Grupowe zamówienia z e-sklepów - Ogólne fretten.nl
jolaada - Wto Gru 27, 2011 12:51
Ale mamy pod górkę. Dobra ,to ja rezygnuję i zamawiam tarasy w care4animal za 26,40 -szare ale tanie.Mam już chętnych na 4 tarasy i 4 pochylnie więc przesyłka gratis, jeśli ktoś chce odebrać osobiście to zapraszam, dzisiaj wieczorem zamawiam. Tychy.
Anonymous - Wto Gru 27, 2011 13:13
karola napisał/a: | Oznacza to, że w tej chwili wciąż nie możesz pośredniczyć na Alloszczurze w jakichkolwiek transakcjach. Dlatego dobrze by było, gdyby ktoś inny zajął się zamówieniem. |
dlatego od samego poczatku o tym pisze
mmarcioszka - Wto Gru 27, 2011 18:17
Myślę, że i tak to nie katasza robiłaby zamówienei, bo musiałaby potem wszytskim rozsyłać
Anonymous - Wto Gru 27, 2011 20:32
no dokladnie, jesli bedzie pare osob z w-wy to bedzie latwiej jak to ktos z w-wy zamowi
karola - Wto Gru 27, 2011 20:44
Off-Topic: | Cieszę się, że źle zinterpretowałam wcześniejsze posty Ale wiecie, lepiej dmuchać na zimne. |
Pytanie, zamawiał ktoś poprzednio 2 tarasy i sputnik i potrafi mi powiedzieć ile to kosztuje już razem z przesyłką do mnie?
Anonymous - Wto Gru 27, 2011 20:50
Off-Topic: | ok, ok, modzi czuwajcie |
ja niestety sie w ogóle nie orientuje ile przesylka wychodzi, trzeba Niamey tu sciagnac ;p
karola - Wto Gru 27, 2011 20:53
katasza napisał/a: | trzeba Niamey tu sciagnac | O, to już wiem kogo męczyć Dzięki.
Niamey - Wto Gru 27, 2011 21:07
karola, dwa tarasy i sputnik oscylują wokół 10zł, zależy od wielkości paczki - raz mi jeden taras wyszedł ok. 14zł, a raz tak zgrabnie spakowałam, że było mniej za dwa tarasy i sputnik
natkapatka - Wto Gru 27, 2011 21:30
karola, wyszło mi ponad 150 zł
karola - Wto Gru 27, 2011 21:33
natkapatka napisał/a: | wyszło mi ponad 150 zł | O matko To nie w tym miesiącu niestety
Niamey - Wto Gru 27, 2011 23:20
albo już mi się coś pomyliło z tymi wysyłkami tyle tego ogarniałam, że teraz już nie pamiętam
mmarcioszka - Wto Gru 27, 2011 23:31
Niamey, a jak pakowałaś sputniki, żeby wyszło najtaniej za przesyłkę?
Niamey - Wto Gru 27, 2011 23:36
Różnie to kombinowałam, ogólnie rzecz biorąc sputniki nie są kompatybilne z tarasami Jedną część sputnika wkładałam w drugą i starałam się to jakoś wpasować, ale chyba nie jestem mistrzem pakowania - moją bronią jest duża ilość taśmy klejącej.
mmarcioszka - Wto Gru 27, 2011 23:39
Niamey napisał/a: | Różnie to kombinowałam, ogólnie rzecz biorąc sputniki nie są kompatybilne z tarasami Jedną część sputnika wkładałam w drugą i starałam się to jakoś wpasować, ale chyba nie jestem mistrzem pakowania - moją bronią jest duża ilość taśmy klejącej. |
No cóż... coś czuję, że czeka mnie dzisiaj upojna noc ze sputnikami i taśmą klejącą
Edit:
A tak swoją drogą, to może Ty zrobiłabyś zamówienie w styczniu, ostatnim razem świetnie Ci poszło i masz już wprawę w rozsyłaniu
Niamey - Wto Gru 27, 2011 23:49
mmarcioszka, nice try W styczniu to ja mam morderczy egzamin, więc upojne nice mam zapewnione nawet bez taśmy klejącej. Następnym razem chętnie, ale nie w styczniu.
|
|
|