Archiwum - Psiaki XIV
Oli - Sob Lip 07, 2012 01:09
PALATINA, kiedy możemy się umówić na golenie Szanty? bo strzyżenie jej w obecne upały raczej mija się z celem...
PALATINA - Sob Lip 07, 2012 12:21
Szczerze mówiąc to z powodu urlopu mam teraz pracy od rana do nocy...
Jeśli rano to w środę. Jeśli tylko popołudnie to dopiero piątek i najlepiej wieczorem.
Nakasha - Sob Lip 07, 2012 21:21
U nas też jest strasznie gorąco...
Psiaki ganiające się na zalanych wodą łączkach... bestie były mokre, śmierdzące i szczęśliwe.
http://www.youtube.com/wa...e=youtube_gdata
PALATINA - Sob Lip 07, 2012 22:05
Ja wczoraj wykąpałam Jagnę w zimnej wodzie.
Spodobało jej się.
A teraz nabyliśmy wentylator i psy się wietrzą trochę.
Kotu też się powiew podoba (zwłaszcza że drobne śmietki latają po podłodze - ale radocha ).
Nakasha - Sob Lip 07, 2012 22:11
Oj tak, zimna woda to dla psów raj. Zbyszek codziennie na dłuższym, popołudniowym spacerze chodzi z nimi nad rzekę i psy się w niej pluskają. Gdy już wrócę ze szkolenia, pewnie też podejmę tę praktykę.
Oli - Nie Lip 08, 2012 00:38
PALATINA, to może umówmy się, że jak będziesz miała siłę to mi dasz znać w czwartek o której wieczorem mam się pojawić w piątek? jak nie będziesz już miała jak to napisz kiedy będzie lżej z terminami.
PALATINA - Nie Lip 08, 2012 02:17
Oki.
Takie są wady mojej roboty. Jak padał deszcz, to chwilami się mocno nudziłam. Nastały upały i telefon dzwoni non stop.
nezu - Pon Lip 09, 2012 22:08
Beli ma podejrzenie babeszjozy...
Została na noc pod opieką weterynarzy, boję się... Takie zaoczne słuchanie o cierpieniu zwierzęcia, z ktorym spedziło się tyle lat swojego życia, to jakaś masakra jest...
Wyniki badań rano...
Nakasha - Pon Lip 09, 2012 22:19
nezu, trzymam kciuki!
Baaj
I Naleczka
AngelsDream - Wto Lip 10, 2012 08:45
Nakasha, ładnie się komponują.
Sorgen - Wto Lip 10, 2012 13:09
nezu jak tam wyniki piesy? wiesz już coś? Mam nadzieję że to nic poważnego
AngelsDream - Czw Lip 12, 2012 09:10
W stolicy: http://www.um.warszawa.pl...-o-swego-pupila
nezu - Czw Lip 12, 2012 16:58
Psica nie ma babeszjozy, tyle wiem.
Nadal jest w kiepskim stanie, ale przynajmniej jest stabilna, robią jej kolejne badania, a w międzyczasie tata próbuje zachęcić wybiedzonego psa do jedzenia, czy choćby podniesienia się z legowiska...
Nie mam odwagi dzwonić do taty i pytać, czy są już jakieś kolejne wyniki...
Journey - Czw Lip 12, 2012 22:31
Dziewczyny, szukam (najlepiej małego) psa i kota do reklamy. Zwierzęta muszą się lubić i znać parę sztuczek. Najlepiej, gdyby były z jednego domu. PILNE
Zainteresowanych proszę o e-mail na : justynawydra@vp.pl
Konieczne zdjęcia i kontakt do właściciela.
Lama - Nie Lip 15, 2012 12:56
Moja Iskierka, która w końcu dostała imię Falka, jutro skończy 5 tygodni:
I z tej okazji jadę ją wreszcie zobaczyć i wytarmosić.;]
|
|
|