Grupowe zamówienia z e-sklepów - Ogólne fretten.nl
wuwuna - Śro Lut 01, 2012 00:23
Niamey, to jajaja chcę 5 kg. Nie zapomniej o mnie.
smeg napisał/a: | wybieram się do Warszawy jakoś w drugiej połowie |
ale ja chcę 5 kg, więc wygodniej by mi było z wawy jednak.
Niamey - Śro Lut 01, 2012 00:39
wuwuna, o Tobie na pewno nie zapomnę Jeszcze wszystko jest w powijakach, chwilowo robię wstępne rozeznanie, jeśli jeszcze jacyś Warszawiacy są chętni, to dawajcie znać.
To może smeg ogarnie zamówienie nie-warszawiaków? A potem zobaczymy ile tego wyszło i jak można to zamówić. Przypominam - podstawowa maksymalna waga paczki to 30kg., klatki pakowane są osobno, nie można do nich nic dopakowywać.
wuwuna - Śro Lut 01, 2012 00:46
Niamey napisał/a: | wuwuna, o Tobie na pewno nie zapomnę | bardzo się cieszę.
mmarcioszka - Śro Lut 01, 2012 23:55
Niamey, ja chcę 2 zielone tarasy i 1 żółtą pochylnię. Nie mam teraz nawet jak zrobic przelewu, więc gdyby dało radę, to zapłacę Ci przy odbiorze... Postaram Ci się jeszcze przypomnieć, jak dam radę
Niamey - Czw Lut 02, 2012 00:55
ok
smeg - Czw Lut 02, 2012 10:12
Hm, obawiam się, że "niewarszawiaków" nie zbierze się zbyt wielu Więc może zrobimy wspólne zamówienie, które przyjdzie do Wawy?
Hanami - Śro Lut 08, 2012 05:10
Niamey, czy to jeszcze aktualne? Będziesz robiła zamówienie w fretten...?
Może ja też znajdę coś dla siebie (lekkiego).
taivas - Śro Lut 08, 2012 10:48
Ja bym chętnie chciała sputnik... Widzę, że mają niebiesko-białe, więc dla mnie nawet lepsze niż b&w... Ale ja z Trójmiasta...
mmarcioszka - Pią Lut 17, 2012 20:44
Niamey, jak tam co tam z zamówieniem?
Niamey - Nie Lut 19, 2012 20:03
mmarcioszka, ostatnio ledwo daję radę wejść na forum, więc tym bardziej nie mam głowy do zamówienia Jeśli ktoś chce przejąć, to nie ma problemu, jeśli nikomu się nie chce, to niestety na pewno w lutym nie dam rady.
mmarcioszka - Nie Lut 19, 2012 21:04
Niamey, jasne, rozumiem nie ma sprawy jesli chodzi o mnie, to też nie mam jak i kiedy zrobic zamówienia. Chciałam tylko sprawdzić, czy nic nie przegapiłam
smeg - Czw Lut 23, 2012 16:53
A jak tam w marcu? Dałybyście radę zamówić? Ja mogłabym przejąć, ale widzę, że większość chętnych jest raczej z Warszawy.
L. - Pią Lut 24, 2012 22:40
ja jak coś wciąż podtrzymuje taras zielony ;p
agata-air - Pon Lut 27, 2012 07:54
Gdyby było zamówienie to odkryłam, ze dwa fioletowe tarasy są mi niezbędne do dalszej egzystencji wiec z chęcią dołączę się do zamówienia ;p
taivas - Pon Lut 27, 2012 08:15
Ja jestem BARDZO chetna na sputnik i jestem z Trojmiasta, wiec jak ktos stad chce przejac zamowienie to dla mnie nawet lepiej. [/offtopic][/fade]
|
|
|