Archiwum - Psiaki
AngelsDream - Wto Sty 08, 2008 01:18
Asaurus, jesteś rasistą I to podwójnym: przez wilczaki. Pamiętaj!
Ja powiem inaczej: zawinili głupi ludzie, jak zwykle.
Komuś się argumenty skończyły i zaczyna się czepiać słówek...
babyduck - Wto Sty 08, 2008 01:18
| AngelsDream napisał/a: | | I wyszło na moje: najpierw myślenie, potem badania i plan, potem robienie. |
AngelsDream, chyba nie tylko na Twoje. Wydaje mi się, że większość z nas uważa podobnie i nie popiera pseudohodowców ani mieszania dla widzi-mi-się.
AngelsDream - Wto Sty 08, 2008 01:22
babyduck, wolę pisać za siebie, żeby potem nie wyszło, że się wypowiadam za jakiś szerszy ogół, który tego sobie nie życzy. Rozumiesz, mam nadzieję.
Poprawię się: nie popieram hybryd dla zabawy. A takie są głównie w USA. Faktycznie przepraszam Labradoodle - myślałam, że są kolejną zabawką, a nad nimi ktoś jednak siedział. Ktoś z Australii I chwała mu za to. Przepraszam.
babyduck - Wto Sty 08, 2008 01:24
No to skoro jesteśmy przy przeprosinach, to ja przepraszam, że wprowadziłam niewtajemniczonych w błąd pisząc, że LD są z USA
AngelsDream - Wto Sty 08, 2008 01:25
babyduck, spoko. Nic się nie stało. Najważniejsze, to umieć przyznać się do błędu
A do tematu psów: Beza leży na środku pokoju między mną i Michałem. Biedna nie może się zdecydować Ale to fajne, jak taki sierściuch współistnieje na jednej przestrzeni. Naprawdę jest inaczej. Ba! Lepiej.
marhef - Wto Sty 08, 2008 04:47
Temat zamknięty karnie. Daję wam 3 dni na ochłonięcie i ostudzenie emocji.
Przypominam, że od "wycieczek osobistych" jest pw.
Wycinam także największe offtopy i to, co powinniście powiedzieć sobie na pw.
I na przyszłość proszę pamiętać - temat jest o PSACH a nie o tym, czy mieszkańcy USA to idioci czy nie!
AngelsDream - Pią Sty 11, 2008 12:21
No to otwieramy
marhef - Pią Sty 11, 2008 15:08
Proszę bardzo, temat otwarty
Mam nadzieję, że emocje już ostygły i ze tym razem zachowacie rozwagę w dyskusji
Oli - Pią Sty 11, 2008 16:35
http://pizdaus.com/pics/PP5DeY1RyP1SdIkVtG.jpg dla miłośników spanieli
jokada - Pią Sty 11, 2008 17:32
| Olimpia napisał/a: | http://pizdaus.com/pics/PP5DeY1RyP1SdIkVtG.jpg dla miłośników spanieli | obrazek sie nie pokazuje
Forbidden
You do not have permission to access this document
Oli - Pią Sty 11, 2008 17:36
a mnie sie pokazuje bez problemu...
AngelsDream - Pią Sty 11, 2008 17:42
Za drugim razem się wyświetla
jokada - Pią Sty 11, 2008 18:35
otworzyłam w IE
cudo latający cavalier
sssmok - Pią Sty 11, 2008 18:57
No mi tez sie nie otwiera, a nie bede ryzykowac IE
Ale najlepsze jest to: "Web Server at pizdaus.com"
LunacyFringe - Pią Sty 11, 2008 21:02
A ja mam do was pytanie .
Mojej sucz po kąpieli zaczyna masakrycznie wypadać siersć , a raczej podszerstek ten , pierze takie .
Garściami można wyciągać .
To samo miała w lecie , ale wygubiła wyczesało sie i spokój . Tylo wtedy to robiło się ciepło ... A teraz ?
Wykąpałam ją bo była uwalona totalnie błotem i teraz już 3 dzień chodzi i gubi sierść kłębami
|
|
|