Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 2
Kasioowaa - Nie Cze 15, 2014 15:56
W sumie to nie wiem, klatka przerobiona po kroliku, bo na poczatku byla poziomo ale po malych przerobkach mojego chlopaka i dorobieniu dwoch drzwiczek stala sie rajem dla dziewczyn
lukimonster - Pon Cze 23, 2014 13:39
Witam wszystkich chciałem pochwalić się moją klatką.Chciałem się zapytać co można jeszcze dodać do moich dwóch łobuzów.
sliwkowapanna - Pon Cze 23, 2014 17:02
Sputnik albo kostka z polaru, a tak to jest git!:-)
Szczurówka - Pon Cze 23, 2014 20:25
Klatencja z moimi szczurami przypatrzcie się bo doszedł nowy element
strashak - Wto Cze 24, 2014 16:42
Brakuje weny, nowa półeczka z czegoś co było chyba kiedyś półką łazienkową (kupione za 2zł), okruszki po jedzeniu spadają do kuwetki, a "sputnik" z kuli do biegania dla chomika mieszczą się wszyscy! Musicie uwierzyć na słowo jakieś pomysły co nowego albo ustawienie inne?
Karena - Wto Cze 24, 2014 16:47
strashak, tona koszyczków plastkikowych na wielkość 1,5 szczura I drabinki/pochylnie.
I domki z koszyczków (jedenk kładziesz na drugi i mocujesz np. paskami zaciskowymi).
Plastkowy cedzak ze szmatkami może. Nie wiem. Sporo tego bym upchała
Zdjęcie, które zrobiło mi dzień : https://c2.staticflickr.com/8/7045/6916431318_ee46e9bdcf_z.jpg
Klatka w której mieszka 12 szczurów.
karola - Wto Cze 24, 2014 17:21
Karena napisał/a: | Zdjęcie, które zrobiło mi dzień | Mój ty boru liściasty Toż jedno sprzątanie to pełna pralka prania!
sliwkowapanna - Wto Cze 24, 2014 17:55
karola napisał/a: | Karena napisał/a: | Zdjęcie, które zrobiło mi dzień | Mój ty boru liściasty Toż jedno sprzątanie to pełna pralka prania! |
albo i dwie ja kiedyś widziałam tę klatkę-zazdrość nie tylko w szczurowym sercu, ale i w mym
strashak, tak jak Karena prawi, domki robione z koszyczków wymiatają, praktycznie tak uwielbiane jak sputnik;D
A to moje małe remonty:P Klatka dla 4 szczurków. Jak podrosną mniejsze kluchy może się pomyśli o czymś większym na razie to mnie przeprowadzka wypruwa z kasy:P Coś byście dodały/zmieniły?:D
ps. nie patrzcie na czerwony papier w tle...powieszony, bo szczury sikały na ścianę, a mieszkanie nie moje. a pewnej nocy parę dni temu się do papieru jakoś dorwały i opędzlowały połowę:P
ney - Śro Cze 25, 2014 19:57
O ranyśku Zazdrość mocno
cornflakegirl - Śro Cze 25, 2014 19:59
Karena, Omg gratuluję cierpliwości i weny twórczej, klatka cudna
sliwkowapanna - Śro Cze 25, 2014 21:21
cornflakegirl napisał/a: | Karena, Omg gratuluję cierpliwości i weny twórczej, klatka cudna |
to nie jej klatka
mmarcioszka - Czw Cze 26, 2014 12:19
Nasza klatka z każdej strony
sliwkowapanna - Czw Cze 26, 2014 12:51
<zasłania swoim chłopakom oczy, żeby nie widzieli tych luksusów> ;D
Karena - Czw Cze 26, 2014 12:58
cornflakegirl napisał/a: | Karena, Omg gratuluję cierpliwości i weny twórczej, klatka cudna |
Nie moja Ja mam Perfekta
Poza tym przy takiej klatce na pewno szalałoby moje GMR
mmarcioszka, Pieknie i kolorowo jak zawsze sliwkowapanna napisał/a: | Coś byście dodały/zmieniły?:D |
Nalałabym wody do poidła
sliwkowapanna - Czw Cze 26, 2014 13:03
Karena napisał/a: | sliwkowapanna napisał/a: | Coś byście dodały/zmieniły?:D |
Nalałabym wody do poidła |
taaaak, dopiero po zrobieniu fotki zauważyłam:D bo się sprzątało im, myłam poidło i fotę zrobiłam i zapomniałam
|
|
|