To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Grupowe zamówienia z e-sklepów - Ogólne fretten.nl

wuwuna - Śro Lut 01, 2012 00:23

Niamey, to jajaja chcę 5 kg. Nie zapomniej o mnie.

smeg napisał/a:
wybieram się do Warszawy jakoś w drugiej połowie

ale ja chcę 5 kg, więc wygodniej by mi było z wawy jednak.

Niamey - Śro Lut 01, 2012 00:39

wuwuna, o Tobie na pewno nie zapomnę :serducho: Jeszcze wszystko jest w powijakach, chwilowo robię wstępne rozeznanie, jeśli jeszcze jacyś Warszawiacy są chętni, to dawajcie znać.
To może smeg ogarnie zamówienie nie-warszawiaków? A potem zobaczymy ile tego wyszło i jak można to zamówić. Przypominam - podstawowa maksymalna waga paczki to 30kg., klatki pakowane są osobno, nie można do nich nic dopakowywać.

wuwuna - Śro Lut 01, 2012 00:46

Niamey napisał/a:
wuwuna, o Tobie na pewno nie zapomnę :serducho:
:* bardzo się cieszę.
mmarcioszka - Śro Lut 01, 2012 23:55

Niamey, ja chcę 2 zielone tarasy i 1 żółtą pochylnię. Nie mam teraz nawet jak zrobic przelewu, więc gdyby dało radę, to zapłacę Ci przy odbiorze... Postaram Ci się jeszcze przypomnieć, jak dam radę :?
Niamey - Czw Lut 02, 2012 00:55

ok :)
smeg - Czw Lut 02, 2012 10:12

Hm, obawiam się, że "niewarszawiaków" nie zbierze się zbyt wielu ;) Więc może zrobimy wspólne zamówienie, które przyjdzie do Wawy?
Hanami - Śro Lut 08, 2012 05:10

Niamey, czy to jeszcze aktualne? Będziesz robiła zamówienie w fretten...?
Może ja też znajdę coś dla siebie (lekkiego).

taivas - Śro Lut 08, 2012 10:48

Ja bym chętnie chciała sputnik... Widzę, że mają niebiesko-białe, więc dla mnie nawet lepsze niż b&w... Ale ja z Trójmiasta...
mmarcioszka - Pią Lut 17, 2012 20:44

Niamey, jak tam co tam z zamówieniem?
Niamey - Nie Lut 19, 2012 20:03

mmarcioszka, ostatnio ledwo daję radę wejść na forum, więc tym bardziej nie mam głowy do zamówienia :( Jeśli ktoś chce przejąć, to nie ma problemu, jeśli nikomu się nie chce, to niestety na pewno w lutym nie dam rady.
mmarcioszka - Nie Lut 19, 2012 21:04

Niamey, jasne, rozumiem nie ma sprawy jesli chodzi o mnie, to też nie mam jak i kiedy zrobic zamówienia. Chciałam tylko sprawdzić, czy nic nie przegapiłam ;)
smeg - Czw Lut 23, 2012 16:53

A jak tam w marcu? Dałybyście radę zamówić? ;) Ja mogłabym przejąć, ale widzę, że większość chętnych jest raczej z Warszawy.
L. - Pią Lut 24, 2012 22:40

ja jak coś wciąż podtrzymuje taras zielony ;p
agata-air - Pon Lut 27, 2012 07:54

Gdyby było zamówienie to odkryłam, ze dwa fioletowe tarasy są mi niezbędne do dalszej egzystencji wiec z chęcią dołączę się do zamówienia ;p
taivas - Pon Lut 27, 2012 08:15

Ja jestem BARDZO chetna na sputnik i jestem z Trojmiasta, wiec jak ktos stad chce przejac zamowienie to dla mnie nawet lepiej. :mrgreen: [/offtopic][/fade]