To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

AngelsDream - Sob Sty 19, 2008 16:35

zasadzkas, takie coś widziałam już w wykonaniu Jabbera.
Anonymous - Sob Sty 19, 2008 16:36

Olimpia napisał/a:
Znaczy słucha ale bardzo po jamniczemu - wołam go, a ten obraca głowę ze spojrzeniem "No co chcesz?! Przecież Cie widze!".

ooo, no proszę, to to jest zachowanie jamnicze?
ahaaa... no to pasuje również do Muszatych jamniko-spanieli... :roll:

Oli - Sob Sty 19, 2008 16:37

zasadzkas napisał/a:
wsadza łeb w łajno
i to moja zniesmacza, bo nie może zlizać z kagańca, a jej śmierdzi - w końcu to dama. :P

mataforgana, to ogólnie zachowanie typowe dla psów myśliwskich, no i upartych spryciarzy. :mrgreen:

polna - Sob Sty 19, 2008 23:18

Franiut

My dziś całą ferajną u weta 2 psy i 2 szczury. Pokazywałam ludziom w poczekalni jak wyglądają szczurze ogonki.

Z Astrą i Franią wszystko dobrze.
Czekamy teraz tylko na cieczke Fanty i potem sterylizacja. :twisted:

Anonymous - Nie Sty 20, 2008 00:40

Caly czas jak wypisuje psy ktore mi odpowiadaja pod wzgledem wygladu i charakteru to zapominam o moim najukochanszym, najcudowniejszym, takim ktorego chce miec za pare lat w domu - Briardzie :serducho: :serducho: :serducho:
Dagus - Nie Sty 20, 2008 01:33

zasadzkas napisał/a:
U nas kaganiec w ogóle nie zdaje egzaminu, ponieważ suka żre gówno przez kaganiec, tzn. wsadza łeb w łajno, a ja potem mam do mycia i psa, i kaganiec :twisted:

kurcze ale czemu one te gowna żrą? moze to nie tylko brzydki nawyk ale niedobor czegos tam...nie zebym nie ufala ze dajecie im witaminy bo na pewno :) i wogole dbacie o nie super...tyle ze jakis wet mi mowil ze to moze byc tez kwestia doboru witamin...czyli niby o podobnym skladzie a jednak jedne dają efekt a inne nie...

Anonymous - Nie Sty 20, 2008 16:55

http://tedaga.fm.interia.pl/Images/0024.jpg :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:
zasadzkas - Nie Sty 20, 2008 19:56

Dagus napisał/a:
kurcze ale czemu one te gowna żrą? moze to nie tylko brzydki nawyk ale niedobor czegos tam...nie zebym nie ufala ze dajecie im witaminy bo na pewno :) i wogole dbacie o nie super...tyle ze jakis wet mi mowil ze to moze byc tez kwestia doboru witamin...czyli niby o podobnym skladzie a jednak jedne dają efekt a inne nie...

Słyszałam o tym, ale nigdzie nie mogę znaleźć szczegółów, czego może brakować.
Gdyby komuś się udało, byłoby super :wink:

Oli - Nie Sty 20, 2008 21:59

Mała zamiana :D

"A ta znów foci i nie daje spać! :? "

Pan Duchosław :mrgreen:

TarI - Nie Sty 20, 2008 22:37

Szura, wymyziałam moooccccnnnnooo :mrgreen:
Szura - Nie Sty 20, 2008 23:06

No, tylko się upewnij, że krówka wie, że to ode mnie! :slinisie:
AngelsDream - Pon Sty 21, 2008 03:42

Wiem, że zanudzam, ale...

:serducho:

Jezi - Pon Sty 21, 2008 04:07

Wilczuś :serducho:
satanka666 - Pon Sty 21, 2008 09:54

Olimpia, słodkości :serducho: :serducho:
jeeszcze jeszcze! :P

LunacyFringe - Pon Sty 21, 2008 10:19

http://i19.photobucket.co.../P1010493om.jpg - ta poza jest mi doskonale znana :D