Ogonowy offtopic - Czekanie na szczurka!
H. - Wto Maj 08, 2007 19:44
satanka666, jak przyjedziesz o tej porze do Krk w okolice dworca, to mozemy sie spotkac na chwilkę
[ale to wal na pw o szczegoly ]
satanka666 napisał/a: | a ja... eee.. czekam/nieczekam hmhm ;p | czyli ?
L., a no taką :
Maleńka .. .. nie wiem co mam Wam o niej mówic w sumie xP. Jest z ogloszenia z forum .. hmm .. samica jest bialo-czarna, oczy ma czarne. Boki ma biale, a przez glowe,
grzebiet i ogon biegnie czarny pas. Z przodu ciala tworzy on czarny
kubraczek <3
Szczurka jest odwazna, oswojona z reka czlowieka, zdrowa i wesola. Myslą,
ze bedzie miec lagodny charakter. Potrafi przez kilka godzin pielegnowac 'futro' na rekach Podobno jest naprawde wspaniala i z wielkim zalem wlasciciel sie z nia rozstaje
Wieku nie jest w stanie podac, jest naprawde mloda, ale je juz ziarna.
Dostanie tez w wyprawce ziarna, wiory, odzywkę .. a co najbardziej mnie zatkalo KUPILI DLA NIEJ TRANSPORTEREK
Ma na imię Kruszynka, ale jest na tyle młoda, że można jej zmienić imię.
Znajomy Oddającego (Piotrka) dostał ją od kogoś komu się rozmnożyły szczurki. Ledwo wziął pojechał za granice i zostawił Piotrkowi na przechowanie. Miał szybko wrócić a nagle oświadczył, że dostał prace i jednak zostanie tam dłuzej i żeby Piotrek dał komuś szczurke No i Piotrek szuka domu... Zatrzymać jej nie może, ponieważ za 2 tygodnie do domu wraca kot (kot jest obecnie w Katowicach, gdzie miał operacje kastracji, teraz czeka na ściągnięcie szwów) i Piotrek się boi, ze kot może zrobić szczurce krzywde...
A Hally ma za miękkie serce i dupa z niej wolowa, wiec sie na Malutką napalila no i klamka zapadla
L. - Wto Maj 08, 2007 20:00
Hally, gratulacje :d
wiedze, ze GMR atakuje
a rodzice co na to ?
dla mnie malutka ma 2 miesiące :}
devilline - Wto Maj 08, 2007 21:57
Hally, nigdy Ci tej ciszy nie wybaczę
Panna śliczna, mam nadzieję że łączenie pójdzie ok
PS. Opanowałaś już składanie tej mojej niby klatki?
H. - Śro Maj 09, 2007 15:11
L., dziękuję fajnie, ze Cie to interesuje ;D xD.
A no mam GMR-ka .. ale to juz i tak niestety na razie koniec Tata: Co Ty chcesz harem (tak sie to pisze? xP) w domu zalozyc ? To juz jest ostatni! [Ehe, ple, ple ] Ale mimo wszystko ja tez tak sadze - narazie 4 i jest dobrze (:
Mama .. sama ze mna do Krk jechac chciala xD I w ogole w ogole bardzo pomocna (: - devilline, z klatke wlasnie od Ciebie [ DZIEKUJE CI SLICZNIE CUDOWNA ZA TEN TYMCZAS ! ] sie uporala - przyczepila ta gore i w ogole
Tata juz wiecie
Hyh .. ja tam wiem, ze oni je kochaja .. (: - tylko sa realistami xP
dev, oj no bo mi sie ciezko ubiera wszystko w slowa .. \
Dziekuje, ciesze sie Oj no tez na to liczę .. [;
L., dziekuje za informację (: - przynajmniej mam juz jakas orientację, a tak to nie mialam w ogole pojecia ile moze miec mc xP
devilline - Śro Maj 09, 2007 16:19
Off-Topic: | Hally, nie masz za co dziękować, ja się przepraszam że taka beznadziejna, ale tak to jest jak się już takie coś kupi.
Jak wróci to ją chyba na schodki przerobię |
L. - Śro Maj 09, 2007 18:34
Off-Topic: | Hally, niema za co :}
jak juz mała dojedzie to sie pochwal ^.^
i pozdrów rodziców :d masz cudownych, skoro potrafią zrozumieć jeszcze jednego szczurka |
H. - Śro Maj 16, 2007 21:10
Ludzie ! Ojeju ! To juz w sobotę
devilline - Sob Maj 19, 2007 10:38
To już dzisiaj
satanka666 - Sob Maj 19, 2007 10:43
lalalala, to juz dzisiaaaaj lalalalalala
jak ptak czuje siee...
lalalala doszczurze sie...
lalalalalaala jakk ptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
H. - Sob Maj 19, 2007 11:07
devilline, faakt
satanka666, alez mi piosenkę stworzylas
Czuje sie teraz jak ptak
carol - Sob Maj 19, 2007 12:10
Hally, pozazdrościć podejścia rodziców jeżeli chodzi o szczury
Hehe, czekamy, potem się pochwal!
H. - Nie Maj 20, 2007 11:27
carol, nie uwazam, zeby bylo to jakies tam nieziemskie podejscie xP .. Ale moze odbieram to inaczej bo u mnie zgadzano sie niemal od razu ? No wlasnie. Wiec dziekuje : ]
Zerkaj w moj temat
KONIEC CZEKANIAAA
L. - Nie Maj 20, 2007 12:10
Hally, bo na zdj. wyglada jak 2 mc panna
Lecz jak dojedzie do Ciebie to zrób zdjęcie, ale bez przybliżenia tylko jej postaci wtedy bedzie nam wszystkim łatwiej zweryfikować.
H. - Nie Maj 20, 2007 12:23
L., zrobię jak tylko bedzie okazja
polna - Wto Paź 30, 2007 16:58
odkopie, bo juz się doczekać nie moge.
|
|
|