Mioty urodzone - rok 2013 - Miot H2 SunRat's - rezerwacje str. 8
quagmire - Wto Mar 19, 2013 11:19
mamaKazia, smeg, pewnie mieszanka obu + jeszcze inne karmy, Emilka zawsze miesza dla dziewczynek.
mamaKazia napisał/a: | Zastanawia mnie rodzaj karmy, jaki podawałaś maluchom. |
mamaKazia, heniok to facet, serio
mamaKazia - Wto Mar 19, 2013 11:24
Zakupiłam Timę - (właśnie dostałam wiadomość, że wysłano paczkę ). VL zakupioną wczoraj pogardziły zdecydowanie wybierając tylko co smaczniejsze kąski. Szczurki moje są młodzieńkie mają 8-9tygodni , więc odżywcza Tima chyba będzie akuratna. Ech ile to się człowiek musi nauczyć , a wydawać by się mogło - "oj tam szczurki ".
Czytałam o ostatnim miocie z wielkim zaciekawieniem. Widzę, że i do Trójmiasta maluchy przyjechały. Ja bardziej znam się na psach rasowych , ale szczurzy świat widzę ,że jest znacznie bardziej skomplikowany. Marzy mi się posiadanie w przyszłości rodowodowych szczurków. Moje dwie panny trafiły do mnie z przypadkowego miotu domowego. Mam nadzieję, że uda mi się nimi zaopiekować należycie i wiele się dzięki nim nauczę.
Przepraszam, że udziewczyniłam Henioka Tak skupiłam się na ogonkach , że ludź jest dla mnie ludziem i jakoś tak mi się z rozpędu napisało
heniok - Pon Mar 25, 2013 15:07
Harpia już w domu, Buczydło też i teraz się pusto zrobiło ...
A Buka miała już małej dość, ostatnie fotki u nas
Pyl - Pon Mar 25, 2013 15:10
A ja wycałowałam wczoraj Harpiątko na pożegnanie I wcale nie rzuciła mi się do gardła
Tylko Buczydła nie wycałowałam. Buuu... Wyrodna teściowa ze mnie
Dukat - Pon Mar 25, 2013 15:14
Teraz Harpiątko śpi w kapturze i nie pozwala wziąć się za obiad dla ludzkich dzieci
No ... Pyl, .. była jakaś taka potargana
Pyl - Pon Mar 25, 2013 15:52
Dukat, ej no, była taka słodka, że tylko ją schrupać... a resztę sama sobie dopowiedz
Dukat - Pon Mar 25, 2013 23:02
Harpia w domu
Cudny jest ten miot - kłaniam się nisko Buce i Qubulowi
quagmire - Wto Mar 26, 2013 09:50
Bardzo ładnie jej u Ciebie
Dukat - Wto Kwi 16, 2013 23:13
Taka tu cisza że ach.
U nas wciąż trwa łączenie i jest najdłuższym łączeniem w mojej karierze z Chrakternymi. Mała jest huncwotem i rozpieszczoną cHolerą ..
.. a jużci że był moment że chciałam Hulakę reklamować jako wadliwą zołzę
Heniok ja Cię bardzo proszę ..Ty ich tak nie rozpieszczaj
A żeby było kolorowo to foty
quagmire - Śro Kwi 17, 2013 12:23
Dukat, śliczny z niej Huligan
Zizollo - Śro Kwi 17, 2013 14:42
aaaaaaaaa jakie cudowności http://www.fotosik.pl/pok...7eda7a4410.html
schrupałabym albo zacałowała na śmierć
wymiziać te małe nieznośne cuda
Dukat - Nie Maj 05, 2013 00:12
249 gram Gryzokrata .
W ogóle to powinnam reklamować kilka rzeczy .. np TO że nigdy nie śpi .. do tego piłuje kraty jak tylko wyczuje człowieka z 15 metrów a najgorsze że stała się jeszcze bardziej RUDA i wredota wychodzi na futro .. Wszędzie gdzie rozruba to pierwsza .. wspina się jak miś po drzewach na meble i huśta na firankach .. ostatnio wlazła na blat kuchenny i ukradła całą kostkę masła, ciągnąc w ustronne miejsce godne konsumpcji ..
Ja nie wiem Heniok .. rozpuściłeś babsztyla okropnie - gimbus z Niej straszny a jak nabroi tak że człowiekowi tlen staje w gardle .. to przybiega buzi dać
Ja nie wiem .. wszystkie takie zarazy czy tylko mi się taka trafiła Hulaka ?
Ale za to całuje cudownie
Huncwot pozdrawia
limomanka - Nie Maj 05, 2013 00:17
Off-Topic: | A widzisz? Mówiłam, że sobie spakuję do kieszeni i zabiorę, ale nie - moja i moja Nie miałabyś na kogo narzekać |
Pyl - Nie Maj 05, 2013 00:18
Dukat, tylko Tobie
Moje to stateczne 410g żywej wagi, daje małemu ICkowi skakać po głowie i ciągnąć za uszy. Jedynie pręty gryzie regularnie i pierwszy do człowieka, jak zaraza
Dukat napisał/a: | jeszcze bardziej RUDA i wredota wychodzi na futro | Wypraszam sobie rasizm umaszczeniowy! Rude jest piękne!!!
Dukat - Pią Maj 31, 2013 22:41
Harpiszon zapytuje co słychać u rodzeństwa ?
Rzadka chwila - potarganiec śpi !
i pozdrawia
|
|
|