Zooplus.pl - [Warszawa] zamówienia Zooplus
klauduska - Nie Paź 30, 2011 20:15
halo brakuje nam na PL zooplusie TYLKO 40zł do zamówienia zbiorczego! może ktoś jeszcze chce się dołączyć??
babyduck - Nie Paź 30, 2011 20:35
klauduska, ja się dołączę. Poproszę 5 kg Timy.
klauduska - Nie Paź 30, 2011 20:39
babyduck, super idzie PMka z danymi do przelewu
razem przed rabatem 415,00 zł , a po jego odliczeniu płacimy 394,24 zł
proszę o przelewy. jutro robię zamówienie [jeśli wszystkie u mnie będą ]
trutlen - Nie Paź 30, 2011 21:30
klauduska napisał/a: | razem z MadziąK będziemy zamawiały w pon/wt na niemieckim zooplusie 4 Timy Natur i XXL. chce się ktoś jeszcze dołożyć? |
Z niemieckiego to ja poproszę. W związku z tym wycofuję:
Cytat: | Oli, jak będziesz zamawiała ściółkę, to ja chętnie jeden worek przygarnę. |
W razie czego mogę podrzucić komuś coś ciężkiego w okolice Wilanów-Sadyba-Gocław-Saska Kępa.
klauduska - Nie Paź 30, 2011 21:53
trutlen, a co ty byś chciał? jedną paczkę XXL?
czy ktoś wie jak zrobić przelewy od innych, kiedy robię zamówienie w zooplusie niem? dzisiaj przecież kurs taki, ale jutro już może być inny
Pyl - Nie Paź 30, 2011 21:55
klauduska, ja rozliczam już po obciążeniu karty, jak znam dokładnie kurs wg którego zostały zrobione zakupy. Inaczej trzeba się z ludźmi rozliczać dwa razy - raz robić przedpłatę oraz a raz korektę
klauduska - Nie Paź 30, 2011 22:04
Pyl, dzięki za info
a jak mam sprawdzić po jakim kursie mi policzyło, jak nie mam dostępu do tego konta internetowego przy tej karcie?
MadziaK - Nie Paź 30, 2011 22:29
prawdopodobnie po kursie sprzedaży twojego banku z dnia dokonania transakcji
wushu - Nie Paź 30, 2011 22:51
klauduska, generalnie to nie dostałam od Ciebie danych do przelewu nadal Wyślij mi je to jutro puszczę przelew (nie wiem czy dojdzie do Ciebie jeszcze tego samego dnia, możliwe, że nie..)
trutlen - Pon Paź 31, 2011 20:11
klauduska napisał/a: | trutlen, a co ty byś chciał? jedną paczkę XXL? | Tak, dokładnie. Jakby co, poproszę dane do przelewu.
klauduska napisał/a: | a jak mam sprawdzić po jakim kursie mi policzyło, jak nie mam dostępu do tego konta internetowego przy tej karcie? | Mają infolinię?
klauduska - Wto Lis 01, 2011 14:15
nie wiem czemu mój post się nie dodał..
zamówienie z PL zooplusa dzisiaj poszło [co dziwne nadal nie dostałam potwierdzenia mailowo ]
z DE wersji dzisiaj będę robiła kartą. PL można odbierać kiedy się chce, ale zamówienie z DE trzeba odebrać tego samego/następnego dnia po przyjściu paczek, bo ja nie mam gdzie tego trzymać, bo zamówienie jest b duże
MadziaK - Wto Lis 01, 2011 14:39
Ja odbiore swoje i dla wushu w ten sam dzień co przyjdzie tylko wieczorkiem po pracy. Jak komuś jeszcze pasuje odbiór pod ZOO albo gdzies po drodze z Mokotowa do ZOO dajcie znać.
klauduska - Pią Lis 04, 2011 11:12
zamówienie dopiero wysłane. robię wreszcie zamówienie w DE zooplusie teraz.
Oli - Nie Lis 06, 2011 01:06
ktoś chce coś z zooplusa, bo robię zamówienie jutro?
Oli - Nie Lis 06, 2011 13:24
ostatnia godzina na przemyślenia i pisanie co kto chce
|
|
|