Mioty urodzone - rok 2013 - Miot H2 SunRat's - rezerwacje str. 8
Karena - Pon Mar 04, 2013 16:11
Czym żeście maluchy karmili? Bateriami? A w poidle pewnie energy drink ?!
heniok - Śro Mar 06, 2013 20:19
Karena napisał/a: | Czym żeście maluchy karmili? Bateriami? A w poidle pewnie energy drink | E tam... wcale nie są takie wielkie, tylko SunRat'sowe
Hatti i Helena właśnie w drodze do domku, a przed samym wyjazdem same postanowiły zrobić dziadkowi prezent i pięknie zapozowały do pożegnalnego zdjęcia
wojsza - Śro Mar 06, 2013 22:13
Oby zdrowo rosły.
Linda123 - Sob Mar 09, 2013 13:30
Dziewczyny są już w nowym domku. Szybko go polubiły i bardzo szybko sie zaklimatyzowały. Strasznie rozrabiają. Obie fajnie sie ze sobą bawią.
Zdjęcia razem z Owockami: Jagodą i Figą
Pyl - Nie Mar 10, 2013 19:10
Przed dwoma godzinami odszedł od nas Hafel. Mój Hafel. TEN Hafel.
Został zagryziony w trakcie łączenia, odszedł chwilę później na moich rękach.
Nie stawiajcie świeczek, nie pytajcie. Jak dam radę to więcej napiszę u mnie w wątku.
mamaKazia - Pią Mar 15, 2013 18:49
Przepraszam ,że zapytam - co one jadły? Ładnie to wygląda --znaczy smacznie . Zastanawiam się też nad zakupem podłoża chipsi xxl. Wpisałam w wyszukiwarkę na forum nazwę podłoża i mnie w ten wątek przekierowało.
Bardzo będę wdzięczna za odpowedź
heniok - Pon Mar 18, 2013 15:05
mamaKazia napisał/a: | Przepraszam ,że zapytam - co one jadły? Ładnie to wygląda --znaczy smacznie | Nie mam pojęcia o co pytasz , co do ściółki to siedzą na chipsi xxl - polecamy
Dukat jeszcze kilka dni i za żadne skarby nie oddam Ci Harpii
To szczur ideał, będąc na wybiegu po 3 cmoknięciach przybiega, wspina się na ramię i pcha do ust dając buziaka, uwielbia wycieczki na ramieniu, nauczyła się piłować pręty i robi to do skutku, aż ktoś zwróci uwagę i ją wyjmie.
Czy wszystkie maluchy z miotu są takie pro ludzkie ?
Karena - Pon Mar 18, 2013 15:07
heniok napisał/a: | Czy wszystkie maluchy z miotu są takie pro ludzkie ? |
Są są.
Moje co prawda to mały diabeł tasmański ale lgnie do ludzi jak lep na muchy.
smeg - Pon Mar 18, 2013 15:13
Halinka pierwszego dnia po przywiezieniu z Gdyni chyba trochę zmarzła, po wyjęciu z transportera weszła W. na ramię, wtuliła mu się w szyję i zasnęła Na co dzień to rozbrykana rozrabiaka, ale trzyma się blisko człowieka
Dukat - Pon Mar 18, 2013 15:47
Ej no Heniok !
Ona moja, moja !
W tym tygodniu jedzie ekipa i zabierze Malutką.
...ale jaka jest piękna !
Pyl - Pon Mar 18, 2013 16:14
Dukat, masz szczęście, że kręcona i niejajeczna, bo bym porwała. Tyle czasu siedzi u Henioków?! Zbrodnia!
heniok napisał/a: | Czy wszystkie maluchy z miotu są takie pro ludzkie ? | (c)Haber kocha człowieka nad życie (ale w sumie... kogo ma kochać innego dopiero dziś przyjeżdżają koledzy), na sam widok / dźwięk wisi na prętach i koniecznie chce wyjść z klatki. Na wybiegach byle szelest czy ruch i natychmiast jest przy mnie. A tak to gania bez przerwy, wypuszczony na łóżko potrafi parę godzin ganiać po mnie nie myśląc o zejściu na podłogę czy regał stojący obok.
Na rękach jest dość spięty (kie licho? przecież sama go współsocjalizowałam ). Pracujemy nad tym i nad spokojną dominacją bez pisków i z rozluźnieniem, więc z każdym dniem jest lepiej. Całowanie brzuszka już pokochał, nie miał wyjścia
heniok - Pon Mar 18, 2013 16:28
Pyl napisał/a: | Całowanie brzuszka już pokochał, nie miał wyjścia | No tak pewnie ma już łysy placek i wytartą sierść od tych buziaków
Pyl - Pon Mar 18, 2013 16:53
heniok, cały jest już łysy
mamaKazia - Wto Mar 19, 2013 11:13
Patrzyłam na zdjęcia i ściółkę rozpoznałam --właśnie zamówiłam worek dla swoich kichaczy.
Zastanawia mnie rodzaj karmy, jaki podawałaś maluchom. Uczę się dopiero, a jak wiadomo dobrze to robić od najlepszych .
Przez czytanie tego wątku weszłam na wątek smeg --no i godzina poszła . Znowu nic nie zrobiłam
smeg - Wto Mar 19, 2013 11:16
Tak patrząc na zdjęcia, to karma w miskach wygląda mi albo na Timę Rattimę, albo na Vilmie Premium - są bardzo podobne, obie na zooplusie, tylko Vilmie mniej tłusta. Ale to niech Heniok się wypowie najlepiej
|
|
|