To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

PALATINA - Nie Sty 27, 2008 20:20

hehehe...
Tez Was wszystkie kocham! :uscisk:

Co do Orijena, to teoretycznie bardzo mi sie ta karma podobała (skład). Moje psy przejadły 3 worki. Niestety Jagna miała problemy z wątrobą i za dużo białka nie mogła jeść, a Czata schudła. Schudła mimo tego, że jadła duże ilości karmy, z dużym apetytem! Gdyby nie schudła, kupowałabym nadal orijena.

Tymczasem psy jedza teraz ANF Advantage 21. Nie jest to jakaś kosmicznie powalająca jakością karma, ale cenowo mi b.pasuje (ok 140zł za 15kg), a psom służy. Jedzą obie tą samą. Jagna (łakomczuch) małe ilości i jakoś trzyma linię. Czata dużo więcej i ładnie przytyła (Czata to straszny niejadek i chudzielec jest). Jedzą tą karmę od ok. 7-8 miesięcy. Jestem zadowolona póki co. :wink:

Dagus - Nie Sty 27, 2008 22:10

To ja zmienie temat karmy i pokaze mojego drugiego psiaka. Możecie się zachwycać :) Kundel bo kundel. Zadziorny i niedobry owszem. Ale jak pozuje ;)
AngelsDream - Nie Sty 27, 2008 22:13

Dagus, ja się chętnie włochaczem pozachwycam. :)
PALATINA - Nie Sty 27, 2008 22:19

Dagus,
Cudny! :serducho:
Uwielbiam włochacze, co juz zresztą wszyscy chyba wiecie :wink:

Edit:

Dorzucam fotę Eutki:

AngelsDream - Nie Sty 27, 2008 22:47

PALATINA, Eutanazja ma śliczny pysio. Taki, taki: :serducho:
PALATINA - Nie Sty 27, 2008 23:07

AngelsDream,
Ja na nią już patrzeć nie mogę taka jest zarośnięta (kupa sierści, ale każdy kłak innej długości, sterczący w innym kierunku, a do tego wszystkiego cieniutkie łapki :P )!
Jak tylko przyjdzie wiosna, trymer pójdzie w ruch i Eutanazja będzie wyglądać przyzwoicie :twisted: .
Ona mnie nienawidzi za to trymowanie... :roll:
Teraz chciałam jej "grzywę" wyrwać, ...ale piszczała. Chyba ją bolało :| .
Poczekam, aż sama zacznie linieć i zrobię z niej śliczną sunię. :P

AngelsDream - Nie Sty 27, 2008 23:08

PALATINA, ja nie mam ręki do psiego fryzjerstwa niestety. :oops:
Dagus - Nie Sty 27, 2008 23:13

zapomnialam dodac :) "Włochacz" ma 8 lat i wdzięczne imię DROPS :)
AngelsDream - Nie Sty 27, 2008 23:13

Dagus napisał/a:
DROPS

Smakowite :P

A my czekamy... :roll: :oops: 8)

sssmok - Nie Sty 27, 2008 23:18

Edit by Angels.

PALATINA, pytanko. Twoje psiaki od poczatku mialy duza dawke miesa w diecie lub jadly Orijen - tzn. od szczeniectwa? Czy po prostu zmienilas na Orijen juz u podrosnietych?

AngelsDream - Nie Sty 27, 2008 23:24

I zanim wszystko zacznie się od nowa, poproszę wszystkich o zastanowienie się czy chcą, żeby ten temat na forum był. To nie jest tak, że zła Angels przyszła i pokazuje, jaką ma władzę. Ten temat był już kilkakrotnie zamykany ze względu na to, ze niektórzy ludzie z oślim uporem chcą przeforsować swoje. Kiedy wstawia się zdjęcia psów często temat staje, a potem nagle ożywiony kłótnią rośnie o następne 20 stron - nie tędy droga. Temat, który psuje atmosferę forum nie ma nim racji bytu, to chyba oczywiste.

http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=3218 :(

Anonymous - Nie Sty 27, 2008 23:35

PALATINA, my na takie łapki mówimy zapałki, król nasz ma takie ;) Malusie, cieniutkie, ledwo widać spod kuli futra :)

Śliczna :)

Dagus - Pon Sty 28, 2008 00:55

AngelsDream napisał/a:

A my czekamy... :roll: :oops: 8)

Nie martw się :) Doczekasz się :) Ciesz się ostatnimi chwilami wolnego czasu, bo jak maleństwo będzie to czas strasssznie się skurczy :) Wszytskiego trzeba będzie doglądnąć, czy zjadł do końca, czy brzuszek nie boli, czy kupka ma odpowiednią konsystencję, czy nie demoluje niczego :) Wszystko wszystko będzie niesamowicie ważne i zajmujące jak przy każdym psim dziecku :)

My też czekamy :) Na codzinne zdjęcia i relacje z wychowywania smarkacza.

AngelsDream - Pon Sty 28, 2008 00:57

Dagus, jeszcze się znudzicie. Zapewniam. :twisted: Pierwsza kupka Baaja, pierwsza kolacja, pierwsza zabawka, pierwsze siad... :twisted:
Oli - Pon Sty 28, 2008 03:13

psieskie rozmowy :mrgreen:
znów rozmawiamy niestety nie udało mi się przekręcić filmu :oops: