To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] Gluty - w nowych domkach. O maluchach słów kilka :)

Oli - Pią Lip 29, 2011 14:48

Sysa napisał/a:
Biała dziewczynka
a można jej dorobić jajka lub wyciąć macicę? powiedz mi Sysa, że ona nie jest dla mnie...
Mika29 - Pią Lip 29, 2011 14:49

A ja nie mogę ;(
Bel - Pią Lip 29, 2011 14:50

biała? mi wygląda troszkę platynowo...
Mi już nawet przez myśl przechodziło towarzystwo Noela dla niej :P cholera

Oli - Pią Lip 29, 2011 14:52

Bel, ja planuję duże wycinanie jajek... :roll: eh, no przecież nie mogę... a ona tak do mnie ze zdjęć mówi, że powinna do mnie przyjść... :?
Bel - Pią Lip 29, 2011 14:53

Oli, a Noel jajek nie ma :lol: pociesza mnie tylko to, że M. by mnie już z domu wyrzucił :]
Sysa - Pią Lip 29, 2011 14:55

Bel, ona ma taki dziwny kolor. :P Na początku były takie beżowe jakby, potem ecru... :P To najdziwniejszy biały szczur jakiego widziałam.. A oczka też nie są albinotycznie czerwone, tylko ciemnoczerwone... Nie mam pojecia co to za kolor, jestem facet pod tym względem... :rotfl:

Oli, co ja Ci mogę powiedzieć... Miałabym powód dobry, żeby Lizaka odwiedzić! :P

Oli - Pią Lip 29, 2011 14:57

Sysa napisał/a:
Oli, co ja Ci mogę powiedzieć... Miałabym powód dobry, żeby Lizaka odwiedzić! :P
nie pomagasz mi ;(
Sysa - Pią Lip 29, 2011 15:00

Nigdy nie byłam pomocny człowiek! :P
Biała mi przypomina moją Bezę, jestem święcie przekonana, że ona będzie takim samym szczurkiem.. Kochanym, łagodnym, wnoszącym w ludzkie życie tyle radości. Nawet, gdy się porusza jest taka delikatna i to jej niuchanie wszystkiego. :serducho:
Jeżu, sama nie wiem, którego szczurka z moich tymczasowiczów uwielbiam najbardziej.. :mrgreen:
Jak zostaną u mnie trochę dłużej to nie oddam. ;(

Oli - Pią Lip 29, 2011 15:02

Sysa napisał/a:
Nigdy nie byłam pomocny człowiek! :P
przecież Ci powiedziałam co masz napisać :P

Sysa napisał/a:
Jak zostaną u mnie trochę dłużej to nie oddam. ;(
o, to jest baaaardzo dobry pomysł, by dziewczynka została u Ciebie... ;)
valhalla - Pią Lip 29, 2011 16:11

No nie! Mamusia z niebieską kapturką też straciły domek? ;( Co się dzieje z tymi rodzicami... bo zgaduję, że pewnie znów rodzina robiła problem, jako że osoba, która miała je wziąć chyba jest dość młoda. Ech ;/ Dziewczyn wziąć nie mogę tak czy siak, a jak słowo daję, gdyby choć jedna miała jajka...!

Sysa, zostaw sobie mamuśkę - wiem, że już od dawna ją kochacie i tylko czekacie na pretekst, żeby ją zatrzymać :P Poza tym jest taka fajna, i Yarpen ją lubi lizać... :D I tak uroczo podpijała mi wodę z kubka...

fen - Pon Sie 01, 2011 17:55

Coś nowego w temacie szczurków ?
Oby biała znalazła cudowny domek. Nie będę jęczeć jak mi żal itd. ale cały czas mocno trzymam kciuki za maluchy bo widzę, że są dwa już... :kciuki:

valhalla - Pon Sie 01, 2011 18:03

Gluś jutro przybywa do mnie :jupi:
nezu - Pon Sie 01, 2011 23:16

Oli, bierz, w ogóle zabierajcie je sprzed moich oczu, a najlepiej od razu z mamą...
Arystydea - Wto Sie 02, 2011 18:09

Hej! :) Biała szczurcia jest wolna?
Sysa - Wto Sie 02, 2011 20:11

Jeszcze cała trójka jest wolna.