sesja zdjęciowa ze szczurami, w tym z Influenzą (mamusią miotu) i Malarią
https://www.facebook.com/...o_album_comment

Mao - Nie Sie 24, 2014 15:41

Próbowałam zrobić kilka fotek Madarze. Nie udało się :P

Pyl - Nie Sie 24, 2014 18:41

Mao, masz za słaby aparat. Szczura się przestraszył ;)
Mao - Nie Sie 24, 2014 20:06

Kto by się nie przestraszył, jakby mu jakiś stwór skakał w jedyne oko :P
Pyl - Nie Sie 24, 2014 20:24

Mao, Cyklop?
Mao - Nie Sie 24, 2014 23:43

No, aparat tak :D
gryska - Nie Gru 28, 2014 13:41

Moje ukochane M&M&Msy składają rodzeństwu najserdeczniejsze życzenia z okazji 1wszych urodzin :)

:serducho: :serducho: :serducho:

Wszystkie 3 kluski mają się (tfu, tfu - żeby nie zapeszyć) znakomicie i są najcudniejszymi miziankami jakie sobie można wymarzyć :)

Mao - Nie Gru 28, 2014 15:55

3 lat co najmniej w najlepszym zdrowiu! :serducho:

Madara to zdecydowanie mój naj-szczur. Jest cudowna, spełniła absolutnie wszystkie moje marzenia co do niej :mrgreen: Naj, naj i jeszcze raz naj :serducho: