To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XIII

falka - Sob Sty 07, 2012 09:38

Manta, ja mam laba :) chętnie wypełnię ankietę i przeczytam później pracę :mrgreen:
Manta - Sob Sty 07, 2012 11:57

Sachma - wszelkie wzmianki o nich :) wszystko jakos jestem w stanie wykorzystac ;-)

falka, super :) ankieta bedzie gotowa w tym tygodniu to sie wtedy od razu odezwe. I oczywiscie praca bedzie do wgladu ;)

Eruntale - Sob Sty 07, 2012 20:15

omnomnomonomnom.

Pokrzywa09 - Sob Sty 07, 2012 20:19

jakaś ona zrezygnowana :P ale śliczna psina naprawdę wytulaj ja tam :D
Anonymous - Sob Sty 07, 2012 20:20

Eruntale, barfujecie?
Mała jest przepiękna, dla mnie wszystkie wyżłowato ogarowate są najpiękniejsze. :)

Eruntale - Sob Sty 07, 2012 20:34

Pokrzywa09, ona chyba nie potrafi mieć innej miny, ale fakt faktem miała ciężki dzień za sobą, pierwsza wizyta u pani weterynarz, która z objęć jej nie chciała wypuścić, potem podróż tramwajem, a na koniec taką kość dostała ;) Więc dzień pełem wrażeń!

Viss, nie, nie barfujemy, bałabym się że nie zasuplementuję wszystkiego co jest potrzebne, a ona będzie duża - pewnie ponad 20 kg. Jedzie na suchym, ale też dostaje właśnie w ramach gryzaków kości do wymemlania szpiku, od czasu do czasu gotowane z ryżem, kurczakiem i warzywami. Staram się jej to w miarę rozsądku mieszać :)

Majszczur - Sob Sty 07, 2012 20:39

W temacie jedzenia... siła sugestii :lol: :lol: :P http://s703.photobucket.c...20106144209.mp4

tylko żeby nie było, że ja psa na codzień ręcznie karmię :wink: ten widelczyk to na potrzeby video :]

Pokrzywa09 - Sob Sty 07, 2012 20:48

Eruntale, to ja się jej nie dziwie pierwsza wizyta u weta to zawsze jest dużym przeżyciem dla psiaka czasem pozytywnym czasem nie. Śliczna ci się ta psina trafiła ostatnio chodził u mnie po osiedlu podobny psiak tylko że kundelek ale skubany miał potężne łapki i podejrzewam że tez będzie duży, psiaczek był jeszcze zarobaczony z tego co widziałam, była młodziutki i miał nadęty brzuszek. Podejrzewam że ktoś go wyrzucił ponieważ idąc do sklepu znalazłam przy drodze pudełko, było ono wymemłane, pogryzione i przewrócone a on siedział koło niego... Przykre jest to jak ludzie traktują zwierzęta. Moja koleżanka go przygarnęła a więc mam okazje się z nim widzieć co jakiś czas, ciekawa jestem na co to psisko wyrośnie :mrgreen:
Ninek - Sob Sty 07, 2012 20:58

Majszczur, padłam :lol:
falka - Sob Sty 07, 2012 21:03

Majszczur, uśmiałam się :lol:
mmarcioszka - Sob Sty 07, 2012 21:04

Majszczur umarłam, leżę i nie mogę wstać :rotfl:
Nakasha - Sob Sty 07, 2012 21:14

Majszczur, genialne. :lol:
yoshi - Sob Sty 07, 2012 21:40

jej... przeszliśmy z Toudim ponad 18 km :D z czego połowa była pod górkę bo wspinaliśmy się dzisiaj w towarzystwie 7 huskich na Laskowiec nieopodal Wadowic. Śniegu na szczucie była masa :D Przynajmniej poczułam trochę zimy tej zimy ;) :D
Eruntale - Sob Sty 07, 2012 21:52

eh, yoshi, zazdroszczę, ja już tak się nie mogę spacerów doczekać ;) A do dogtrekkingu to pewnie za rok podejdziemy ;)

Zabłądziłam na stronę activdog...aaaaaaaaaaaaa! ;_; Piękne! Chcę je wszystkie!

Anonymous - Sob Sty 07, 2012 22:16

Majszczur, genialne! :lol: :lol:
Eruntale, rozumiem. :) W gotowanym to wiele nie ma, już lepsze surowe. Strasznie mi się sucza podoba.