To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2009 - Miot B Wo de Shu - rezerwacje str.3

Nakota - Pon Cze 07, 2010 16:15

Ano cisza, więc czas to zmienić.
Beverly podrosła, ale i tak jest najmniejsza ze stada. Jest za to bardzo szybka, szczególnie jak się czymś spłoszy :? Na szczęście woli siedzieć w klatce niż na wybiegu, więc nie za każdym razem muszę się czołgać, żeby ją spod szafek wyciągać :P Zdecydowanie woli szczurze towarzystwo niż ludzkie, więc się nie narzucam. Za to wciąż lubuje się w siedzeniu w bluzie/kocu i jedynie wtedy jest okazja jakiegoś kontaktu z nią. Najbardziej zachwyca mnie jej kolor, pięknie się wybarwiła :serducho: Przyzwyczaiła się do moich dziewczyn, chętnie z nimi śpi i nauczyła się od nich, że jak pańcia staje przy klatce to natychmiast trzeba zawisnąć na prętach, bo może się coś dostanie :mrgreen: Jest kochana na swój sposób.

PALATINA - Nie Cze 20, 2010 13:22

Miszka mi się spasł!
Wiedziałam, że tak będzie widząc jak rośnie.
Jeszcze nie jest kuleczka, ale już ma nadwagę. Mieśni też ma masę, ale...
Waży 720g! :shock: Nie mogłam uwierzyć dziś go ważąc!
Barnaba "jedyne" 500g (i nie ma ani grama zbędnego tłuszczu - wygląda nawet na chudego). :roll:

Bel - Nie Cze 20, 2010 13:24

PALATINA, to poturlasz go sobie ;)
Loryel - Nie Cze 20, 2010 14:36

:shock: PALATINA zapodaj jego zdjęcie. Ależ to musi być kuleczka do miziania :twisted: Banjo też waży skromne 500g.
PALATINA - Pon Cze 21, 2010 14:32

Jak nie zapomnę, to porobię mu zdjęcia. :wink:
Tylko teraz jest sezon i mam strasznie dużo strzyżeń. Wracam do domu wieczorem (teraz w pracy siedzę) i nie mam siły nic robić.

quagmire - Pon Cze 21, 2010 15:11

O wow, ja koniecznie muszę Miszkę zobaczyć :mrgreen:
baradwys - Wto Lip 13, 2010 15:26

jak Wasze chłopaki z wkraczaniem w dorosłość ? Bounty czasem zbiera od Oriona za swoje niepohamowane hormony ;)
Loryel - Wto Lip 13, 2010 23:04

No Banjo miewa swoje humory :wink: sopuszy się jak chcę go wsadzić z powrotem do klatki po wybiegu :roll: a nie daj bóg go zdominować , strzela niezłego focha :roll: i sopuszy się wtedy podwójnie :lol:
baradwys - Czw Lip 22, 2010 14:20

a jak u Was z wagą wygląda?
po dzisiejszym ważeniu na wadze wyskoczyło 458g

Loryel - Czw Lip 22, 2010 17:53

O to trochę rozwiałaś moje wątpliwości... Banjo waży 480 g myślałam, że to trochę mało... je dużo i tak samo dużo biega więc ma jak spalać ;)
handzia1 - Pon Lip 26, 2010 07:30

Witam towarzystwo oraz rodzeństwo (to w imieniu Belli). Po wczorajszym ważeniu jestem w szoku więc podzielę się wieścią że moja słodka Bellcia waży 368g. Sporo co? Dziewczynka kocha jeść. Pozdrawiamy!
baradwys - Pon Lip 26, 2010 13:38

KOCHANI!!
Bounciak zajął II miejsce w kategorii samiec z najlepszymi uszami stansard
i I miejsce za znaczenie :)
Pękam z dumy :D

Loryel - Pon Lip 26, 2010 14:15

Gratulacje :) Ciekawe czy Banjo wyrwie jakieś trofeum w Olsztynie :twisted:
baradwys - Pon Lip 26, 2010 14:15

Loryel, dziękuję, będę trzymała kciuki :P
Nakota - Pon Lip 26, 2010 22:54

Ależ mamy utalentowanego braciszka :D Beverly szepnęłam już na uszko, że ma wziąć z niego przykład, ale się na mnie wypięła i poleciała na wybieg.
Maleńka waży całe 280 g, ale myślę, że jak na nią jest wagą niezłą. Jest kochana, choć na swój sposób. Ma milion spraw do załatwienia, nie ma czasu na mizianki ani nic w tym rodzaju. Mimo tego i tak ją uwielbiam. Ten jej pysio po prostu mnie zachwyca, za każdym razem jak na nią patrzę.