To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2013 - Miot H2 SunRat's - rezerwacje str. 8

quagmire - Wto Mar 19, 2013 11:19

mamaKazia, smeg, pewnie mieszanka obu + jeszcze inne karmy, Emilka zawsze miesza dla dziewczynek.

mamaKazia napisał/a:
Zastanawia mnie rodzaj karmy, jaki podawałaś maluchom.

mamaKazia, heniok to facet, serio :)

mamaKazia - Wto Mar 19, 2013 11:24

Zakupiłam Timę - (właśnie dostałam wiadomość, że wysłano paczkę ). VL zakupioną wczoraj pogardziły zdecydowanie wybierając tylko co smaczniejsze kąski. Szczurki moje są młodzieńkie mają 8-9tygodni , więc odżywcza Tima chyba będzie akuratna. Ech ile to się człowiek musi nauczyć , a wydawać by się mogło - "oj tam szczurki ".
Czytałam o ostatnim miocie z wielkim zaciekawieniem. Widzę, że i do Trójmiasta maluchy przyjechały. Ja bardziej znam się na psach rasowych , ale szczurzy świat widzę ,że jest znacznie bardziej skomplikowany. Marzy mi się posiadanie w przyszłości rodowodowych szczurków. Moje dwie panny trafiły do mnie z przypadkowego miotu domowego. Mam nadzieję, że uda mi się nimi zaopiekować należycie i wiele się dzięki nim nauczę.
Przepraszam, że udziewczyniłam Henioka :oops: :oops: :oops: :jezor2: Tak skupiłam się na ogonkach , że ludź jest dla mnie ludziem i jakoś tak mi się z rozpędu napisało :kwiatek:

heniok - Pon Mar 25, 2013 15:07

Harpia już w domu, Buczydło też i teraz się pusto zrobiło ...
A Buka miała już małej dość, ostatnie fotki u nas

Pyl - Pon Mar 25, 2013 15:10

A ja wycałowałam wczoraj Harpiątko na pożegnanie :) I wcale nie rzuciła mi się do gardła :serducho:

Tylko Buczydła nie wycałowałam. Buuu... Wyrodna teściowa ze mnie :oops:

Dukat - Pon Mar 25, 2013 15:14

Teraz Harpiątko śpi w kapturze i nie pozwala wziąć się za obiad dla ludzkich dzieci :lol:
No ... Pyl, .. była jakaś taka potargana :P

Pyl - Pon Mar 25, 2013 15:52

Dukat, ej no, była taka słodka, że tylko ją schrupać... a resztę sama sobie dopowiedz :lol:
Dukat - Pon Mar 25, 2013 23:02

Harpia w domu :)

Cudny jest ten miot - kłaniam się nisko Buce i Qubulowi
:kwiatek: :jesterjump:

quagmire - Wto Mar 26, 2013 09:50

Bardzo ładnie jej u Ciebie :serducho:
Dukat - Wto Kwi 16, 2013 23:13

Taka tu cisza że ach.
U nas wciąż trwa łączenie i jest najdłuższym łączeniem w mojej karierze z Chrakternymi. Mała jest huncwotem i rozpieszczoną cHolerą .. :serducho:
.. a jużci że był moment że chciałam Hulakę reklamować jako wadliwą zołzę :wink:

Heniok ja Cię bardzo proszę ..Ty ich tak nie rozpieszczaj :mrgreen:

A żeby było kolorowo to foty :sirwwt:

quagmire - Śro Kwi 17, 2013 12:23

Dukat, śliczny z niej Huligan :)
Zizollo - Śro Kwi 17, 2013 14:42

aaaaaaaaa jakie cudowności http://www.fotosik.pl/pok...7eda7a4410.html :serducho:
schrupałabym albo zacałowała na śmierć :P
wymiziać te małe nieznośne cuda :DD

Dukat - Nie Maj 05, 2013 00:12

249 gram Gryzokrata .

W ogóle to powinnam reklamować kilka rzeczy .. np TO że nigdy nie śpi .. do tego piłuje kraty jak tylko wyczuje człowieka z 15 metrów a najgorsze że stała się jeszcze bardziej RUDA i wredota wychodzi na futro .. Wszędzie gdzie rozruba to pierwsza .. wspina się jak miś po drzewach na meble i huśta na firankach .. ostatnio wlazła na blat kuchenny i ukradła całą kostkę masła, ciągnąc w ustronne miejsce godne konsumpcji ..
Ja nie wiem Heniok .. rozpuściłeś babsztyla okropnie - gimbus z Niej straszny a jak nabroi tak że człowiekowi tlen staje w gardle .. to przybiega buzi dać
Ja nie wiem .. wszystkie takie zarazy czy tylko mi się taka trafiła Hulaka ?

Ale za to całuje cudownie :serducho:

Huncwot pozdrawia :mrgreen:

limomanka - Nie Maj 05, 2013 00:17

Off-Topic:
A widzisz? Mówiłam, że sobie spakuję do kieszeni i zabiorę, ale nie - moja i moja :P Nie miałabyś na kogo narzekać :D

Pyl - Nie Maj 05, 2013 00:18

Dukat, tylko Tobie :P
Moje to stateczne 410g żywej wagi, daje małemu ICkowi skakać po głowie i ciągnąć za uszy. Jedynie pręty gryzie regularnie i pierwszy do człowieka, jak zaraza :serducho:

Dukat napisał/a:
jeszcze bardziej RUDA i wredota wychodzi na futro
Wypraszam sobie rasizm umaszczeniowy! Rude jest piękne!!!
Dukat - Pią Maj 31, 2013 22:41

Harpiszon zapytuje co słychać u rodzeństwa ?

Rzadka chwila - potarganiec śpi ! :mrgreen:

i pozdrawia :serducho: