Mioty urodzone - rok 2013 - Miot H2 SunRat's - rezerwacje str. 8
Pyl - Sob Cze 01, 2013 01:54
Dukat, braciszek schudł, wypiękniał i zaczął się sensownie ruszać. Wygląda wreszcie jak szczur
Dukat - Pią Cze 28, 2013 00:46
Meldujemy się.
Karena - Nie Lip 07, 2013 01:54
my również.
285g smerfowatości.
plamka na czole to jedzenie, młoda je cały czas :p jej wagę ratuje fakt, że ma straszne adhd.
Pyl - Nie Lip 07, 2013 01:57
Czemu moje H2 nie ma takich pięknych paciorków
Karena, oddaj! Ja też chcę!!!
Karena - Nie Lip 07, 2013 02:03
Pyl, nie chcesz motorek w tyłku i pacman. No i zwiewa sobie z klatki łobuz ciągle ;p Fakt faktem jest na tyle kulturalna, że ucieka DO człowieka no ale...
To taki trochę samczyk poza tym. Daje ze sobą robić wszystko. Dosłownie. Im większe miętolenie, 'rentgeniki' na boczku, wałkowanie, miętoszenie i ogólne ciastowanie tym bardziej się dzieciak cieszy
Pyl - Nie Lip 07, 2013 02:26
No to jeszcze przeciwieństwo cHaberka. On ostatnio aż taki samczy, że dr Ania groziła mu jajcięciem przy okazji prób osłuchiwania. Niezależnie od liczby ćwiczonych "rentgeników" i wałkowań, spina się i wyrywa przy każdej okazji. Na szczęście bez agresji, ale zdecydowanie z protestem.
Więc coś mało podobne to nasze rodzeństwo...
Jedynie bieg do człowieka jest wspólny - przynajmniej tyle dobrego No to może jednak chcę?
[ Komentarz dodany przez: Karena: Nie Lip 07, 2013 12:35 ]
poprawiłam literówkę
smeg - Nie Lip 07, 2013 10:09
Halinka to 267 g hopsania Pierwsza to ucieczki z klatki od razu po otwarciu drzwiczek, najwytrwalsza na wybiegu, zresztą dla niej to naprawdę wyBIEG Na szczęście ma do towarzystwa równie aktywną rówieśniczkę Felicję Fela aspiruje na alfę, tłucze moje dwuletnie już alfę i betę w stadzie, a Halinka zawsze wtedy podbiega, jakby próbowała je rozdzielić i pogodzić. Sama nie ma parcia na awans w hierarchii, co bardzo mnie cieszy Miziakiem nie jest, może dlatego, że ja nie mam ostatnio czasu na porządne wymizianie każdego, ale chętnie przyjmuje buziaki w nagie plecki. Byle nie za długo - Halinka się przecież spieszy!
Karena - Nie Lip 07, 2013 16:25
http://www.youtube.com/watch?v=izlaNR5C88U
Jeszcze żadna w stadzie u mnie tak nie wisiała zadowolona z majtania pomiędzy mietoszeniem. No rozklapciały samczyk normalnie..
Pyl - Nie Lip 07, 2013 22:48
Karena, no to chcę, i co teraz?
Karena - Nie Lip 07, 2013 22:55
Pyl, Trzeba poprosić Henioka o klona. Heniok robi fajne szczury. Z modeliny, w róznych kolorach i w ogóle...
Pyl - Nie Lip 07, 2013 23:08
Samce robią chyba tylko z plasteliny - nie jest taka sztywna jak modelina, szczególnie w wyższych temperaturach. Może im się modelina skończyła w tym miocie?
Dukat - Wto Lip 30, 2013 17:36
Czyżby dzisiaj Ha(dwa)- Szczury kończyły całe PÓŁ roku ?
Harpiszon w ogóle nie poważnieje i dalej w głowie sieczka, czy w pionie czy w poziomie ..co za różnica. Beztroska i harmider !
Życzymy wszystkim H-szczurkom zdrówka !
Pyl - Wto Lip 30, 2013 18:09
Dukat, ano dziś
cHaber niestety zaczyna dojrzewać, strasznie niedotykalski się zrobił Znaczy do ręki leci, człowieka kocha, ale nawet paznokci nie mogłam mu obciąć spokojnie, bo UNIERUCHOMIENIE choćby na moment to ZŁO! Już nie mówię o dominacji czy innych aktach brutalizmu (np. obejrzenie sierści). Już mu zapowiedziałam, że jak się nie zmieni to będzie jajecznica!
heniok - Wto Lip 30, 2013 19:21
Dukat napisał/a: | Szczury kończyły całe PÓŁ roku | i smutne te pół urodziny.
Dzisiaj eutanazji poddany został HEY
Miał problemy od niedzieli z oddychaniem, jedzeniem itd.
Sekcja wykazała dużego guza w śródpiersiu....
Czekamy na wynik histopatologii
AngelsDream - Wto Lip 30, 2013 19:27
heniok, przyznam, szokujące.
|
|
|