Archiwum - Gady, płazy i inne potwory :)
yoshi - Śro Paź 29, 2008 18:32
dlatego z terra jest ta samiczka, samiczke moge w kazdej chwili pojechac i obejrzec, jesli chodzi o wykonanie terra jestem spokojna bo robil to znajomy.
dobrze, ciesze sie ze rozwialyscie moje watpliwosci jesli chodzi o pokoj weza i szczura
zobaczymy, jak szybko rodzice dadza mi kase itd. w tedy bede sie decydowac w kazdym razie najwazniejsza kwestia rozwiazana
pituophis - Śro Paź 29, 2008 20:58
Ja mialem gady i gryzonie razem, i zadnych problemow nie bylo. Nawet panikarskie myszy berberyjskie weza nie zauwazaly. Nie pachnie, nie halasuje, nie ma futra.
Mangusta - Śro Paź 29, 2008 21:05
kurcze, zauważyłam dziwaczną zależność - zawsze jak Migot jest głodna wchodzi w szparę między basenikiem a ścianką terra, ciekawa jestem czy inne boasy mają podobne zwyczaje?
tak czy siak muszę ją znowu napchać by z siebie coś wycisnęła, bo próbka przepadła u weta...
yoshi - Wto Lis 04, 2008 21:18
zdecydowalam sie :D:D:D narazie sie nie chwale na co, bo jeszcze moze mi sie to zmienic, ale na chwila obecna wydaje mi sie ze nie przyjazalam sie tym wezyka dokladniej i chce zeby ten wezyk byl moim pierwszym wezykiem
zrezygnowalam tez z jazdy do rybnika, podnioslam poprzeczke hehehe i prawdopodobnie pojade do ostravy Tylko wlasnie spodziewam sie ze tam moze byc taki wybor, ze niekoniecznie wroce z tym o czym teraz mysle, szczegolnie ze dowiedzialam sie ze te wezyki u czechow zabardzo popularne nie sa, ale zobaczymy, mysle ze uda mi sie tam takiego wezyka znalesc... w kazdym razie wiem ze nie moge sobie pozowlic na regius'a!! napewno nie w tej chwili, i musze troche nabyc doswiadczenia, ale ejstem pewna ze taki pytonik kiedys sie u mnie pojawi, bo podobaja mi sie one starsznie!
heheh trzymajcie kciuki... boze gielda terra jest dopiero 29... jak ja to wytrzymam
Mangusta - Wto Lis 04, 2008 21:48
ooo, yoshi, to może zobaczyłabyś po ile są w czechach amblypygi? i jakieś fajne agamy brodate? i czy są do kupienia pytony oliwkowe? (czy mi się zdaje czy się zapędzam trochę? )
yoshi - Wto Lis 04, 2008 22:21
nie, nie jasne moge posprawdzac
Mangusta - Sob Lis 08, 2008 18:33
oto fota już zaczynającego wyglądać jak terrarium regału:
dziury są standardowo wiercone wiertarą, ale zapewniam że będą dobrze zabezpieczone przed wilgocią szyba niestety znowu sie nie mieści, a to dlatego że nie wzięłam poprawki na to że półka po kilku latach ciężaru książek ugięła się i pośrodku jest nawet 2mm niżej niż po bokach... zastanawiam się czy nie "wyryć" wiertarką rowków, póki co jedna z szyb rozpycha półkę z powrotem do pożądanego stanu... docelowo jeszcze jedno terra będzie na górze...
mała fota Pomidora...
UWAGA! zagadka - co to jest? do wygrania pięć punktów, które można wymienić na chusteczkę higieniczną.
Anonymous - Sob Lis 08, 2008 19:37
konfesjonał? okienko do gadania na poczcie?:P
ej a nie próbowaliście obrócić tej wygiętej półki do góry nogami i czymś obciążyć porządnie? pewnie by się wyprostowała..
Mangusta - Sob Lis 08, 2008 19:43
no ale na tej drugiej półce już są prowadnice zamontowane hmm, ale z obróceniem dobra myśl, może po prostu odkleję tamtą prowadnicę i zamontuję jeszcze raz a co do zagadki to zgadujcie dalej
Anonymous - Sob Lis 08, 2008 19:45
jak nie konfesjonał to ja nie wiem:P
Anonymous - Sob Lis 08, 2008 20:23
Mazok, to jest jakieś tymczasowe mieszkanko któregoś gada? karcer? czy coś w ten deseń?
devilline - Sob Lis 08, 2008 20:25
Mi to wygląda na luftowniki, ale ja sie nie znam xpp
Mangusta - Sob Lis 08, 2008 21:22
ogólnie to mi chodzi dokładnie o to co widać za tym plastikiem
pituophis - Sob Lis 08, 2008 21:31
Migotka?
Fea - Sob Lis 08, 2008 21:34
Dupa wonsza pewno ;p
|
|
|