To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

PALATINA - Nie Lut 03, 2008 00:29

Olimpia napisał/a:
Po charakterze. Wiem, że to tak łatwo się mówi, ale jeśli macie pierwszeństwo to poczekajcie na konkrety do wizyty. Ja bym wybrała tego szczeniaka, który jako pierwszy do Was przyjdzie i będzie Wami zainteresowany. Tak wybrałam swojego jamnika i nie żałuję - byliśmy nierozłączni i zakochani w sobie na zbój. W ogień by za mną poszedł.

Jak ja pojechałam po Jagnę, tzn. po Jagódkę, to gdy kucnęłam przed Jagódką, to stojąca za mną Jagna wylizała mi ten kawałek odsłoniętej skóry tuz nad brzegiem spodni :D
Potem podeszła z boku i polowała na kosmyki moich włlosów. Robiła zeza i łapała pojedyńcze włosy. A ja i hodowczyni pękałyśmy ze śmiechu!
Lizanie nadal jej zostało. :P

Za to Czatuśki nie wybierałam, bo była tylko jedyna wolną suczką, gdy przyjechałam po szczeniaka, a jest moim najwspanialszym psem na świecie! :serducho:

AngelsDream,
Życzę Wam, żebyście trafili właśnie na tego Jedynego, tego który począł sie i urodził właśnie dla Was!

AngelsDream - Nie Lut 03, 2008 00:35

PALATINA napisał/a:
Życzę Wam, żebyście trafili właśnie na tego Jedynego, tego który począł sie i urodził właśnie dla Was!

:przytul: :*

Oli - Nie Lut 03, 2008 01:40

PALATINA napisał/a:
AngelsDream,

Przyłączam się do życzeń. :) Poznacie go po tym, że w jego oczach widoczna będzie pewność - pewność, że mieliście przyjść. :wink:

EDIT/
http://www.milanos.pl/video.php?cat=12&id=1426 8)

LunacyFringe - Nie Lut 03, 2008 10:50

AngelsDream, a mi się najbardziej podoba ten najciemniejszy ^^ Wyderek :D
falka - Nie Lut 03, 2008 10:52

LunacyFringe napisał/a:
AngelsDream, a mi się najbardziej podoba ten najciemniejszy ^^ Wyderek :D
Mi też! :DD
polna - Nie Lut 03, 2008 11:35

mataforgana, http://www.lupine.pl/tabcontent/beetle34.jpg
mój ulubiny wzorek :serducho: www.zoomania.pl

AD jakie one kochane są, trudny wybór przed Wami. :mrgreen:

Anonymous - Nie Lut 03, 2008 12:49

polna, łiiii ekstra :DD

dzięki za podpowiedź, jak przypłynie kasa to się chyba skuszę :mrgreen:

polna - Nie Lut 03, 2008 12:59

Franiut prezentuje http://www.lupinepet.com/...image.php?ID=71 :P
falka - Nie Lut 03, 2008 13:02

polna, :serducho: ślicznie :shock:
PALATINA - Nie Lut 03, 2008 15:50

polna,
Niestety nie udało mi sie dowiedzieć nic nowego na temat ceny tomografii.
Dr Andrzejczak przewrócił oczami i machnął ręką, gdy zapytałam, hmm...
On tak ma, że z nim sie trudno dyskutuje, hehe :twisted:

A Jagusiowe wyniki krwi są całkiem dobre.
Pańcia tylko zapomniała zaznaczyć bilirubinę na skierowaniu :doh:
Ale amoniak jest w normie. Przy poprzednim badaniu był za wysoki.

babyduck - Nie Lut 03, 2008 17:42

AngelsDream, nie warto się zastanawiać teraz. Pojedziecie i okaże się, że cudo ze zdjęcia nie jest Wam pisane. To będzie miłość od pierwszego wejrzenia i to będzie TEN.
Asaurus - Nie Lut 03, 2008 20:54

babyduck, na szczęście Dona się tak postarała, że mamy z czego wybierać, więc nie ma pośpiechu. Ja najchętniej to bym wszystkie zabrał do domu bo jakoś ciężko mi uwierzyć, że z tych włochatych klusek wyrosną kiedyś dzikie bestie ;)
agacia - Nie Lut 03, 2008 21:13

2 psy sie lepiej chowaja niz jeden :] Wiem cos o tym,bo moja pierwsza sunia zyla 8 lat samotnie,ale ktoregos dnia przyprowadzilismy jej do domu mala kulke :)
zasadzkas - Nie Lut 03, 2008 21:55

Angels, pomarańczowy. Przy psach groźnie wyglądających lepiej mieć kolorowy osprzęt, ludziom łatwiej zaakceptować psa, a mniej z tym potem problemów.
Wyderki śliczne. TZ mówi, że mali bandyci :mrgreen:
Zastanawiam się nad drugim psem, ale boję się, bo chcemy dziecko i nie mam trzeciej ręki na smycz (pierwsza i druga zajmują się wózkiem/dzieckiem oraz smyczą z Milvą na końcu). Marzę, żeby Milvucha miała towarzystwo.

PALATINA - Nie Lut 03, 2008 22:02

zasadzkas,
Wiesz, robią cos takiego jak dwójnik i nadal tylko jedna ręka trzyma smycz... :roll: :twisted: