Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?
{VeTeR} - Wto Lip 01, 2008 17:27
chlooooooopakiiii!! SANDBOX!!
<sypie sie ziemia>
Kagero - Wto Lip 01, 2008 17:38
a Chrupek na hamaku leży.. calutki dzień klatka otwarta, a on nie wychodzi. dopiero późno wieczorem pewnie mu się znowu będzie chciało wyjść.. nie wiem, czy to smutek czy upał go tak przygniata?
{VeTeR} - Wto Lip 01, 2008 17:50
u mnie chlopaki siedza na parapecie kolo uchylonego okna, ale jak otworzylem klatke tez nie chcieli wyjsc, tylko lezeli jak placki musialem przemowic do nich
Kagero - Wto Lip 01, 2008 17:56
Veter, do niego nawet przemawianie nie przemawia.. cały dzień tak leży.
Radziorex - Wto Lip 01, 2008 23:07
Moja mania tez dzis cały dzień przeleżała ale za to wieczorem chyba z godzine siedziała i łaziła u mnie na ramieniu no i wcinała brzoskwinke:D
A teraz od jakis 3-4 minut zarowno kot jak i szczurka stoja w jednym miejscu i... bacznie sie obserwuja w totalnym bezruchu.. kot zasypia na stojąco xD
Natalia - Śro Lip 02, 2008 09:50
Off-Topic: | Kagero, a może potrzebuje towarzysza? |
{VeTeR} - Śro Lip 02, 2008 11:55
pewnie spia lobuzy i nicponie jedne, kiedy ja na zwirek i zarło zarabiam
Mangalarga - Śro Lip 02, 2008 12:14
Moje też śpią poupychane w domku I tak do późnego popołudnia.
{VeTeR} - Śro Lip 02, 2008 12:30
Mangalarga napisał/a: | poupychane w domku |
sobie to wyobrazilem, piramida ze szczurow phehe
Maga - Śro Lip 02, 2008 12:38
Najadły się z rana czereśniami i teraz śpią.
Voili - Śro Lip 02, 2008 12:48
Jedna śpi w kuwecie, a druga wystaje połową dupki z tunelu
Kagero - Śro Lip 02, 2008 19:44
leży wystrach zakopany w pościeli..
Off-Topic: | Natalia, potrzebuje, nawet bardzo. ale z towarzystwa nici |
Natalia - Śro Lip 02, 2008 20:33
Off-Topic: | Kagero, tak zaoftopuję - ale ja już mam serdecznie dość tych rodziców którzy nawet argumentów nie podają. To jest nie fair wobec nas i koniec, dzisiaj próbowałam pogadać z moją mamą, ale się od razu domyśliła że chcę mówić o szczurach i zapowiedziała że i tak się nie zgodzi i że ciągle wałkujemy ten temat [ciekawe!]. Wkurzyłam się nieźle! Mam plan, jeśli i z nim nie wypali, to nici z tego. Trudno, jak będę dorosła, to może w końcu spełnię swoje marzenie .Przepraszam moderację za offtopa. To ostatni raz. |
Kagero - Śro Lip 02, 2008 20:40
no tyle było z leżenia na łóżku, wrócił i kisi się w hamaku
Off-Topic: | Natalia, dokładnie to samo z moją mamą.. tyle, że ja już "technicznie" jestem dorosła, ale to zupełnie inna bajka.. |
{VeTeR} - Czw Lip 03, 2008 07:39
Off-Topic: | ja kupilem szczura i dopiero wtedy pokazalem ze jest, bylo szumu, mialem z nim przez okno wyleciec a jak przyszlo co doczego to milusi zwerzaczek sie zrobil |
|
|
|