To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Matka z 10-tką osesków Warszawa PILNE

FaerielDeVille - Wto Wrz 17, 2013 13:27

Ok. :) Ta też chyba wistarka.
FaerielDeVille - Śro Wrz 18, 2013 18:37

Ogłaszam, że do wzięcia została Alatáriel, albinoskowa panienka bez imienia i mamka ochrzczona przeze mnie jako Lucynka. :D
Zaczęłam się zastanawiać nad tym jednym białym kluchem, jeśli się dla niego domek nie znajdzie, to zostanie u mnie. :)

limomanka - Śro Wrz 18, 2013 18:59

PaniCiurowa, czyli jednak nie wypożyczone? Też szukają domu?
mmarcioszka - Śro Wrz 18, 2013 19:03

PaniCiurowa, może zrób każdemu maluchowi zdjęcia (szczególnie tym, które jeszcze szukają domów) i napisz kilka słów o nich ;)
FaerielDeVille - Śro Wrz 18, 2013 21:18

limomanka, skoro kafar mi nie odpisał od tygodnia na pytanie odnośnie tego, czy mam odesłać mamkę, to uznałam, że zostają. :wink:

mmarcioszka, jak tylko wygrzebię z którejś torby aparat, bo jeszcze się do końca nie rozpakowaliśmy. :lol:

Martini - Czw Wrz 19, 2013 14:33

PaniCiurowa, miło będzie znowu zobaczyć łobuzerię:) czekam na zdjęcia:)
I przede wszystkim - wielkie gratulacje! :serducho:

Asica21 - Sob Wrz 21, 2013 07:15

Pięknie, jednak trzymanie kciuków coś dało :serducho: , dzieciaki pięknie wyrosły :]
FaerielDeVille - Sob Wrz 21, 2013 13:01

Same brzuchy mi się udało obfocić. :serducho: :lol:

limomanka - Sob Wrz 21, 2013 13:02

Ja widzę jeszcze uszyska :DD Słodziaki!
FaerielDeVille - Sob Wrz 21, 2013 13:04

Gandalf ma uszyska jak radary. :lol:
Asica21 - Sob Wrz 21, 2013 13:42

Jak ja ci zazdroszczę, ze tak sobie masz tyle maluszków. Ja bym chyba wszystko rzuciła i fisiowala z nimi caly dzień
:]

Hanami - Sob Wrz 21, 2013 15:12

Cudne brzuchy, cudne. Ten przyrodniej siostry też :wink:
FaerielDeVille - Sob Wrz 21, 2013 15:29

No, Eowinka i Gandalf (te albinochy :serducho: Gandalf jednak zostaje u mnie, Daniel zaakceptował) są spokojniejsze, ale bardzo ciekawskie w stosunku do ludzi. Mi oba całą dłoń wylizały, kawałek po kawałku. :mrgreen: Za to aguty robią maniciur jak się wetknie palec do klatki, wszystkie nagle gromadzą się przy palcu i obskubują ząbkami. Ale ewidentnie dzikują, poza klatką na byle hałas chowają się w kąt regału albo spieprzają aż prawie łapki gubią. :)
Asica21 - Sob Wrz 21, 2013 18:41

naprawdę tobie zazdroszczę, wyglądają jak by się przepychały tak żeby na pewno znaleźć się w kadrze :lol: . Małe mądralki :serducho:
valhalla - Sob Wrz 21, 2013 18:50

PaniCiurowa, bo jeszcze wyniosę maluchy, jak będę odbierać Ullego i Marquanda :P
To jest... to jest po prostu sama słodycz :serducho: