Zooplus.pl - [Warszawa] zamówienia Zooplus
trutlen - Pią Paź 28, 2011 13:29
Viss napisał/a: | trutlen napisał/a: | Ja chętnie na paczkę XXL bym reflektował. Wchodzisz w spółkę? | tak! dzięki za odzew. Olimpia jeszcze kupuje, może się przyłączysz?
|
A nie ma sprawy. Jak rozumiem, do zamówienia z zooplus.de? Wychodzi, że są chętni na 4 worki - Viss, Bel, Oli i ja. Zgadza się? Czyli przesyłka za darmo.
Jakby co mogę kupić, będzie 10% rabatu za pierwsze zamówienie
Pyl - Pią Paź 28, 2011 13:37
Off-Topic: | To jeszcze tylko jedna uwaga - zooplus polski i niemiecki korzystają z tej samej bazy kont użytkowników - czyli jeśli masz już konto na polskim to zakładając nowe na tym samym adresie mailowym na niemieckim możesz przypadkiem "skasować" polskie (w tym np. nagromadzone punkty). Gdzieś o tym pisała quag. Zamiast tego można się po prostu zalogować na polskie konto na niemieckiej stronie. |
quagmire - Pią Paź 28, 2011 13:39
Jakby coś, to polskie konto działa na niemieckim zooplusie, więc nie trzeba się jeszcze raz rejestrować. Ponowna rejestracja kosztuje skasowanie dotychczasowego konta (niestety sprawdziłam to na własnej skórze), czyli przepadają wszystkie punkty itd.
No chyba że ktoś sprytnie się zarejestruje na inny adres e-mail - mi to nie przyszło do głowy.
trutlen - Pią Paź 28, 2011 13:48
Off-Topic: | Na razie na polskim też jeszcze nie mam konta, więc nie mam problemu. |
quagmire - Pią Paź 28, 2011 13:49
A na niemieckim właśnie jest większy rabat dla nowego użytkownika Bo u nas tylko 5%
Anonymous - Pią Paź 28, 2011 15:49
trutlen napisał/a: | Wychodzi, że są chętni na 4 worki - Viss, Bel, Oli i ja. | myślę, ze więcej, Oli pewnie kupi większą ilość worków niż jeden. Czy w niemieckim - tego nie wiem, mnie wsio rybka. trutlen napisał/a: | Na razie na polskim też jeszcze nie mam konta, więc nie mam problemu. | myślę, ze Oli od ciebie nie będzie taszczyła kilku worków do domu.
Oli - Pią Paź 28, 2011 16:07
Bel, ja ją sypię tylko do mojej dużej klatki, czyli dwie kuwety qadry/furet xl i dzięki tej ściółce spokojnie mogę sprzątac co 10-14 dni jak sypnęłam parę razy do criceti 4 szczurom to po 14 dniach jeszcze była do użytku (nie zasikana na drugą stronę). Ja już robiłam recenzję tej ściółki
Viss, muszę miec wpłatę kasy na konto czyli najwcześniej pod koniec najbliższego tygodnia bym zamawiała.
Viss napisał/a: | Oli pewnie kupi większą ilość worków niż jeden | dokładnie, ja kupuję minimum dwa worki, o ile nie więcej. no i nie mam tego jak przytacha do domu od kogoś, bo nie posiadam samochodu, więc ja tak czy inaczej robię zamówienie dla siebie, jak nikt nie dołączy to tragedii nie będzie co do tego czy z polskiego czy niemieckiego zooplusa to mi wszystko jedno, konto mam założone.
Anonymous - Pią Paź 28, 2011 17:52
Oli napisał/a: | czyli najwcześniej pod koniec najbliższego tygodnia bym zamawiała. | pasi. Tylko daj znać czy będziesz kupować nieparzystą ilość worków, żeby w sumie było parzyście (o ile nie kupisz w niemieckim).
trutlen - Pią Paź 28, 2011 20:27
Viss napisał/a: |
myślę, ze Oli od ciebie nie będzie taszczyła kilku worków do domu. |
A za to ja codziennie przejeżdżam koło Gocławia, więc zawsze mogę podrzucić. Albo odebrać
Whatever... W każdym razie, Oli, jak będziesz zamawiała ściółkę, to ja chętnie jeden worek przygarnę.
MadziaK - Sob Paź 29, 2011 11:58
Mam pytanie odnośnie zamówień z niemieckiego zooplusa czy żeby zapłacic przelewem trzeba mieć konto walutowe? Jak przeleje w PLN to po jakim kursie jest to przeliczane? ktoś sie orientuje?
Edit
Oki już wiem
klauduska - Sob Paź 29, 2011 12:01
razem z MadziąK będziemy zamawiały w pon/wt na niemieckim zooplusie 4 Timy Natur i XXL. chce się ktoś jeszcze dołożyć?
czy tam nie ma zamówień zbiorczych? [ni w ząb nie znam niem..]
wushu - Sob Paź 29, 2011 14:17
Ja bym była chętna na dwie wielkie paczki bukowych xxl
oraz na 5kg karmy Tima Rattima
Dopisze mnie ktoś do swego zamówienia? klauduska, Ty jesteś z Tarcho? Bo jeśli by do Ciebie to dostarczali to miałabym blisko po odbiór. Nie bardzo uśmiecha mi się jechać np. na Gocław po to wszystko, ale jeśli trzeba to tak uczynię.
Generalnie preferuję odbiór jak najbliżej płn-wschodu Wawy - kto dorzuci do siebie moje zamówienie?
klauduska - Sob Paź 29, 2011 14:51
wushu, ja jestem z Mokotowa..
MadziaK - Sob Paź 29, 2011 15:54
wushu my ci możemy podrzucić pod ZOO np. albo do dowolnego metra bukowe są w promocji 12,9 euro a tima 5kg 14,9 euro więc karmy się za bardzo nie opłaca na polskim jest taniej
Mandarynka - Sob Paź 29, 2011 15:59
Wzięłabym karmę Tima 2,5 kg. Niestety też mieszkam po drugiej stronie Warszawy - na Żeraniu i nie mam samochodu.
|
|
|