Archiwum - Psiaki
PALATINA - Nie Lut 03, 2008 00:29
Olimpia napisał/a: | Po charakterze. Wiem, że to tak łatwo się mówi, ale jeśli macie pierwszeństwo to poczekajcie na konkrety do wizyty. Ja bym wybrała tego szczeniaka, który jako pierwszy do Was przyjdzie i będzie Wami zainteresowany. Tak wybrałam swojego jamnika i nie żałuję - byliśmy nierozłączni i zakochani w sobie na zbój. W ogień by za mną poszedł. |
Jak ja pojechałam po Jagnę, tzn. po Jagódkę, to gdy kucnęłam przed Jagódką, to stojąca za mną Jagna wylizała mi ten kawałek odsłoniętej skóry tuz nad brzegiem spodni
Potem podeszła z boku i polowała na kosmyki moich włlosów. Robiła zeza i łapała pojedyńcze włosy. A ja i hodowczyni pękałyśmy ze śmiechu!
Lizanie nadal jej zostało.
Za to Czatuśki nie wybierałam, bo była tylko jedyna wolną suczką, gdy przyjechałam po szczeniaka, a jest moim najwspanialszym psem na świecie!
AngelsDream,
Życzę Wam, żebyście trafili właśnie na tego Jedynego, tego który począł sie i urodził właśnie dla Was!
AngelsDream - Nie Lut 03, 2008 00:35
PALATINA napisał/a: | Życzę Wam, żebyście trafili właśnie na tego Jedynego, tego który począł sie i urodził właśnie dla Was! |
Oli - Nie Lut 03, 2008 01:40
PALATINA napisał/a: | AngelsDream,
Życzę Wam, żebyście trafili właśnie na tego Jedynego, tego który począł sie i urodził właśnie dla Was! |
Przyłączam się do życzeń. Poznacie go po tym, że w jego oczach widoczna będzie pewność - pewność, że mieliście przyjść.
EDIT/
http://www.milanos.pl/video.php?cat=12&id=1426
LunacyFringe - Nie Lut 03, 2008 10:50
AngelsDream, a mi się najbardziej podoba ten najciemniejszy Wyderek
falka - Nie Lut 03, 2008 10:52
LunacyFringe napisał/a: | AngelsDream, a mi się najbardziej podoba ten najciemniejszy Wyderek | Mi też!
polna - Nie Lut 03, 2008 11:35
mataforgana, http://www.lupine.pl/tabcontent/beetle34.jpg
mój ulubiny wzorek www.zoomania.pl
AD jakie one kochane są, trudny wybór przed Wami.
Anonymous - Nie Lut 03, 2008 12:49
polna, łiiii ekstra
dzięki za podpowiedź, jak przypłynie kasa to się chyba skuszę
polna - Nie Lut 03, 2008 12:59
Franiut prezentuje http://www.lupinepet.com/...image.php?ID=71
falka - Nie Lut 03, 2008 13:02
polna, ślicznie
PALATINA - Nie Lut 03, 2008 15:50
polna,
Niestety nie udało mi sie dowiedzieć nic nowego na temat ceny tomografii.
Dr Andrzejczak przewrócił oczami i machnął ręką, gdy zapytałam, hmm...
On tak ma, że z nim sie trudno dyskutuje, hehe
A Jagusiowe wyniki krwi są całkiem dobre.
Pańcia tylko zapomniała zaznaczyć bilirubinę na skierowaniu
Ale amoniak jest w normie. Przy poprzednim badaniu był za wysoki.
babyduck - Nie Lut 03, 2008 17:42
AngelsDream, nie warto się zastanawiać teraz. Pojedziecie i okaże się, że cudo ze zdjęcia nie jest Wam pisane. To będzie miłość od pierwszego wejrzenia i to będzie TEN.
Asaurus - Nie Lut 03, 2008 20:54
babyduck, na szczęście Dona się tak postarała, że mamy z czego wybierać, więc nie ma pośpiechu. Ja najchętniej to bym wszystkie zabrał do domu bo jakoś ciężko mi uwierzyć, że z tych włochatych klusek wyrosną kiedyś dzikie bestie
agacia - Nie Lut 03, 2008 21:13
2 psy sie lepiej chowaja niz jeden Wiem cos o tym,bo moja pierwsza sunia zyla 8 lat samotnie,ale ktoregos dnia przyprowadzilismy jej do domu mala kulke
zasadzkas - Nie Lut 03, 2008 21:55
Angels, pomarańczowy. Przy psach groźnie wyglądających lepiej mieć kolorowy osprzęt, ludziom łatwiej zaakceptować psa, a mniej z tym potem problemów.
Wyderki śliczne. TZ mówi, że mali bandyci
Zastanawiam się nad drugim psem, ale boję się, bo chcemy dziecko i nie mam trzeciej ręki na smycz (pierwsza i druga zajmują się wózkiem/dzieckiem oraz smyczą z Milvą na końcu). Marzę, żeby Milvucha miała towarzystwo.
PALATINA - Nie Lut 03, 2008 22:02
zasadzkas,
Wiesz, robią cos takiego jak dwójnik i nadal tylko jedna ręka trzyma smycz...
|
|
|