To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2009 - Miot B Wo de Shu - rezerwacje str.3

wuwuna - Pią Sty 29, 2010 15:57

Nakota napisał/a:
Pyszczek ma jaśniutki z lekkim polotem brązowego, a od czółka za uszy ma kolorek taki typowo brązowy. Na grzbiecie ma ticking brązowo-biały, który ewidentnie odcina się od jaśniejszego brzuchola. Zmiana futra raczej odpada, ale w takim razie co?
Nakota, to typowa sprawa przy pearlach, one mają srebrzysty ticking dlatego. Taka odwrotność agutkowości.
handzia1 - Nie Sty 31, 2010 18:53

Moja mysza nadal jest szara i widzę że dopiero się rozkręca.Na początku była nieśmiała i bardzo cicha a od paru dni rozrabia jak pijany królik w kapuście.Temperament mają laski całkiem inny ale o dziwo nie ma zgrzytów.
Anonymous - Nie Sty 31, 2010 19:20

chłopaki rosną jak na drożdżach :D
Anonymous - Pon Lut 01, 2010 15:07

a Bounty wygląda śmiesznie , o tak.

PALATINA - Pon Lut 01, 2010 15:16

Ważyłam właśnie moich facetów.
Miszka jest gigantyczny (trochę tłustawy)... Waży ok 240g.
Barnaba jest podobnej długości (ciutkę krótszy po rozciągnięciu), ale smukły bardzo. Waży 190g. :wink:

rumcia - Pon Lut 01, 2010 16:45

Moj Bafin przyjechał do mnie w sobotę.Jestem przeszczęśliwa a on jest przecudny :D

w najbliższym czasie powinnam dodać zdjęcia :)

Roth - Pon Lut 01, 2010 17:10

Cytat:
Miszka jest gigantyczny (trochę tłustawy)... Waży ok 240g.

O ja.. :shock:

Bounty jest nawet podobny do Bikminy, być może jest silverminkiem :) Tyle że odcień ma cieplejszy od mojej :drap: Ja już naprawdę nie wiem czym jest Biki :lol:

Anonymous - Pon Lut 01, 2010 17:15

Roth, co nie że Bounty ma ciekawe ubarwienie ? :serducho:
handzia1 - Pon Lut 01, 2010 17:40

Hera napisał/a:
[url=http://images49.foto...6am.jpg]Obrazek[/URL]

Hej kobiety! Moja Bella też tak ma, czekam na brązowe a wyrosły jej takie jasne włoski jak u Bountiego.Co to za odcień i czy ona będzie minkiem czy nie???

Nakota - Pon Lut 01, 2010 17:41

Bev wygląda tak jak Bounty tylko jakby w odwróconych kolorach - jest jasna z brązowym tickingiem.

Foty nie najlepsze, ale ona najchętniej to siedziałaby wyłącznie pod bluzą :P Waży 118 g, moja chudzinka :lol1:

Roth - Pon Lut 01, 2010 18:02

handzia1 napisał/a:
Hera napisał/a:
[url=http://images49.foto...6am.jpg]Obrazek[/URL]

Hej kobiety! Moja Bella też tak ma, czekam na brązowe a wyrosły jej takie jasne włoski jak u Bountiego.Co to za odcień i czy ona będzie minkiem czy nie???

Napisałam wyżej, najprawdopodobniej silvermink ;)

Choco również ma taki ticking, więc może jest jednak silvered black i stąd być może te silverminki? :| Moje dwa czarne kapturki nie mają czegoś takiego... Ale to na wystawie się okaże.

Myślę jednak że kolor u maluchów będzie się jeszcze zmieniał przez jakiś czas.

A Bountyś i Beverly śliczni :serducho:

Bikmina wygląda tak:

Kolor zimny, bardzo podobny do tego na zdjęciu.

PALATINA - Pon Lut 01, 2010 18:19

Miszka też wygląda zabawnie. Poprzetykał sie jasnymi włoskami.

I Barnaba, który zupełnie nie chciał dać się obfocić.

Zdjęcia zrobiłam przed chwilą - z lampę, więc trochę przekłamują kolory (rozjaśniają).

handzia1 - Wto Lut 02, 2010 16:27

http://www.fotosik.pl/pok...f94ce364ad.html

Parę fotek moich dziewczyn......

PALATINA - Nie Lut 07, 2010 20:21

Chcę się pochwalić, że moje chłopaki sa rewelacyjne!
Miszka garnie się do wszystkiego, co żywe... to taki labradoro-szczur! W dodatku rosnie w oczach! Serio. Waży już 300g!
Poza tym jest bardzo grzecznym chłopcem naramiennym! :]
Barnaba też jest cudownym żywym szaliczkiem. Właśnie od 40 minut siedzi mi na ramieniu, podczas gdy ja buszuję w necie. :wink:

handzia1 - Pon Lut 08, 2010 09:57

Bella też była takim przytulasem ale rozbrykała się i trudno jej usiedzieć na rękach.Jak już przyjdzie to woli buszować pod ubraniem.Molly jest szczurem raramiennym ale też tylko na parę sekund potem znika odkrywać świat.Nadal obie laski boją się psa choć on strasznie garnie się do zabawy.