Mioty adoptowane - [Miot] Gluty - w nowych domkach. O maluchach słów kilka :)
Oli - Pią Lip 29, 2011 14:48
Sysa napisał/a: | Biała dziewczynka | a można jej dorobić jajka lub wyciąć macicę? powiedz mi Sysa, że ona nie jest dla mnie...
Mika29 - Pią Lip 29, 2011 14:49
A ja nie mogę
Bel - Pią Lip 29, 2011 14:50
biała? mi wygląda troszkę platynowo...
Mi już nawet przez myśl przechodziło towarzystwo Noela dla niej cholera
Oli - Pią Lip 29, 2011 14:52
Bel, ja planuję duże wycinanie jajek... eh, no przecież nie mogę... a ona tak do mnie ze zdjęć mówi, że powinna do mnie przyjść...
Bel - Pią Lip 29, 2011 14:53
Oli, a Noel jajek nie ma pociesza mnie tylko to, że M. by mnie już z domu wyrzucił
Sysa - Pią Lip 29, 2011 14:55
Bel, ona ma taki dziwny kolor. Na początku były takie beżowe jakby, potem ecru... To najdziwniejszy biały szczur jakiego widziałam.. A oczka też nie są albinotycznie czerwone, tylko ciemnoczerwone... Nie mam pojecia co to za kolor, jestem facet pod tym względem...
Oli, co ja Ci mogę powiedzieć... Miałabym powód dobry, żeby Lizaka odwiedzić!
Oli - Pią Lip 29, 2011 14:57
Sysa napisał/a: | Oli, co ja Ci mogę powiedzieć... Miałabym powód dobry, żeby Lizaka odwiedzić! | nie pomagasz mi
Sysa - Pią Lip 29, 2011 15:00
Nigdy nie byłam pomocny człowiek!
Biała mi przypomina moją Bezę, jestem święcie przekonana, że ona będzie takim samym szczurkiem.. Kochanym, łagodnym, wnoszącym w ludzkie życie tyle radości. Nawet, gdy się porusza jest taka delikatna i to jej niuchanie wszystkiego.
Jeżu, sama nie wiem, którego szczurka z moich tymczasowiczów uwielbiam najbardziej..
Jak zostaną u mnie trochę dłużej to nie oddam.
Oli - Pią Lip 29, 2011 15:02
Sysa napisał/a: | Nigdy nie byłam pomocny człowiek! | przecież Ci powiedziałam co masz napisać
Sysa napisał/a: | Jak zostaną u mnie trochę dłużej to nie oddam. | o, to jest baaaardzo dobry pomysł, by dziewczynka została u Ciebie...
valhalla - Pią Lip 29, 2011 16:11
No nie! Mamusia z niebieską kapturką też straciły domek? Co się dzieje z tymi rodzicami... bo zgaduję, że pewnie znów rodzina robiła problem, jako że osoba, która miała je wziąć chyba jest dość młoda. Ech Dziewczyn wziąć nie mogę tak czy siak, a jak słowo daję, gdyby choć jedna miała jajka...!
Sysa, zostaw sobie mamuśkę - wiem, że już od dawna ją kochacie i tylko czekacie na pretekst, żeby ją zatrzymać Poza tym jest taka fajna, i Yarpen ją lubi lizać... I tak uroczo podpijała mi wodę z kubka...
fen - Pon Sie 01, 2011 17:55
Coś nowego w temacie szczurków ?
Oby biała znalazła cudowny domek. Nie będę jęczeć jak mi żal itd. ale cały czas mocno trzymam kciuki za maluchy bo widzę, że są dwa już...
valhalla - Pon Sie 01, 2011 18:03
Gluś jutro przybywa do mnie
nezu - Pon Sie 01, 2011 23:16
Oli, bierz, w ogóle zabierajcie je sprzed moich oczu, a najlepiej od razu z mamą...
Arystydea - Wto Sie 02, 2011 18:09
Hej! Biała szczurcia jest wolna?
Sysa - Wto Sie 02, 2011 20:11
Jeszcze cała trójka jest wolna.
|
|
|