Ogonowy offtopic - Szczurkowe gadżety
helen.ch - Wto Wrz 09, 2008 15:28
Odwiedziłam winobraniowy stragan ze szczurkami, znalazłam sztuk 4, jeden identyczny prawie z tym z mojego postu z pierwszej strony wątku, cena 25 zł.
Drugi mały za 10 zł, tułów pomarańczowy, a reszta biała, zdjęcie z komórki dorzucę później.
No i były jeszcze 2, boskie szczurki. Kupiłam obydwa z myślą, że jeden zamieszka z nami, a jeden odsprzedam... ale Natalia uprosiła i oba zostają z nami., własnemu dziecku ja nie umiem odmówić. Wybaczcie, ale i ja sama się w nich zakochałam po uszy . Niestety są to pojedyncze sztuki, więcej nie będzie. Pan mówił, że gdzieś miał jeszcze jednego malusieńkiego (wysokość mniej niz 1 cm), ale nie mogliśmy go na straganie znaleźć. Gdyby ktoś chciał któregoś z tych dwóch pierwszych, to ja jutro, albo dziś jeszcze mogę zakupić.
Żadne nowe sie nie pojawią, pan do końca winobrania będzie sprzedawał to co ma.
A zdjęcia naszych nowych członków parapetowego stada aż się boję wstawić.... takie są boskie
babyduck - Wto Wrz 09, 2008 15:33
Się nie bój tylko chwal.
helen.ch - Wto Wrz 09, 2008 15:33
babyduck, Nata właśnie foci
[ Dodano: Wto Wrz 09, 2008 15:47 ]
Tego mogę zakupić, 10 zł, pan twierdził, że to szczur, ale możnaby dyskutować :
a drugiego można obejrzeć na początku tego tematu, nie jest identyczny, ale wielkość, układ ciałka i kropeczek prawie taki sam.
Była jeszcze mlecznobiała mysz, którą za przednią łapkę można zawiesić na szklance, zwisa ona wtedy sobie lekko dramatycznie .
[ Dodano: Wto Wrz 09, 2008 20:54 ]
Wcięło kabelek od aparatu , więc moich panów: Zombiego i Macho pokażę Wam jak go znajdę
Oli - Wto Wrz 09, 2008 21:08
czy ja mogę prosić o tego pomarańczowego ze zdjęcia i myszkę białą?
helen.ch - Śro Wrz 10, 2008 11:23
Olimpia, piszę z pracy, pójdę w drodze powrotnej na stragan i zwierzaki przygranę. Mam nadzieję, że ich nikt nie wypatrzył. Mysza chyba 25 zł kosztowała, ale głowy nie dam. Ma być? W sumie byłoby 35 zł plus przesyłka, no chyba, że cioteczka Viss przyjedzie i myszory dla Ciebie zabierze, tylko, że pewnie jej będzie przykro, bo nic dla niej nie będzie . Cóż, polecę jeszcze poszukać, może jakis inny stragan gdzieś stoi
Anonymous - Śro Wrz 10, 2008 11:59
helen.ch, ja tez poprosze o pomarańczową myszę. Nie mam problemu z udawaniem, że to szczur.
Oli - Śro Wrz 10, 2008 13:39
mysza może być jak najbardziej, a kosztami się nie przejmuj - jakoś się dogadamy
Mangalarga - Śro Wrz 10, 2008 13:44
Wrrr, ja sobie do dziś pluję w brodę, że nie wzięłam szklanego myszo-szczurka, jak byłam na Jarmarku Dominikańskim Nic to, w przyszłym roku to nadrobię z nadwyżką
helen.ch - Śro Wrz 10, 2008 18:29
Olimpia, zwierzyny zakupione, Nata poleciała po szkole i wykupiła biedactwa, mysza zaliczyła już próbę siedzenia na kieliszku od wina, czym wprawiła w rozbawienie kelnera. Resztę załatwimy na pw, jednak raczej nie wyślę ich przed sobotą.
Takie szklane figurki bywaja też latem w nadmorskich miejscowościach na straganach.
[ Dodano: Sro Wrz 10, 2008 18:32 ]
Viss napisał/a: | helen.ch, ja tez poprosze o pomarańczową myszę. Nie mam problemu z udawaniem, że to szczur. |
Nie ma myszy drugiej, ale nie dałam dziś rady już przebijać się przez tłum w poszukiwaniu drugiego straganu (wątpię, żeby był.. ale poszukac nie zaszkodzi ). Winobranie do niedzieli, jeszcze będę parę razy.
Oli - Śro Wrz 10, 2008 18:34
helen.ch napisał/a: | Olimpia, zwierzyny zakupione |
helen.ch napisał/a: | Resztę załatwimy na pw, jednak raczej nie wyślę ich przed sobotą. | Nie ma problemu.
helen.ch - Śro Wrz 10, 2008 19:22
No, kabelek się znalazł, oto nasze chłopaki
Zombi
i Macho
grupowo
i jak ich nie kochać, jak oddsprzedać, jak któregoś wybrać? obaj zgodnie zamieszkają na półce w dużym pokoju.
Azi - Śro Wrz 10, 2008 20:30
Zombiaczek
helen.ch, jesteś pewna, ze oboje chlopaki? Nie ma co liczyć na "kinderniespodziankę"?
Anonymous - Śro Wrz 10, 2008 20:34
helen.ch napisał/a: | Zombi | aaaa, leżę ze śmiechu! Co za boska poza.
zasadzkas - Śro Wrz 10, 2008 23:40
Śliczne cudaki Mnie się jeszcze kojarzy z tym Tofikiem kabaretowym.
idaa - Pon Wrz 22, 2008 14:53
W IKEI są nowe szczurki !!!!!!! . W trzech kolorkach . Nie mogłam się zdecydować, więc wzięłam wszystkie Po 2,99 za sztukę. Są takie mięciutkie Potem wrzucę foty. Teraz net mi cienko chodzi i Fotosik nie chce się otworzyć .
|
|
|