Archiwum - Psiaki XX
Nakasha - Nie Sty 18, 2015 13:05
Moje psy jedzą całe wielkie kawały surowego kurczaka, z kośćmi. Nigdy nie było problemów.
wilczek777 - Pon Sty 19, 2015 13:48
Przyszła fontanna Stoi od 5 minut a ja się cieszę jak głupek hehehe
noovaa - Pon Sty 19, 2015 22:27
Lilo zgubiła szwy
Zaczerwienione jest lekko, a ze szwów zewnętrznych nie zostało prawie nic . Kombinuje jak umiem, nie ma jak się wylizać. Same za szybko się rozpuściły ?
Jutro wet.
wilczek777 - Pon Sty 19, 2015 22:45
noovaa każdy organizm jest inny więc może się rozpuściły skoro nie ma do nich dostępu... Rana wygląda ok także no panic.
noovaa - Pon Sty 19, 2015 22:53
Jest zaczerwieniona ... i wydaje mi się, ale pewna nie jestem, że ciut opuchnięta. Więc jutro ją ktoś zobaczy a ja póki co rivanolem przemyłam.
jokada - Pon Sty 19, 2015 23:23
A miała supełki na zewnątrz? Czasem jest szycie sródskórnym i tylko dwa supelki na koncach są
noovaa - Wto Sty 20, 2015 07:26
jokada, supełek jest ... ale po zabiegu było tego więcej ;D
agacia - Wto Sty 20, 2015 09:02
noovaa, może nitki popękały. Nie spotkałam się z zewnętrznymi szwami rozpuszczalnymi, chyba że szycie śródskórne by było, ale po zdjęciu widzę, że normalne Chyba, że chirurgowi został długi kawałek nitki i chciał ją wykorzystać. Ale szwy rozpuszczalne trzymają się dłużej niż kilka dni, a może jednak psica sobie rozlizała.
noovaa - Wto Sty 20, 2015 09:31
agacia, wszystko zawsze robił mi na rozpuszczalnych... dużo szczurów, kilka kotów, ale zawsze trzymało się ok 3 tygodni. Lilo też jest na rozpuszczalnych na 100%, o zdjęciu w sumie nic nie wspominał.
Może i wylizała, ale ani razu nie widziałam żeby udało jej się nosa pod kaftan wpakować. Aż tak knuje jak nie patrzę ?
Wieczorem jedziemy, niestety do jego koleżanki, bo mój wet jest na wyjeździe. Ale też fajna kobietka, policzy więcej, ale można jej zaufać.
Skóra w jednym miejscu się odwinęła, ale dziury tam też nie ma, więc tyle dobrze, że nic jej z brzucha nie wypada
noovaa - Wto Sty 20, 2015 18:12
Szwy zewnętrzne prawdopodobnie wylizała, mała szansa żeby się w niecały tydzień rozpuściły. Co z nich zostało, zostało dziś wyjęte. Rana wygląda dobrze, zaczerwienienie też. Nic złego się tam nie dzieje.
Obserwować, jakby było gorzej, przyjść. Kaftan jeszcze ze 2-3 dni.
ed.
No i mamy roczek!
wilczek777 - Wto Sty 20, 2015 21:37
noovaa najlepszego a jaki torcik
Lavi - Śro Sty 21, 2015 11:41
noovaa, wszystkiego najlepszego dla Lilo!!
noovaa - Śro Sty 21, 2015 11:51
Dziękuję w imieniu małej
wilczek777 napisał/a: | a jaki torcik |
Mały grzeszek, odstępstwo od barfa - wafel ryżowy... bardzo jej się spodobał
mmarcioszka - Śro Sty 21, 2015 17:44
Jaki cudny tort Sto lat
jokada - Nie Sty 25, 2015 16:44
1,5 godziny wyczesywania suczy... Mój kręgosłup umiera, a sucz jest śmiertelnie obrażona...
Heh, tak... Kolejny raz sie odgrażam źe w to lato ogolę...
|
|
|