To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

ivi - Czw Cze 14, 2007 12:37

Ładne pieski :) Teraz ja sie pochwale, co prawda nie moim, ale mojej przyszłej żonki :)

sylviateq - Pią Cze 15, 2007 08:32

Hehe.... Ale fajny siersciuch :) A jakie ucha jak nietoperz :P :)
kasia_123 - Pią Cze 15, 2007 09:53

super ma mordkę :) i zgadzam się że uszka jak nietoperz :P hehe

ale jestem długa
a jaka poskręcana
zjadanie piłki...z której nie wiele zostało po 2 dniach

no i jak widzicie Salsa przybiera na wadze...już nie widać tak bardzo żeber, jeszcze troszkę musi przybrać ale wygląda moim zdaniem o wiele lepiej niż kiedy do mnie trafiła :)

falka - Pią Cze 15, 2007 10:27

Kasiu, dużo zdecydowanie lepiej! wcześniej można było jej żeberka policzyć! Cieszę się, że tak ładnie przytyła :) Śliczna jest! :serducho:
Anecioreczek - Sob Cze 16, 2007 11:43

żabkaaa :mrgreen: Uwielbiam jak psy sie kładą w taki sposób :mrgreen: Atos też tak robii :mrgreen:
Anonymous - Sob Cze 16, 2007 13:01

Off-Topic:
Anecioreczek, mój królik tak leży :mrgreen:

A Salsa prześliczna, widać, że odzyskuje siły i masę :)

Justka1 - Czw Cze 21, 2007 19:36

A co z sunia bylo nie tak??
To pitka,jak dobrze widze?
Moja tez jest powaznie chora.Lepiej nie pokaze jak jeszcze miesiac temu wygladala,przytyla narazie 1 kg.Malo ale wazne,ze przytyla,a nie dalej chudnie. ;)

kasia_123 - Czw Cze 21, 2007 20:52

Justka1, Salsa to mieszanka amstaffa z czymś pochodnym od bulldoga...z tego co słyszałam od kolegi, który ma jej siostrzyczkę

klik <--- tutaj masz opisane co się działo z Salsą zanim trafiła do mnie

[ Dodano: Pon Cze 25, 2007 11:42 ]
Pisałam wcześniej że Salsa kuleje na prawą tylną łapkę, weterynarz powiedział że może być to spowodowane licznymi zadrapaniami i że za jakiś czas będzie trzeba to sprawdzić jeśli nie przestanie. Zadrapania się zagoiły a ona nadal kuleje...po tym jak przybrała na wadze zauważyłam że mięsień tej łapki jest mniejszy. Dużo czytałam o psach Bullowatych i między innymi dowiedziałam się że dość często cierpią na dysplazję stawów...moje obawy się dzisiaj potwierdziły. Weterynarz zobaczył nogę, obmacał mięsień i bez zawahania stwierdził że to dysplazja stawu biodrowego :(
Dostałam lekarstwo na stawy, wspomaganie przy leczeniu stawów i witaminy...mam nadzieję że chociaż troszkę jej się polepszy

Piotr1975 - Śro Cze 27, 2007 16:55
Temat postu: Tora
To ja przedstawie raz jeszcze moją Tore(wreszcie na porządnych fotkach)przywiezioną w marcu z łódzkiego schroniska
kasia_123 - Śro Cze 27, 2007 17:53

jest piękna :D te uszy, zawsze miałam słabość do psów z jednym uchem stojącym a drugim oklapniętym :D
Gato - Śro Cze 27, 2007 23:46

kasia_123 napisał/a:
zawsze miałam słabość do psów z jednym uchem stojącym a drugim oklapniętym

a co powiesz na psa (oprócz tego, że jest nienormalny ;] ), który uszy nosi:
tak,
tak,
tak,
tak,
tak,
tak,
albo
tak
w zależności od... nie wiem czego :mrgreen: . mieszanka wybuchowa, bo zdjęcia starsze i nowsze, tak czy owak Vega nosi uszy różnie do tej pory.
i widać - jaki pan, taki pies...

marhef - Śro Cze 27, 2007 23:50

http://i94.photobucket.co...ine/vega/c6.jpg
Przepraszam, ale... popłakałam się ze śmiechu :hahaha: :rotfl:

Oli - Czw Cze 28, 2007 00:57

To jest boskie! "Co sie tak szczerzysz?! Psa nie widzialas? Zenada..." :]
Asiulka - Czw Cze 28, 2007 02:00

A to fotki mojej kochanej dziewczynki ;)

falka - Czw Cze 28, 2007 11:51

Gato, :hahaha: jakie ucha!

Asiulka, a gdzie ma oczki O_o