Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
{VeTeR} - Pon Lip 14, 2008 22:19
watpie, juz dostalem informacje ze jesli klatka bedzie za duza zeby wstawic do wspolnego mieszkania to bede mieszkac ze szczurami na dworze... hyhyhy
magnes - Wto Lip 15, 2008 12:03
{VeTeR}, ja też mam woliere i dwa szczury, dla mnie jest ona idealnych rozmiarów. Na początku wydawała sie wielka ale tylko na początku
{VeTeR} - Wto Lip 15, 2008 20:27
obiecane fotki
nie jest to taki wypas jaki zrobil Asaurus ale szczury chyba nie beda narzekac
mam nadzieje
gratis - Wto Lip 15, 2008 20:33
{VeTeR}, o! i widzisz jak pięknie dla mnie tylko to trochę wygląda "mało stabilnie" (ale to może tak tylko wyglądać zza monitora ) i mało masz pięterek, ale nie z kratki (wybaczcie, ale nie za za nimi przepadam) tylko takich stałych, plastikowych, do takiej "klatuni" polecam ferplasta
Mała Mi - Wto Lip 15, 2008 20:47
Veti, no no no!!! jestem pod wrażeniem
{VeTeR} - Wto Lip 15, 2008 21:22
gratis napisał/a: | dla mnie tylko to trochę wygląda "mało stabilnie" |
to tylko tak wyglada wszystko jest mocno przywiazane stalowymi drutami
ale w przyszlosci zamierzam wszystko przykrecic na sruby i zrobic otwory w rurach
Asaurus - Wto Lip 15, 2008 23:06
{VeTeR}, klatka wygląda fajnie, tylko ja bym jeszcze dwa razy tyle sprzętów tam upchał No i rury poziomo powiesił aby ogony mogły w nich spać a nie tylko przechodzić. Warto też pomyśleć albo o półce albo o dużym hamaku gdzieś w połowie wysokości tak na całą szerokość klatki aby przechwytywał spadające szczury.
landrynka - Sob Lip 19, 2008 21:05
moja woliera po przemeblowaniu:
fotki jakości średniej, z powodu braku baterii.
nutaka - Nie Lip 20, 2008 13:03
landrynka, niby fajnie, ale czegos mi tam brakuje
moze jakaś gałąz??czy cus
kateratina - Nie Lip 20, 2008 16:08
teraz ja.
klatka na razie bez rur... ale od jutra i te znajdą tam miejsce...
nutaka - Nie Lip 20, 2008 16:10
kateratina, super! ale w górnych częsciach trochę pustawo:)
dałabym jeszcze jakies szmatki na półki, tunele itp..no i rury, ale te będziesz miała:)
kateratina - Nie Lip 20, 2008 16:11
wieeem, natychmiast poprawiłam. źle mi się link wlepił. teraz patrzaj.
artek_80 - Pon Lip 21, 2008 20:37
Nasza klatka świeżo po przeprowadzce dziewczyn. Teraz ma jeszcze zamontowaną rurę i sznurek do wspinania ( z którego w ogóle nie korzystają )
(na pierwszym planie ucho od psa )
Mangalarga - Pon Lip 21, 2008 20:42
artek_80, pustawo trochę Daj im jakiś domek, albo i dwa (mogą być z zoologa albo zrobione z pojemników na żywność), szczurki lubią kryjówki. Przydałoby sie też więcej półek/koszyków, jakieś hamaki, szmatki, może i konar
Zamiast sznurka byłaby lepsza drabinka sznurkowa
Poza tym myślę, że ta klatka może okazać się za mała na trzy dorosłe ogony. Jakie są wymiary?
artek_80 - Pon Lip 21, 2008 21:23
Więc tak. Gałąź będzie kradziona niebawem Szczurki na razie są małe. Domek już mają w rogu, żadna w nim nie siedzi wolą koszyk. Będzie zamontowany jeszcze jeden hamaczek, i stara czapka polarowa A wymiary to : 58/51/38
Pozdrawiam
M.
Aaaaaa, i dokupiłam dziś kolejny koszyk
|
|
|