To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XIV

agacia - Nie Lip 15, 2012 13:19

Jaki mały cudak :)
falka - Nie Lip 15, 2012 15:10

Lama, dzięki, mam imienniczkę :lol: śliczna jest!
mmarcioszka - Nie Lip 15, 2012 19:58

Czarek - 2miesięczna kupa energii :D

Martuha - Nie Lip 15, 2012 20:02

mmarcioszka napisał/a:
Czarek - 10 tygodni:D
Ma obłędną sierść :)
mmarcioszka - Nie Lip 15, 2012 20:04

Martuha, w ogóle cały jest świetny :serducho:
Nakasha - Nie Lip 15, 2012 20:11

mmarcioszka, jaki uroczy! :DD

Lama, zasłodziłam się :DD

Moje psiaczki nad rzeką. :serducho: Potem wrzucę więcej. :)

Journey - Nie Lip 15, 2012 20:12

Wygląda na bardzo zadowolonego. Super! Cieszę się, że jemu i Feroxowi również się poszczęściło i trafili do nowych, kochających rodzin :mrgreen:
Martuha - Nie Lip 15, 2012 20:34

mmarcioszka napisał/a:
Martuha, w ogóle cały jest świetny :serducho:
No to oczywiste! :) Śliczny jest strasznie,musisz mu kupić czerwoną obrożę,żeby nikt nie zauroczył :]
mmarcioszka - Nie Lip 15, 2012 20:35

Martuha, właśnie na czerwoną mu zmieniłam niedawno :P
Journey - Pon Lip 16, 2012 11:00

Sprzedam używaną TORBĘ dla psa widoczną na zdjęciu. Spokojnie mieszczą się w niej dwa chihuahua. Jest wygodna, ładna i ma jeden wielki plus - mało kto domyśli się co jest w środku Na dole ma wkładkę usztywniającą. Z boku dużą zasuwaną kieszeń. Przód zasuwany na suwak i zapinany na guzik. Z przodu, na dole (pod guzikiem) uszkodzona siatka (do zszycia). Torbę kupiłam za 280 złotych. Sprzedam za 180 zł.

Bez psa w gratisie ))))
http://www.takuna.eu/wp-c...ahuas/26-69.jpg

Lama - Pon Lip 16, 2012 11:38

Off-Topic:
falka napisał/a:
Lama, dzięki, mam imienniczkę :lol:

Nie ma za co.;]

Falcia jest boska. Najpierw mnie przywitała, pobawiła się chwilę, a później przeleżała mi na kolanach półtorej godziny. I ogólnie jest cud, miód i orzeszki - łaziło po mnie jedenaście rodezjanów, wszystkie odważne i kumate, chociaż skończyły dopiero 5 tygodni. Hodowczyni po prostu idealna, tak fajnych szczeniaków jeszcze nie widziałam.

Nakasha - Wto Lip 17, 2012 08:21

Lama, to super. :) Będziesz mieć wspaniałą przyjaciółkę. :serducho:

Nasze pieski nad rzeką. :)

Jeszcze się pochwalę psem moich rodziców (przez krótki czas też moim), Aresem. :)

Nemuś i Ares - widać, kto w tym związki rządzi :lol:

No i... psy pływające! :DD

http://www.youtube.com/wa...e=youtube_gdata

http://www.youtube.com/wa...e=youtube_gdata

yoshi - Wto Lip 17, 2012 12:14

huhuhu niezła różnica między Aresem a Nemo :D :D:D:D

Zorka właśnie jest sterylizowana. Strasznie się rzucała podczas zastrzyku, a o wygoleniu łapy to już nie było mowy. Biedactwo. Za godzinę pewnie będę po nią jechać.

Myślicie że mogę jej ranę smarować np. rivanolem w żelu aby ładnie się goiło?

Sorgen - Wto Lip 17, 2012 12:50

W sumie teoretycznie można by było ale najlepiej weta dopytaj. Mnie w lecznicy przy sterylce Delty powiedzieli żeby niczym nie smarować i nie myć. Codziennie chodziliśmy na przegląd szwów i dostawała psiknięcie tym sreberkiem. Jak mogliśmy cały czas na nią patrzeć to chodziła bez ubranka żeby się wietrzyło a tak to w luźnym wdzianku żeby brzuchem do ziemi nie dotykała. Wygoiło się rewelacyjnie, blizna mała, nic się nie sączyło i nie paprało. Z tym że suka nie miała szansy ze względu na budowę do rany sięgnąć jęzorem choć nie wiem czy to dobrze czy źle.
Dwa dni dostawała przeciwbólowe leki, potem odstawiliśmy bo koszmarnie brykała i wetka stwierdziła że w jej wypadku lepiej bez leków będzie.

PALATINA - Wto Lip 17, 2012 14:50

Lepiej nie smarować, nie moczyć.
Suche szybciej się zagoi, a pewnie po zabiegu będzie spryskana Alu Spray'em. ;)