Grupowe zamówienia z e-sklepów - Ogólne fretten.nl
Anonymous - Pon Gru 26, 2011 22:57
a ktos wie czy fioletowe tarasy sa naprawde fioletowe a nie rozowe np?
mmarcioszka - Pon Gru 26, 2011 22:59
Są takie w kolorze fuksji
Off-Topic: | Odpisz mi na PW ode mnie, ok? |
Mika29 - Pon Gru 26, 2011 23:21
mmarcioszka, wiem wiem, bo sama mam dwa zółte/pomarańczowe Tylko u mnie jeden jest jasno pomarańczowy, a drugi żółty, dlatego tak napisałam
natkapatka - Pon Gru 26, 2011 23:33
katasza, zobacz u mnie w temacie o szczurkach jest zdjecie klatki i te fioletowe tarasy.
wushu - Pon Gru 26, 2011 23:33
katasza, jeśli już, to ja bym powiedziała, że mają więcej w sobie różu niż fioletu (ale ja zajmuję się grafiką i malarstwem więc pewnie się nie znam na tym ).
U mnie w wątku na str. 36 są zdjęcia tych tarasów, możesz sobie porównać ten jasny różowy i ciemny różowy taras bo mam i taki i taki.
No ale wiesz, dla jednego morze jest zielone a dla drugiego niebieskie
Anonymous - Pon Gru 26, 2011 23:41
wygladaja jak dla mnie na zupelnie rozowe ;p dzieki
wushu - Pon Gru 26, 2011 23:58
http://www.fretten.nl/ind...roducts_id=4371
Szkoda, że nie całe niebieskie W ogóle co to za kiepski pomysł robić sputniki z dwóch różnych części aaa...
Niamey - Pon Gru 26, 2011 23:59
Na żywo kolor jest fuksjowy, wushu ma i różowe i fuksjowe, więc upewnij się, że patrzysz na odpowiednie
mmarcioszka - Wto Gru 27, 2011 00:06
Niamey, a jak tam TA kolorowa-papierowa ściółka? Mam ochotę ją zamówić, ale najpierw chętnie poznam Twoją opinię
Edit:
Widzieliście TE kolorowe transportery, są cudne i wielkości ALADINO LARGE.
Niamey - Wto Gru 27, 2011 00:15
mmarcioszka, jestem z niej zadowolona, ładnie chłonie, ładnie wygląda, nie pyli. Tylko, że ja ją stosuję przede wszystkim w kuwetach narożnych i pomocniczo do dużej kuwety, bo mi żal
Swoją drogą chyba zamówię jeszcze raz.
mmarcioszka - Wto Gru 27, 2011 00:19
Mnie się właśnie bardzo podoba i aż żal dawać pasudom, bo będą na nią sikać
Anonymous - Wto Gru 27, 2011 00:22
mysle ze do polowy stycznia powinnismy zebrac chetnych.
Niamey, patrze chyba na odpowiednie, bo na te ciemniejsze.
wushu - Wto Gru 27, 2011 01:23
katasza, one są takie jak widać na zdjęciach... Wg mnie dobrze oddają kolor.
Jest taki jak tu:
http://stylistki.pl/sukie...ipan-i59070.png
http://imageshack.us/phot...2/65810897.jpg/
Bardziej różowy niż fioletowy... ale to też zależy od reszty wyposażenia. Jak wrzucisz hamaczki bardziej fioletowe to tarasy może będą wydawać się bardziej fioletowe...
jolaada - Wto Gru 27, 2011 09:12
Skoro to nie fiolet i jeśli zamówienie dojdzie do skutku, to zwalniam tarasy od natkapatka.
karola - Wto Gru 27, 2011 11:14
katasza, przypominam, że:
EpKee napisał/a: | W związku ze skargami innych na użytkowniczkę katasza oraz na brak kontaktu z nią, wyżej wymieniona użytkowniczka zostaje ukarana ostrzeżeniem za oszukiwanie użytkowników forum, oraz otrzymuje zakaz sprzedaży, prowadzenia bazarków i pośredniczenia w im podobnych na okres 6 miesięcy. |
Oznacza to, że w tej chwili wciąż nie możesz pośredniczyć na Alloszczurze w jakichkolwiek transakcjach. Dlatego dobrze by było, gdyby ktoś inny zajął się zamówieniem.
|
|
|